Een romig en fruitig parfum waar ik intens vrolijk van word!

04:46 - 02:52
luistertijd 04:46 - leestijd 02:52

Ik ben dol op parfum; fris, zoet, fruitig of juist warm. Nieuwe geuren ontdekken is voor mij altijd een feestje en vandaag mag ik er weer een met jullie vieren! In dit artikel test ik de nieuwe Girl of Now Lovely lentegeur van Elie Saab. Benieuwd? Lees lekker verder.

Girl of Now

Dit voorjaar lanceerde Elie Saab, de wereldberoemde modeontwerper, het nieuwe Girl of Now Lovely Eau de Parfum. Deze sprankelende, klassieke en vooral ‘lovely’ geur laat je direct glimlachen. Dit parfum is de vierde toevoeging aan de ‘Girl of Now’ collectie van het merk en heeft zijn eigen karakter met weer een uniek Elie Saab kenmerk.

De geuren van Elie Saab delen dezelfde elegantie als zijn mode. Het vormt een voorproefje van Haute Couture in je parfumgarderobe. De ‘Girl of Now’ collectie belooft een intens en buitengewoon avontuur. De nieuwe Lovely variant boeit met haar charmante glimlach en frisse, verfijnde look.

Shop hier online

 

De Girl of Now vrouw 

De geuren binnen deze collectie zijn gemaakt met de jonge millenial in gedachten. Ze is energiek en heeft een speelse geest. Ze zoekt zinvolle relaties met vrienden en de mensen om haar heen. Haar levensstijl is kleurrijk, veelzijdig en simpelweg betoverend. Ze is een echte ‘Girl of Now’.

Flacon

De flacon van dit parfum is ontzettend schattig en gedetailleerd, net als zijn verpakking. De koraalroze kleur van het parfum en de anijsgroene bloemblaadjes van de unieke Girl of Now bloem, geven direct een positief gevoel. Helemaal in stijl met het voorjaar!

Shop hier online

 

Girl of Now Lovely

Dit nieuwe parfum wordt gedreven door optimisme en vormt een sprankelende explosie van frisheid. Ormond bloem extract is een ingrediënt dat exclusief gecreëerd is voor Elie Saab. Het is een combinatie van amandel- en oranjebloesem en zorgt voor een unieke en fluweelzachte twist aan alle geuren binnen de ‘Girl of Now’ collectie.

Het lovely-effect uit deze geur wordt verkregen door bloemige en fruitige structuren die op een uitzonderlijke manier gecombineerd worden. De bloemen die gebruikt zijn geven de geur een speels en vrolijk karakter.

Top, hart en basis noten 

De top van dit parfum is optimistisch. Het wordt gevormd door mandarijn en peer en opent de geur daarmee sprankelend. In het vrouwelijke hart vind je bloemen van de Frangipani, hierdoor wordt de geur heerlijk zomers gemaakt. De basis is verslavend en sensueel door Cashmeran en Tonkaboon.

Shop hier online

 

Mijn ervaring

Ik ben verkocht. Sprakeloos. Verliefd. Vrolijk. Deze geur is heerlijk romig en fruitig tegelijk. Hij is zacht qua geur, maar wel aanwezig. Daarnaast houdt de geur enorm lang aan gedurende de dag en daar ben ik fan van. Bij veel parfums verlies ik zelf al snel de geur, terwijl anderen mij dan nog wel ruiken. Met dit parfum ruik ik mijzelf na vier uur nog en ik ruik heerlijk, al zeg ik het zelf…

Ik word heel vrolijk van deze geur. Hij is perfect voor de lente en zomer en voelt heel vrouwelijk aan. Het warme en romige neemt wel over van het fruitige, maar hij blijft fris. Amandel ruik ik het beste, in combinatie met de frangipani en een hint van peer. Ik denk dat heel veel mensen van deze geur zullen houden, het is een veilige keuze, maar ooooh zo lovely.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook