Topadres voor injectables in Amsterdam, de beste massagetraining van Charley, high-tech en all-nature skincare

12:41 - 07:36
luistertijd 12:41 - leestijd 07:36

Cadeau inspiratie nodig voor een echte skincare lover? Blijf lezen! We hebben de nieuwste skin + body producten voor je op een rijtje gezet. Extra leuk is dat er ook een unieke kliniek is geopend op de Zuidas. Doe jij dit jaar injectables cadeau? Originaliteit gegarandeerd! 😉

FIVE Clinics Amsterdam

FIVE Clinics is een gloednieuwe, high-end cosmetische kliniek op de Zuidas in Amsterdam. Het unieke FIVE Clinics opende dit jaar de deuren van de eerste vestiging aan de George Gershwinlaan – Zuidas.

FIVE Clinics is opgericht door cosmetisch arts Drs. Marwah Doestzada, broer Safa Doestzada en de bekende Nederlandse zakenman Rob Heilbron.

five clinics

Het concept van FIVE Clinics

Het concept van de kliniek is het toegankelijker, inclusiever en aangenamer maken van injectables, zonder de klinische expertise van de behandeling op te offeren. Injectables bestaan uit fillers, botox, (medische) huidverbetering.

Holistische werkwijze

FIVE Clinics is uniek omdat het zich richt op een holistische benadering. Er wordt niet zozeer gekeken naar enkel rimpels en plooien, maar naar gezichtscontouren, symmetrie en verfijning.

Dit wordt gedaan om vrouwen aantrekkelijker, jonger of vrouwelijker eruit te laten zien. FIVE Clinics streeft naar “graceful aging” om daarmee de innerlijke kracht en het zelfvertrouwen van vrouwen naar boven te halen.

anti aging

Actieve deelname aan wetenschappelijk onderzoek

De familie Doestzada wil met FIVE Clinics Nederland op de wereldkaart van de cosmetische geneeskunde zetten.

Forse stappen worden al gezet door actieve deelname aan wetenschappelijk onderzoek en het trainen van artsen in binnen-en-buitenland.

five clinics

Graceful Aging

Er werken drie cosmetische artsen (BIG-en NVCG geregistreerd) binnen FIVE Clinics met gezamenlijk 31 jaar ervaring die tot de top behoren. Online kunnen je een vrijblijvend consult inplannen voor een advies van 30 minuten bij de cosmetische artsen.

 

Online Beauty Academy voor bindweefselmassage, van Charley Huf

De Online Beauty Academy is live! Dit initiatief van Bindweefsel Bar Amsterdam founder Charley Huf is opgericht om collega schoonheidsspecialisten te transformeren tot kundige bindweefselmassage masters. In februari 2022 start een nieuwe groep.

Vlak voor het eerste lustrum van De Bindweefsel Bar Amsterdam lanceert Huf de Online Beauty Academy. Op veler verzoek van collega-schoonheidsspecialisten én als antwoord op vraag vanuit de markt. De Online Beauty Academy is een nieuwe, eigentijdse opleiding waar specialistes hun allround skills uitbreiden met diepgaande specialisaties.

Hoe?

Niet overnight! De Online Beauty Academy onderscheidt zich van andere opleidingen door de aanpak. Geen quick fix, geen 10-daagse cursus voor succes. Studenten aan deze academy kunnen zich pas na drie maanden, en na het voltooien van de praktijk dag, Bindweefsel-expert noemen. De zorgvuldige balans tussen theorie en praktijk, contactmomenten met de instructeurs en de afsluitende praktijk dag, maken van deze opleiding een duurzame investering in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

Bekijk hier de Quasha massage die Monique onderging bij Charley Huf:

DOCTOR BABOR PRO Cleansers

Er zijn twee nieuwe highlights op het gebied van reiniging binnen DOCTOR BABOR PRO’s assortiment. De nieuwe BHA Acid Cleansing Gel en de AHA Acid Cleansing Lotion leveren sterk geconcentreerde, professionele power voor een diepgaande maar zachte reiniging van de huid.

babor cleansers

DOCTOR BABOR PRO BHA Acid Cleansing Gel

De DOCTOR BABOR PRO BHA Acid Cleansing Gel is het speciale reinigingsproduct voor de vette, onzuivere huid. Deze gel neemt overtollige glans weg, reinigt, peelt en verheldert.

Het salicylzuur in dit product ontplooit zijn volledige effect bij pH 4. In combinatie met de natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en zink PCA levert de gel een efficiënte reinigende werking. Het product verwijdert dode huidcellen, reinigt poriën op effectieve wijze en voorkomt irritaties en huidonzuiverheden.

bha cleansing gel

Gebruikswijze

Breng een hoeveelheid gel ter grootte van een hazelnoot aan op het gezicht, de hals en het décolleté. Sla de ogen en lippen over. Werk de gel in de huid in en emulgeer deze met water. Afsluitend grondig met water afwassen. Tijdens de kuur directe UV-straling vermijden en overdag een crème met zonnefactor aanbrengen.

DOCTOR BABOR PRO AHA Acid Cleansing Lotion

De DOCTOR BABOR PRO AHA Acid Cleansing Lotion is bijzonder zacht en is geschikt voor de uitgedroogde huid. Met pH 4 reinigt, peelt en tonificeert de lotion de huid in één stap.

