Moeiteloos, vol leven en rustgevend. Ontdek de nieuwe haartrends!

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Wella Professionals ambassadeur Francis Schroembges introduceert de nieuwe Spring 2022 Soul Refill Collection! Met deze collectie laat Wella Professionals de eenvoud van schoonheid en haar zien. In dit artikel delen we de looks met je. Doe lekker inspiratie op!

Soul Refill Collection

De aanraking van de wind en de imperfectie in textuur en vormen. Statement kleuren maar toch puur en draagbaar. Het is tijd dat we onze schoonheid opnieuw vullen met de simpele dingen in het leven die tot uiting komen in moeiteloos haar.

We voelen ons comfortabel genoeg om zeker te zijn over de manier waarop we eruit zien. We zijn ons ervan bewust hoe belangrijk het is om op te staan in het leven waarin we nu leven. Refill your SOUL with beautiful hair, dat is waar deze collectie voor staat.

Rust en toch bomvol leven

Francis Schroembges, Hair & Color & Cut ambassadeur voor Wella Professionals, heeft deze looks samen met haar team in het leven geroepen. De looks stralen rust uit, maar zitten dankzij de prachtige kleuren ook bomvol leven. Moeiteloos, maar toch creatief en gedurfd. Het team van Francis bestaat uit de volgende top kappers en stylisten: Dennis Lamers, Suus Thijssen, Karin Borsboom, Cas Coppus.

De gebruikte producten

Voor deze Soul Refill Collection zijn de volgende kleurproducten van Wella Professionals gebruikt:

De styling van alle looks is gedaan met de producten van Sebastian Professional.

Van zachtroze en helder grijs tot zacht oranje, met welke look in gedachten bezoek jij de volgende keer je kapper?

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook