Ontwikkeld onder farmaceutische standaard, met goed werkende UV-filters en een mooie cocktail aan verzorgende aminozuren

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Louis Widmer is hét merk voor jouw gevoelige huid. Prachtig is de introductie van een speciale dagverzorging met hoge, fotostabiele UVA- en UVB-bescherming, aangevuld met zeer verzorgende bestanddelen om je huidbarrière te versterken. Louis Widmer wordt in Zwitserland geproduceerd onder strikte farmaceutische richtlijnen, waardoor een uitstekende huidtolerantie centraal staat.

De werkzame stoffen

Deze nieuwe dagcrème bevat een uniek biostimulatorencomplex dat uit 9 aminozuren bestaat: Glycine, L-Proline, L-Leucine, L-Histidine, L-Lysine, L-Fenylalanine, L-Pyroglutaminezuur, L-Threonine en L-Valine. Het draagt bij aan een onmiddellijke hydratatie van de huid, een grotere weerbaarheid van de huidbarrière, het stimuleert de celactiviteit én de collageenproductie.

Daarnaast zit er vitamine E in als antioxidant, panthenol als heerlijke huidverzachter, en Gatuline® Radiance dat de microcirculatie van de huid verbetert en een zachte glow geeft.

Hoe gebruik je deze crème?

Je gebruikt deze dagcrème in plaats van je gewone verzorging. Als je hem royaal smeert, ben je buiten zeker voor twee uur beschermd.

Maar Louis Widmer heeft nog veel meer….

Dit is dan de nieuwste, maar zeker niet de enige dagverzorging met UV-bescherming. Voor elk huidtype en -behoefte is er een product. Zelfs voor liefhebbers van parfum-vrij.

Dagverzorging met UV-filters én een tintje

Een mooi alternatief voor je foundation is de Getinte Dagverzorging UV 20 in een naturel en bronze tint. Het is Monique’s favoriet deze zomer! Naast breedspectrum fotostabiele filters bevat deze crème ook de volgende verzorgende bestanddelen: het biostimulatorencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, panthenol, vitamine E, ascorbyl glucoside (vitamine C) en hyaluronzuur.

Mooie zonbescherming

Heb je liever een slimme combinatie van een heel hoge zonbescherming én een anti-aging dagverzorging in één? Kies dan de Sun Protection Face SPF 30 of SPF 50+. Het bevat breedspectrumfilters, een krachtig antioxidantencomplex, waaronder, L-Arginine, Matrixyl® 3000 peptiden en Ronacare® AP.

Heel goed om te weten: alle producten bevatten géén solide plastics, en zijn vegan. Zowel in de nieuwe Dagcrème UV 50 als in de Getinte Dagverzorging UV 20 wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede UV-filters als Tinosorb, Eusolex en Parsol.

Lees ook