De mix van werkstoffen combineert krachtig melkzuur en fytinezuur met zacht beta-glucaan om uitdroging van de huid te voorkomen en om haar tegelijkertijd effectief te reinigen. Melkzuur is een bestanddeel van de huideigen zuurmantel. In het product stimuleert melkzuur de celregeneratie en verwijdert het op zachte wijze dode huidcellen. Fytinezuur ondersteunt dit proces en beschermt de huid ook dankzij de antioxiderende eigenschappen. Beta-glucaan en panthenol hebben een kalmerend effect.

aha cleansing gel

Gebruikswijze

Breng een hoeveelheid lotion ter grootte van een hazelnoot ’s avonds op het gezicht, de hals en het decolleté aan. Sla de ogen en lippen over. Maak de vingertoppen vochtig en emulgeer de lotion. Afsluitend grondig met water afwassen. Vermijd directe UV-straling en breng overdag een crème met zonnefactor aan.

Shop de mooie reinigingsproducten hier online

 

XLASH Cacao Lip Mask & Collagen Night Mask      

Het Scandinavische beautymerk XLASH Cosmetics voegt twee revolutionaire producten toe aan het assortiment: het Collagen Night Mask en Xlips Cacao Lip Mask. Twee vochtinbrengende toevoegingen die perfect zijn voor het oppeppen van je nachtroutine!

collagen night mask

Collagen Night Mask

Het Collagen Night Mask is het perfecte masker dat hydrateert en een revitaliseerde werking heeft gedurende alle uren van de dag en nacht.

Shop dit masker hier online

 

cacao lip mask

Cacao Lip Mask

Het Cacao Lip Mask is ontstaan uit een mix van innovatieve elementen uit de Koreaanse schoonheidsindustrie en elementen met Scandinavische invloeden, wat geresulteerd heeft tot een onmisbaar lipmasker voor zware hydratatie.

Shop dit lipmasker hier online

 

Lavera lichaamsverzorging

De nieuwe lichaamsverzorgingslijn van Lavera omvat zorgvuldig geselecteerde producten die 100% gecertificeerd natuurlijk zijn. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een snelle opname en verzorgen de huid intensief. De bodylotions zijn speciaal afgestemd op verschillende huidtypes en behoeften: van zachte 24-uurs hydratie tot verzorgingsproducten met veelzijdige geuren.

LAVERA

100% natuurlijk

De producten bevatten geen minerale oliën en kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsmiddelen. Ook zijn ze NATRUE gecertificeerd, veganistisch en klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland. De verpakkingen van de nieuwe bodylotions zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en het potje van de Basis Sensitiv all-round creme is recyclebaar.

Bodylotions voor ieder huidtype

LAVERA BODYCARE

All-Round Crème

De basis Sensitiv All-Round Crème met biologische aloë vera en biologische amandelolie is een veelzijdig talent dat geschikt is voor gezicht en lichaam en voor gebieden met een bijzonder droge huid.

Body Milk

De Regenerating Body Milk biedt intensieve hydratatie voor de veeleisende huid en helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden met biologische cranberry en biologische arganolie.

Shop Lavera hier online

 

CÎME Nuts About You Wash & Scrub for hands & body

Het Belgische skincare label CÎME voegt een nieuw product toe aan de ‘Nuts About You’ familie. Naast de ‘Nuts About You’ volume shampoo en hand & body wash komt nu ook de ‘Nuts About You Wash & Scrub – For hands & body’ in beeld. De signature hand & body wash is omhult in een geurenpalet van roos geranium en bergamot. Daarnaast bevat het ook fijne scrubdeeltjes van 100% natuurlijke oorsprong die je huid zacht reinigen en verzorgen.

CIME scrub

Milde exfoliant

Is het een hand & body wash? Is het een scrub? Het is beide! Je verliest vanaf nu nooit meer kostbare tijd in de badkamer want met dit product ben je ready in no time. Deze hand & body wash, gemaakt op basis van zeepnoten, reinigt de huid grondig maar verzorgt het ook meteen. Dit komt door de fijne scrubdeeltjes die je lichaam mild exfoliëren en zorgen voor een instant zijdezachte, gladde huid.

cime all about nuts

100% natuurlijke geur

Het 100% natuurlijke parfum is samengesteld door Walter De Boeck, één van de productontwikkelaars en vader van co-founder Anke De Boeck. De bloemige geur van roos geranium in combinatie met de zachte citrusgeur van bergamot doen wegdromen naar zonnige dagen in verre oorden. De kruidige noot van Sichuan peper zorgt voor dat extra tikkeltje pit. Net zoals de andere producten uit de Nuts About You lijn, is de verpakking gemaakt van 100% post consumer recycled plastic. Kortom, de gloednieuwe CÎME ‘Nuts About You Wash & Scrub’ tovert je badkamer om tot een heuse botanische spa met deze heerlijke aroma’s!

Shop hier online

 

Online Beauty Academy

De Online Beauty Academy is live! Dit initiatief van Bindweefsel Bar Amsterdam founder Charley Huf is opgericht om collega schoonheidsspecialisten te transformeren tot kundige bindweefselmassage masters. In februari 2022 start een nieuwe groep.

Vlak voor het eerste lustrum van De Bindweefsel Bar Amsterdam lanceert Huf de Online Beauty Academy. Op veler verzoek van collega-schoonheidsspecialisten én als antwoord op vraag vanuit de markt. De Online Beauty Academy is een nieuwe, eigentijdse opleiding waar specialistes hun allround skills uitbreiden met diepgaande specialisaties.

Hoe?

Niet overnight! De Online Beauty Academy onderscheidt zich van andere opleidingen door de aanpak. Geen quick fix, geen 10-daagse cursus voor succes. Studenten aan deze academy kunnen zich pas na drie maanden, en na het voltooien van de praktijk dag, Bindweefsel-expert noemen. De zorgvuldige balans tussen theorie en praktijk, contactmomenten met de instructeurs en de afsluitende praktijk dag, maken van deze opleiding een duurzame investering in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

beautyjournaal shop

Lees ook