Lovely looks, en een schitterende kleur!

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

In samenwerking met Sjenkels Kappers lanceert Wella Professionals de ‘The Purist Collection’. Een reeks moderne, draagbare looks ter inspiratie voor iedere vrouw en man! In dit artikel vertellen we je er meer over. 

Gezond blijven is het nieuwe motto

Sinds het jaar 2020 is de wereld ingrijpend veranderd. Een ontwikkeling, of liever gezegd een bewustwording, die ervoor heeft gezorgd dat vooral de commerciële en kapitalistische kant van onze samenleving zich op glad ijs bevindt. Door de sluiting van dit deel van de maatschappij hebben mensen meer waardering gekregen voor een eenvoudigere levensstijl. Een levensstijl waarin creatiever wordt omgegaan met geld.

Nieuwe producten die op de markt komen, moeten niet alleen oog hebben voor de consument, maar ook voor de maatschappij en de planeet. ‘Gezond blijven’ is het nieuwe motto, want gezondheid is voor iedereen belangrijker dan ooit.

Bewust leven

Bianca van Zwieten

Wella Professionals Top Artist Bianca van Zwieten: “Sinds 2020 heeft iedereen een harde les geleerd: de les van ‘bewust’ leven. The Purist Collection is een hypermoderne collectie waarmee onze stylisten en klanten haarverzorging en -styling op een dieper niveau ervaren. Een collectie van moderne coupes met een klassieke basis.”

The Purist Collection

Met The Purist Collection gaat Wella Professionals terug naar de essentie van mooi en gezond uitziend haar. Door de pandemie is er een vergrootglas op onze weerstand en gezondheid gezet en zijn we daar bewuster mee bezig. The Purist Collection laat modern haar zien in verschillende coupes en verschillende kleuren met een retro inspiratie. Het haar ziet er gezond uit en glanst. De natuurlijke structuur en textuur van het haar worden intact gehouden en niet met hitte tools overstyled.

Klanten kiezen nu steeds vaker voor een goed onderhoudsplan met tussentijdse behandelingen als toners met Wellaplex en hoofdhuid routines van System Professional.

De basis van The Purist Collection is simpel maar tijdloos: een gezond uitziend haar en een haarstijl voor elke leeftijd, met prachtige lichtreflecties en verschillende structuren en texturen.

Kalmte en ontspanning

De kleuren komen uit het volledige assortiment van Wella Professionals, voor een zo gezond mogelijke, supernatuurlijke en langdurige kleuring. De Purist Collection straalt kalmte en ontspanning uit, zowel voor de klant als de stylist.\

Kleurproducten die zijn gebruikt voor The Purist Collection:

 

 

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook