HEMA, M.A.C Cosmetics, Clinique, XLASH, Schwarzkopf Professional

08:43 - 05:14
luistertijd 08:43 - leestijd 05:14

We hebben weer een mooie mix van nieuwe producten voor je klaarstaan. Van skincare en bodycare tot make-up en haircare, deze producten vind je nu nieuw in de winkels! Doe lekker inspiratie op en lees snel verder.

HEMA

HEMA lanceerde onlangs een nieuwe lijn Wellness Badaccessoires. De duurzame badaccessoires zijn een badbloem welke voor 80% uit bamboevezel bestaat, een massage scrubspons, gemaakt van 100% sisal hennep en daarmee volledig natuurlijk. Je stimuleert hiermee de bloedsomloop en het heeft een uitstekend peelingeffect.

De konjac gezichtspons is gemaakt van 100% konjac wortel. De structuur van de zachte spons reinigt en verzacht de huid op milde wijze. De lichaamsborstel is gemaakt met 100% kokosharen en heeft een steel van 100% FSC hout. Deze helpt bij het masseren en scrubben van de huid. De scrubwant bestaat voor 40% uit bamboevezel en reinigt en scrubt de huid zachtjes.

Shop alles van HEMA hier

 

M.A.C Cosmetics – VIVA GLAM x Keith Haring

M.A.C Cosmetics en Keith Haring slaan de handen ineen en vieren 27 jaar of giving back met VIVA GLAM. Sinds 1994 heeft M.A.C VIVA GLAM wereldwijd meer dan €500.000.000 ingezameld om daarmee een gezonde toekomst en gelijke rechten voor iedereen te steunen. Als je een VIVA GLAM lipstick koopt, doneer je 100% van de verkoopprijs aan lokale organisaties die vrouwen en meisjes, de LGBTQIA+ gemeenschap en mensen die leven met of getroffen zijn door HIV/aids ondersteunen.

De nieuwe VIVA GLAM samenwerking is met Keith Haring. Er zijn drie speciale lipsticks uitgebracht waarin zijn kenmerkende primaire kleurenpalet centraal staan.

Wees authentiek. Wees moedig. Wees origineel. M.A.C VIVA GLAM x Keith Haring nodigt je uit om de kracht van je creativiteit te omarmen en weerspiegelt uiteindelijk de overtuiging van Haring dat “kunst iets moet zijn dat je ziel bevrijdt, de verbeelding prikkelt en mensen aanmoedigt om verder te gaan.”

De kleuren

Onderstaande kleuren zijn uitgebracht:

Shop hier online

 

Clinique – Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream 

Clinique lanceert hun slimste rimpelbestrijder voor de ogen tot nu toe. De Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream is een krachtige rimpel corrigerende oogcrème die helpt bij het zichtbaar te verminderen van lijntjes en rimpels rond de ogen.

Daarnaast verstevigt het de huid vanuit meerdere hoeken: geeft een natuurlijke boost aan de collageenproductie, ondersteunt de natuurlijke structuur van de huid en versterkt met hydratatie. De huid rond de ogen voelt sterker aan en ziet er gladder uit.

De ingrediënten variëren van caffeine en whey proteïne tot hyaluronzuur, neuropeptides, mango en shea butter en glycerine. Samen maken ze de huid onder de ogen steviger, glad en gehydrateerd.

Shop de Clinique Smart Clinical lijn hier online

 

XLASH – Instant Hydration Crème

Tijdens de koude wintermaanden kan je huid wel wat extra hydratatie gebruiken. De XLASH Instant Hydratation Crème biedt de huid precies het extraatje wat het nodig heeft, de hele dag door. De verfrissende, hydraterende gezichtscrème voedt de huid intensief gedurende 24 uur door het gebruik van gletsjerwater als hoofdingrediënt. De verzorgende crème bootst de verfrissende sensatie van water na, op het moment dat het de huid raakt.

De XLASH Instant Hydration verandert van crème in vloeistof zodra het wordt aangebracht op het gezicht én verfrist de teint in een oogwenk.

Peptiden en collageen worden gebruikt om de elasticiteit van de huid te versterken én het gezicht te kalmeren om een droge en geïrriteerde huid te voorkomen. Squalaan helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen, terwijl groene thee de huid voedt met zijn antioxiderende eigenschappen. Zeg voortaan vaarwel tegen een droge huid en hallo tegen oneindige hydratatie.

