Zo dan! Er zit echt een parel van een product bij!

05:52 - 03:31
luistertijd 05:52 - leestijd 03:31

Ik heb een prachtig pakket van BABOR ontvangen met daarin een aantal producten uit de HSR Lifting Anti-Wrinkle lijn. Onderstaande producten ga ik in dit artikel uitgebreid testen. Ik ben benieuwd!

De verpakking

Laten we voor het gemak bij het begin beginnen, namelijk de verpakking. Zowel het serum als de neck/decollete crème zitten in een handige flacon met pomp. Het werkt hygiënisch en geeft de perfecte dosering. En wat ik ook onwijs handig en fijn vind, is het kijk lijntje aan de zijkant. Hierdoor kun je precies zien hoeveel crème er nog in zit.

En dan de oog- en dagcrème, WOW wat een onwijs mooie potjes! Ik vind ze zo prachtig dat ik deze absoluut niet weg ga gooien, maar opnieuw ga gebruiken voor de sier of om er bijvoorbeeld oorbelletjes in te doen. Er is eigenlijk maar één dingetje dat ik mis en dat is dat het fijner en hygiënischer zou zijn als er bij deze potjes een spateltje zou zitten.

De glazen ampullen komen verder met een handig hulsje om ze goed en veilig open te kunnen breken.

Ampullen 

Ik heb een doosje (voor 7 dagen) Hyaluronic Acid ampullen ontvangen om mijn vochtbalans weer op peil te brengen en een doosje Peptide Ampullen. Peptiden werken tegen rimpels.

De eerste 14 dagen ga ik de ampullen ‘s avonds onder de crème aanbrengen en ‘s morgens breng ik het anti-wrinkle serum onder de crème aan. Na 2 weken, als de ampullen op zijn, breng ik ook ‘s avonds het serum onder de crème aan.

De hydraterende ampullen doen hun werk goed. Mijn huid is zichtbaar beter gehydrateerd. In mijn eerdere review over oogmaskers had ik al geschreven dat je het hydraterende ampul ook onder een oogmasker aan kunt brengen. Hierdoor versterken ze elkaars werking en dat is super fijn.

De Peptide Ampullen kunnen bij mij nog niet zoveel eer behalen. Ik heb eigenlijk nog niet zoveel rimpels. Wel voel ik dat mijn huid wat steviger wordt.

Shop hier online

 

HSR Neck & Decollete Cream en HSR Serum

De BABOR Neck & Decollete Cream was dit jaar genomineerd voor een Dutch Beauty Award. Super gaaf! Ik vind het zelf ook een hele fijne crème. Hij is niet te dik, niet te dun, niet te vol/rijk, maar juist makkelijk smeerbaar, goed en hygiënisch te doseren vanwege het pompsysteem en trekt goed in.

Ik heb nog geen rimpels op mijn decolleté dus daar kon ik hem niet goed op testen, maar mijn huid was mooi glad, zacht en gehydrateerd.

Shop hier online

 

Het serum vind ik echt onwijs fijn. Dit vrij vloeibare serum trekt supersnel in en in combinatie met de oogcrème heeft het de huid rond mijn ogen echt heel duidelijk verbeterd. Ik snap dan ook niet dat het serum en de oogcrème dit jaar niet waren genomineerd voor een award.

Shop hier online

 

HSR Eye Cream – WOW!

De oogcrème is ook een fijne crème, die makkelijk smeert, maar iets minder snel intrekt dan de neck/decollete cream. Dit vind ik persoonlijk wel fijn, omdat ik het altijd prettig vind om mijn oogcrème in te masseren en in te kloppen. Soms ook  in combinatie met een jade roller.

Ik gebruik de cremè nu ongeveer drie maanden en bij mijn ogen zie ik echt een bijzonder resultaat. Het is opvallend dat mijn overhangende oogleden veel minder zwaar zijn, alsof het vocht eruit is. Ik vind dit na 3 maanden echt een verbluffend resultaat! Je kunt dit product ook als oogmasker gebruiken, 15 minuten laten intrekken en de overtollige crème inkloppen.

Ik gebruik oogcrème ook altijd om de huid rond mijn mond wat extra te verzorgen, meestal komt de crème dan wel een beetje op je lippen. De meeste crèmes smaken vies, maar ik kan je vertellen dat deze oogcrème best lekker smaakt, haha.

Shop hier online

 

Mijn conclusie

Het zijn hele fijne, goed smeerbare crèmes die zuinig in gebruik zijn. Deze lijn is super goed voor een droge, rijpere huid die op zoek is naar goede, voedende verzorgingsproducten met verouderingsafremmend effect.

Het liftende effect heb ik vooral bij de oogverzorging waargenomen. Ik vind dat spectaculair.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook