Voor jonge meiden? Echt niet alleen maar hoor. De hydratiekracht is zo goed, dit is top voor alle vrouwen!

08:54 - 05:20
luistertijd 08:54 - leestijd 05:20

Wist je dat Wishful bij Huda Beauty hoort? Huda Kattan is een make-up artist en beautyblogger, die in 2013 haar eerste cosmeticaproduct uitbracht, namelijk nepwimpers. Ze bracht make-up uit onder de naam Huda Beauty en later volgde een skincare collectie onder de naam Wishful.

Vijf producten in de test

Ik heb de afgelopen maand vijf skincare producten getest en zal daar mijn ongerepte mening over losgooien. Als eerste wil ik zeggen dat ik de verpakking ontzettend leuk vrolijk vind!

Laten we bij het begin beginnen en dat is natuurlijk de reiniging. Het is super belangrijk dat je huid goed schoon is, voordat je een crème of masker aanbrengt. Als de huid niet goed schoon is, kunnen de werkstoffen niet goed de huid in trekken.

CLEAN GENIE

Dit is een cleansing butter. Als je het potje open draait lijkt de lichtblauwe (dezelfde kleur als het potje) structuur op haar wax, maar als je het product op je huid aanbrengt voel je het gewoon smelten. wat een ontzettend fijn gevoel is dat! De butter veranderd in olie, echt super fijn.

De geur is hele subtiele combinatie van groene thee met cherry blossom, heerlijk. Het reinigt heel fijn en makkelijk, zonder de huid dat trekkerige droge gevoel krijgt. Het reinigt door de olie structuur ook makkelijk (waterproof) oog make-up. Nu ben ik zelf niet zo fan van olieachtige oogmake-up reiniger, omdat ik dan vaak een waasje voor mijn ogen krijg. Als je daar geen last van hebt, zou ik deze reiniger ook zeker aanraden om je oogmake-up mee af te halen.

Het scheelt natuurlijk, want je hebt maar één product nodig voor je hele gezicht. Wat een super fijne zachte reiniger.

Shop hier online

 

PILLOWGASM 

Dit masker is nieuw in de collectie. De roze structuur lijkt een beetje op fiber wax. Er wordt een spateltje meegeleverd om het masker hygiënisch uit het potje te halen. Dat vind ik echt super! Dit masker heeft een iets andere gebruiksaanwijzing. Je brengt het ’s avonds aan op een gereinigd gezicht en na 10 minuten veeg je het overtollige masker af. Je hoeft het er dus niet af te wassen en je hoeft ook geen nachtcrème meer te gebruiken.

Het masker is heel rijk/vol. Na 10 minuten voel ik dat ik begin te zweten, alsof mijn huid afgesloten is. Ik haal het masker eraf en ga naar bed. Mijn huid voelt vettig, alsof ik een hele rijke/volle iets plakkerige crème heb opgesmeerd.

De volgende dag moet ik een glow zien, maar die zie ik niet. Ik denk dat deze manier heel fijn is voor een droge huid. Aangezien mijn huid nog wat vettig is,  ga ik het masker op mijn huid op de ‘gewone’ manier proberen.

’s Morgens, nadat ik mijn gezicht heb gereinigd, breng ik het masker aan en wacht ik 10 minuten. Mijn huid begint weer te zweten. Ik was het overtollige masker er dit keer met water af.

Nu zie ik toch echt heel duidelijk een mooi glow! Mijn huid voelt heerlijk gehydrateerd en verzorgd aan. Een lekker masker, die je op verschillende manieren kunt inzetten. Je kan zelf testen wat je fijn vindt en wat je huid nodig heeft. Ik vind hem trouwens ook heerlijk om als hand masker/crème te gebruiken.

Shop hier online

 

HONEY WHIP

Een heerlijke subtiele frisse geur, die ik met liefde om mijn gezicht wil smeren. Deze crème is lekker dun, licht/luchtig en makkelijk smeerbaar. De crème voelt heerlijk aan op mijn huid. Hij trekt makkelijk in en hydrateert super goed.

Deze crème bevat ook peptiden (anti-rimpel) en collageen (voor hydratatie). Na een maand zie ik nog niet dat mijn huid strakker wordt, maar wel zie ik al vrij snel dat mijn huid veel beter gehydrateerd is!

Uiteraard heb ik de crème ook getest als primer en ook dat gaat prima. Dus ben je een keer je primer vergeten aan te brengen? Geen paniek, met deze crème haalt je make-up makkelijk het einde van de dag. Dat is toch wel fijn om te weten toch?

Shop hier online

 

EYE LIFT & CONTOUR

Zo, laten beginnen met de super handige applicator. Een schuin topje van ijzer, waardoor je de crème makkelijk kan verdelen. En het ijzer is koud wat ’s morgens natuurlijk heel fijn aanvoelt en meteen je ‘wallen’ vermindert. Normaal gebruik ik mijn jade roller om mijn oogcrème in te masseren, maar dat is met deze oogcrème dus niet nodig. Super handig.

En weet je wat nog meer super handig is? De verpakking is navulbaar. Goed voor het milieu en je portemonnee, helemaal TOP! Ook zitten er peptiden in de oogcrème en volgens mij zie ik al dat mijn kraaienpootjes wat minder worden. Maar wat mij meer opvalt is dat ik de laatste tijd niet of nauwelijks nog concealer gebruik onder mijn ogen!

En door het drukknopje aan de achterkant krijg je in een keer de juiste dosis. Geen verspilling van product dus, heerlijk ik hou er van!

Shop hier online

 

CHIN LIFT & SCULPTING SHEET MASK

Ik was super nieuwsgierig naar dit masker. Mijn huid is de laatste jaren helaas wat meer verslapt en ik was benieuwd of je na één keer al echt verandering kon zien.

Je brengt het sheet masker aan om je kin en kan het ‘vast zetten’ achter je oren. Laat het minstens 20 minuten zitten. Als je het langer laat zitten heb je nog meer effect. Ik denk toch echt wel een lichte verbetering te zien.

Ik ben aangenaam verrast. Ik denk dan ook dat als je een hele milde verslapping hebt, dit echt een leuk masker is, zeker voor een feestje en je er net nog even iets beter uit wilt zien. Gewoon een quick-fix dus. Geen wonderen van verwachten;-)

Shop hier online

Eindconclusie

Ik dacht dat Wishful echt een merk voor de jeugd was, maar niets is minder waar. Ook mijn huid op mijn leeftijd kan het goed hebben. Het is een merk met fijne producten, die zeker iets bijdragen aan het fris houden van je huid. Bovendien zien de producten er ook ontzettend leuk uit. Wat ik trouwens ook vriendelijk bedacht vind, is dat bij het masker en de dag/nacht crème een sachet met een scrub zit. Slim extraatje! 

Zoek jij naar gewone, fijne huidverzorgingsproducten, vriendelijk geprijsd en wil je een beetje vrolijkheid in de badkamer? Zet Wishful maar op je lijstje;-)

En glow, ja! Daar heeft deze dame wel patent op. Kijk nog maar eens naar de review van onze collega Dian, die ook prachtig tovert met de glow producten van Huda Kattan. Model Manous testte Wishful ook al eens en werd er helemaal vrolijk van. Want de hydratiekracht van de producten is top en dat is heel prettig als je lang op een set staat. Lees maar.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook