Welke eyepads geven haar oogopslag die stralende look terug?

08:06 - 04:51
luistertijd 08:06 - leestijd 04:51

Er zijn voor de dunne, tere huid rond de ogen speciale oogmaskers. Veel van deze zogeheten eyepads beweren al na 1x gebruik resultaat te laten zien. Anneloes heeft als schoonheidsspecialiste al heel wat eyepads getest en helaas bleven de resultaten vaak uit. Gaat het deze keer dan toch lukken? Ze verklapt je alvast dat er zeker mogelijkheden zijn!

Dit zijn de eyepads die Anneloes testte:

Lala Recipe Heart Goggle Brightening Mask

Wat een ontzettend leuk en lief uitziend oogmasker, in de vorm van hartjes met glitter! Super cute! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dit masker met haar glitters leuker vind voor mijn 12-jarige dochter dan voor mijzelf. Maar ik ga de test aan!

Dit masker is bedoeld voor extra hydratatie en verheldering van de huid rond de ogen. Het masker is makkelijk aan te brengen en voelt heerlijk verkoelend aan door de hydraterende gel/crème die erop zit.

Het masker sluit perfect aan op mijn huid. Dat is goed gedaan. Na 20 minuten verwijder ik het masker. Mijn huid voelt heerlijk fris, gehydrateerd en stevig aan. Helaas kan je bij mij niet goed zien of de huid ook verhelderd is. Mijn huid heeft tegenwoordig toch echt wat zwaarder geschut nodig. Ik vind dit masker geschikt voor een echt jonge-meiden-avondje.

Shop hier online

 

Avant Hydra-Bright Collagen Eye Restoring Pads

Het masker van Avant beloofd nogal wat! Hydratatie, volumegevend effect, vermindering van fijne lijntjes, verheldering van de huid en versteviging.

De pads zijn gemaakt van een siliconenachtige gel. Ze voelen fijn en soepel aan. Je moet ze wel voorzichtig uit de verpakking halen, want ze zijn best glibberig door een serum dat erop zit. Ze scheuren makkelijk.

Ze kleven goed vast op mijn huid. Na 10 tot 15 minuten verwijder ik de pads en ik ben onder de indruk van hetgeen ik zie!

Ik zie echt duidelijk verschil op alle punten, waarop Avant claims had gelegd. Mijn huid voelt gladder, en lijkt helderder en voller. Het hele huidgebied voelt ontspannen aan. De huid is gehydrateerd en voelt lekker fris aan. Dit masker werkt absoluut na 1 gebruik.

Shop hier online

 

Pascaud Marmatrix Eye Mask

De sheetmaskers zijn gemaakt van gevriesdroogde algen en de werkzame stoffen worden geactiveerd door de sheets in een aparte vloeistof te drenken.

Het masker neemt de vloeistof goed op zodat het materiaal niet “druipt”. Dit masker zou mijn ooggebied een echte beautyboost moeten geven: hydratatie, vermindering van fijne lijntjes, vermindering van vochtwallen en donkere kringen en het gevoel van vermoeide ogen tegen moeten kunnen gaan.

Het masker is makkelijk aan te brengen, blijft goed zitten en sluit goed aan. Na 20 minuten verwijder ik de sheets, en het WAUW effect is daar! Wat een verschil! Mijn huid lijkt verhelderd, oogt gladder en meer relaxt. Het ziet er voller uit en mijn huid voelt echt goed gehydrateerd aan. Zacht en fris!  Ook dit masker werkt absoluut al na 1 gebruik.

Shop hier online

 

Babor Skinovage Refreshing Eye Pads

De pads van Babor zijn gericht op hydratatie van de ooghuid. Ze voelen wat droger, stugger en dikker aan. Alsof je een sticker op je huid plakt.

Omdat ik wat meer nodig heb dan alleen hydrateren, is mij aangeraden om de sheets te gebruiken in combinatie van een ampul dat ik op speciaal verzoek ook nagestuurd kreeg. Ik doe eerst een hydraterend ampul op mijn huid en plak de eyepads er overheen. Het masker blijft goed zitten en sluit goed aan.

Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik dit masker wat minder prettig vind zitten, omdat het wat droog is, ondanks het extra serum. Door de sheet maskers in de koelkast te bewaren, voelt dit masker wel heerlijk verkoelend aan.

Het masker en de ampullen versterken elkaars werking en dat is te zien als ik het masker verwijder na 20 minuten. Wat een gouden tip was het om de ampul eronder te doen! Het is net of het masker het serum beter in de huid ̈ perst”.

Dit resultaat krijg je niet als je de ampul in de huid zou kloppen/masseren. Ik zou dit masker absoluut aanraden met een van de vele heerlijke ampullen van Babor.

Shop hier online

 

QMS Advanced Collagen Eye Lift

De pads van QMS Medicosmetics moet je net als de pads van Pascaud activeren met een vloeistof. Deze pads beloven een egalisatie van de huid, hydratatie en een gladmakend effect.

Het masker van QMS neemt de vloeistof minder goed op dan de sheets van Pascaud, waardoor de vloeistof tijdens het aanbrengen van de sheets over mijn gezicht stroomt. Het lijkt wel of ik huil, hahaha.

Het masker sluit wel goed aan en blijft ook goed zitten. Verder voelt het lekker fris. Na 20 minuten zie ik dat mijn rimpels iets minder diep zijn en dat mijn huid gehydrateerd is. Dit masker geeft bij mij helaas minder resultaat dan de maskers van Pascaud en Avant.

Shop hier online

 

Dior Eye Reviver Patches

Wat zien de verfrissende oogcontour pads van Dior er leuk uit! Bijna een collectors item. Met deze pads werkt het net even iets anders. Je brengt eerst een serum aan onder je oog en daarna breng je de pads aan.

Het serum tintelt een beetje en voelt heerlijk fris. Na 10 minuten ziet de huid onder mijn ogen er zichtbaar gladder en frisser uit en voelt heerlijk fris en gehydrateerd. Deze pads zijn een hele goede boost! Ook fijn als je last van vochtwallen hebt.

Shop hier online

 

Mijn conclusie

Lees ook:

 

beautyjournaal shop

Lees ook