Shop hier online

 

Schwarzkopf Professional – SESSION LABEL 

Schwarzkopf Professional’s assortiment van iconische en salon- exclusieve professionele stylingproducten is vernieuwd. Hiermee wordt ingespeeld op de behoeften van de hedendaagse kapper, die verlangt naar een beknopte maar veelzijdig assortiment – waarmee je aan iedere stylingswens kan voldoen.

Salon en session stylisten

SESSION LABEL is een merk op zichzelf, met twaalf hoogwaardige formules die gemaakt zijn om hairstylisten te helpen. Deze salon exclusieve styling lijn is samengesteld voor het dagelijks gebruik van salonstylisten terwijl het geïnspireerd is op de hoge eisen van session stylisten. De producten mogen dan wel gecreëerd zijn door Schwarzkopf Professional, maar het zijn de handen van de stylist die ze hebben gemaakt, die de textuur hebben verbeterd en elk detail hebben omarmd om moeiteloos haar met karakter en edge te kunnen creëren.

Nieuwe innovaties

SESSION LABEL heeft vijf gloednieuwe innovaties geïntroduceerd en zeven van de meest geliefde en krachtigste formules uit de vorige lijn opnieuw gelanceerd.

THE MIRACLE: Een multi-tasking stylingbalm van SESSION LABEL die het haar voorbereidt, definieert en controleert zonder het te overbelasten. De formule zorgt ervoor dat het haar flexibel blijft terwijl het een beschermend schild rond het haaroppervlak vormt om haarbeschadiging door mechanische invloeden en hete tools te voorkomen.

THE MOUSSE: Een lichtgewicht volume-gevende mousse van SESSION LABEL die het haar volume en body geeft met onmiddellijke lift van de haaraanzet. De formule met hoogwaardig stylingpolymeer en een gekalibreerde dosering zorgt voor doelgericht volume.

NIEUW! THE THICKENER: Een volume föhn-spray van SESSION LABEL met gehydrolyseerde tarweproteïne en panthenol die het haar voller en steviger maakt, waardoor het haar dikker aanvoelt – maar nooit plakkerig of stijf.

NIEUW! THE DEFINER: Een krulcrème van SESSION LABEL die krullen vormgeeft, controleert en definieert zonder dat het haar pluist of knisperig aanvoelt. De formule geeft een gehydrateerd haargevoel en is perfect voor het gebruik met warme tools.

THE POWDER: Een hairstyling poeder voor een droge textuur met lavasteen van SESSION LABEL met fijne spray voor gericht volume en voor een flexibele textuur en onmiddellijke grip.

THE SALT: Een saltspray van SESSION LABEL die een getextureerde finish creëert met natuurlijke beweging, definitie en body zonder het haar te verzwaren.

THE MUD: Een hair putty van SESSION LABEL die het haar vorm geeft en definieert, voor een droge diffuse textuur met medium hold. De kneedbare formule met houtskool geeft een matte finish zonder een korrelig haargevoel, voor oneindig veel stylingmogelijkheden.

NIEUW! THE PASTE: Een hervormbare matte stylingpaste van SESSION LABEL met bessenwas en tapiocazetmeel geeft een flexibele textuur voor meer volume en definitie.

NIEUW! THE TEXTURIZER: Een ‘undone-look’ textuurspray van SESSION LABEL met tapiocazetmeel en panthenol creëert lichtgewicht textuur en volume voor voller ogend warrig haar dat gehydrateerd aanvoelt.

NIEUW! THE SERUM: Een serum van SESSION LABEL dat helpt het haar glad te maken, te polijsten en een zijdeachtige glans aan het oppervlak te geven zonder het te overbelasten. Perfect voor laagjes.

THE FLEXIBLE: Een droge, light hold haarspray van SESSION LABEL voor werkbare fixatie en controle. Sneldrogende formule met een microfijne spray.

THE STRONG: Een stevige hold haarlak van SESSION LABEL die maximale controle biedt voor een vlekkeloze afwerking. Perfect om warrige lokken te temmen en stijlen op hun plaats te houden.

SESSION LABEL is vanaf nu verkrijgbaar in de Schwarzkopf Professional salons.

Vind een salon bij jou in de buurt

 

beautyjournaal shop

Lees ook