Een professionele techniek die schaduw creëert van de aanzetten tot de punten!

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

De French Balayage Shadow is een nieuwe twist van de klassieke Franse Balayage door L’Oréal Professionnel.. Dankzij nieuwe producten kun je nu bij de kapper een dramatischer contrast laten creëren tussen de aanzet en de lengten van het haar, terwijl het minder wordt beschadigd. In dit artikel lees je er alles over!

Loïs Beekhuizen, zangeres

Altijd een natuurlijke look

French Balayage is een aanhoudende trend waar online blijvende interesse naar is en waar vrouwen direct naar vragen in de salon. Ze verlangen naar deze speciale, natuurlijk uitziende haarsignatuur.

De Balayage is een professionele techniek in twee stappen die exclusief voor kappers is ontwikkelt en geschikt is voor elk haartype en basis, zelfs de donkerste. Het combineert perfect geblende verheldering met voedende gloss om warmte te neutraliseren en glans toe te voegen.

French Balayage Shadow techniek

Deze professionele techniek creëert schaduw van de aanzetten tot de punten in twee stappen.

Stap 1 – Naadloos geblend, perfect geneutraliseerd

L’Oréal Pro-kappers hebben het privilege om met dit nieuwe product te werken: Blond Studio 9 Bonder Inside. Dankzij het complex met citroenzuur en glycine, kun je met deze technologie het haar tot negen toonhoogten verhelderen en het tegelijkertijd sterk houden.

In combinatie met de techniek van de kapper, krijg je het meest perfect geblende en toch contrasterende schaduweffect bij elke French Balayage.

Stap 2 – Voedende gloss

Dia light is de verplichte tweede stap in een Balayage voor alle L’Oréal Pro’s. Het is een exclusieve technologie die ondertonen neutraliseert met een glossy glans. De Dia light formule met een zure pH in een gel-crèmetextuur zal de cuticula sluiten na de verheldering van het haar om het direct te herstellen en 30% meer te voeden.

Zangeressen Loïs Beekhuizen en Amy Courtens kregen deze French Balayage Shadow en zijn erg tevreden met het resultaat. Van een intake tot een fijne service en glanzend en gezond haar achteraf, dit wil toch iedereen?!

Amy Courtens, zangeres

Ook jij kunt de French Balayage Shadow zelf ervaren. Vind hiervoor een L’Oréal Professionnel Paris salon bij jou in de buurt en maak een afspraak!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook