Met haartjes van je achterhoofd kan heel wat gedaan worden

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Ik stuitte op You Tube op een heel recente film van het Hair Science Institute, waarmee wij in het verleden ook samenwerkten. Toentertijd ging het vooral over het oplossen van kaalheidsproblemen bij mannen – nu zag ik een leuke film over haartransplantatie om je wenkbrauwen weer voller te maken.

Opvullen met haartjes van je achterhoofd

De haren komen dan, net zoals bij het opvullen van kale plekken op je hoofd, van een donorplekje achterop je hoofd. De haarzakjes met wortel worden heel secuur een voor een in dit geval in de wenkbrauw gepland.

Wanneer besluit je hiertoe? Als je bijvoorbeeld na jarenlang PMU gebruik verlittekende huid hebt gekregen en pigment niet meer pakt in dat gebiedje. Ook is het een idee als je uberhaupt slecht gevulde wenkbrauwen hebt en je ze weer mooi vol van volume wilt hebben.

Bekijk deze video, en kijk maar wat je ervan vindt. Persoonlijk vind ik de wenkbrauw te breed, maar goed, deze dame vindt dat blijkbaar mooi. Smaken verschillen. Een mooie oplossing is het zeker!

https://youtu.be/Sk5TV4P0ddo

Lees ook:

 

Lees ook