Van een opzettelijke wet look tot een losse knot!

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Het is weer herfst en dat betekent (helaas) veel wind en regen. Dit is dan ook hét moment om ervoor te zorgen dat je haar goed blijft zitten. Hoe jouw kapsel de dag doorkomt met slechte weersomstandigheden? Dat lees je hieronder.

Wet Look

Dit is de enige wet look die je wél vrijwillig wilt rocken! Als we dan toch al nat worden van de regen, kunt je het beter opzettelijk fashionable maken, toch? De wet look is stoer en haalt de beste features van je gezicht naar voren. Het is vooral geschikt als je wat korter haar hebt. Je kunt het volledig strak dragen of wat meer casual.

Begin met de Wella New Wave Boost It Volume Mousse en breng dit aan op vochtig haar. Dit product soort voor flexibiliteit en 24 uur fixatie. Wil je jouw haar strak naar achteren dragen? Breng dan de New Wave Ultra Strong Power Hold Gel Spray aan. Dit product zorgt voor ultra sterke fixatie in een gel spray vorm.

Voor iets meer vorm in het haar ga je voor de New Wave Ultra Strong Mess Maker Crème Gel. Je geeft je look hiermee met weinig moeite definitie en structuur.

Knotted

Deze stijl is ideaal om je wasdag een dagje mee uit te stellen. Deze strakke en slick back knot staat chique en is super makkelijk om te creëren. Strakker of wat losser, makkelijk of ingewikkeld, het kan allemaal.

Zorg er bij deze stijl voor dat je haar van te voren al getextureerd of vettig is. Begin met de Wella New Wave Sea Salt Texture Spray op vochtig haar. Voor een chique look borstel je het haar in model, anders breng je het met je handen in model.

Je kunt ervoor kiezen om er wat New Wave Ultra Strong Power Hold Gel Spray overheen te sprayen of te vegen met je handen. Een klein beetje New Wave Ultra Strong Power Hold Hairspray eroverheen en je bent klaar!

Extra

Herfsthaar hoeft niet saai en braaf te zijn! Me deze twee ‘extra’ looks hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je haar door de war waait. Je kunt er zelfs een pet overheen trekken als je naar school of werk moet fietsen.

Beiden kapsels hebben een stevige basis nodig. Spray daarom wat Wella New Wave Sea Salt Texture Spray op handdoekdroog haar en droog het. Creëer daarna je haarstijl zoals je hem wilt hebben. Fixeer het haar met de New Wave Volume Hairspray.

Je kunt de kleine plukjes aan de voorkant nog wat temmen met wat New Wave Ultra Strong Rock & Hold Gel Styler en een tandenborstel. Voor een extra sterke hold tot wel 24 uur lang!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook