Sexy en super langhoudend... een must voor een avondje uit!

03:54 - 02:20
luistertijd 03:54 - leestijd 02:20

Onlangs maakte ik op een event kennis met de nieuwste geur van Jimmy Choo. I Want Choo Forever staat geheel in het teken van glitter and glamour, alsof je na de red carpet direct doorgaat naar de after-party. De geur weerspiegelt het bruisende nachtleven dat we, na een stille periode door corona, eindelijk weer mogen beleven. In dit artikel test ik hem uitgebreid. Ik ben benieuwd!

I Want Choo Forever

Deze nieuwe geur is de opvolger van het in 2020 uitgebrachte ‘I Want Choo’ parfum. Waar I Want Choo meer oriëntaals bloemig en luchtig is, is I Want Choo Forever meer warm, mysterieus en verleidelijk. Je kunt zeggen dat de eerste versie een geur voor overdag is en dat deze nieuwe versie meer geschikt is voor in de avond.

Dit parfum speelt dus compleet in op het nachtleven. Belangrijke sleutelwoorden zijn onder andere energie, durven, intens en krachtig, maar ook luxueus en chic. Het parfum vorm een persoonlijke touch voor een avondje uit.

Shop hier online

 

De verpakking en flacon

Wat heerlijk als het achterliggende verhaal van een geur ook terug te zien is in de verpakking en de flacon. I Want Choo Forever komt in een prachtige, zwarte glitterdoos met luxe gouden details.

De flacon zelf heeft een modern design met een vrouwelijk silhouette. Het gouden JC monogram juweel steelt de show samen met de iconische gouden spray-bol bovenop de fles.

Let op! Er zit geen losse dop op dit parfum. Het bolletje bovenop is direct de spray. Hij kan dus ook niet ‘dicht’.

Shop hier online

 

De geur(noten)

De uitstraling is in ieder geval fantastisch, maar nu zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de geur. Het parfum heeft een aantal belangrijke ingrediënten die, naar mijn mening, stuk voor stuk goed te ruiken zijn in de geur.

De top bestaat uit elegante rozen met een pittige roze peperkorrel en een bittertje van amandelolie. Zoete zwarte kersenlikeur, verleidelijk jasmijn sambac en een warme vrouwelijke vetiver vormen het hart. De basis bestaat uit frisse, aards mos, vanille en tonkaboon.

De geur is heel verslavend en heerlijk warm. Ik denk dat alle ingrediënten uit het hart, samen met het vanille en de roze peper, deze geur het beste omschrijven. Ze vormen een sensuele symfonie van chypre, amber en gourmand.

Mijn mening

Ik ben dol op dit soort geuren. Het is wat mij betreft echt een aantrekkelijke avondgeur waarvan je weet dat je sommige nekken laat draaien. Als ik dit zou ruiken in een club of restaurant, dan zou ik graag willen weten welke geur het is. Hij is verleidelijk, sexy en ook nog eens super langhoudend. Ik hoef de hele avond niet bij te sprayen. Ideaal!

Jimmy Choo… i love you! Ik heb mijn nieuwe favoriete (avond)geur gevonden.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook