Oh jee! Dit is smullen geblazen met al die leuke miniaturen! Hebben!

05:40 - 03:24
luistertijd 05:40 - leestijd 03:24

De decembermaand komt eraan en dat betekent feest, feest, feest. Want behalve pakjesavond, Kerstmis en oud en nieuw mogen we elke dag feestelijk beginnen door een vakje van de adventskalender open te trekken en toe te leven naar Kerst.

De adventsperiode begint op de laatste zondag van november, duurt vier weken en zorgt voor de gezelligste tijd van het jaar. De kalenders worden geproduceerd in verschillende vormen en maten en tellen 24 vakjes, luikjes of laatjes, maar wie niet elke dag chocola wil eten kan zich ook dagelijks verheugen op een bijzondere beauty-verrassing.

Want steeds meer cosmeticamerken brengen een adventskalender met hun mooiste producten uit. Of je ‘m nou als cadeau voor een ander of lekker voor jezelf aanschaft, we hebben de mooiste zeven voor je op een rijtje gezet.

Rituals The Ritual of Advent 3D Adventskalender

rituals

Het geven van cadeaus brengt niet alleen vreugde bij de ontvanger, maar ook geluk bij de gever. Dit goud glanzende adventsdorp is gevuld met 24 geschenken om toe te leven naar de feestdagen en een beetje extra vreugde en geluk te verspreiden. Geniet van de kleine dingen in het leven en ontdek elke dag een nieuw ritueel. Behalve de speciale producten die exclusief voor The Ritual of Advent zijn ontworpen zullen ook de mini-adventskaarsen jou en je huis oplichten. Steek deze aan op elke zondag van de maand of op voor jou bijzondere momenten tot Kerstmis.

Shop hier online

 

 

Yves Saint Laurent Holiday 2021 Advent Calendar

ysl adventskalender

Wie deze luxe kalender in de vorm van een ladenkabinet ontvangt zal zich de gelukkigste persoon op aarde voelen. Want behalve twee full size en 21 kleine (make-up)producten van Yves Saint Laurent krijg je er een speciaal geschenk bij. Verstopt in de 25 laatjes zitten onder andere een Touche Eclat, gezichtsverzorgingsproducten, verschillende parfums, mascara’s en heel veel prachtige lipsticks. Hier ben je wel een jaar lang zoet mee.

Shop hier online

 

Dr. Hauschka Adventskalender Christmas 2021

dr hauschka

Voor de natuurliefhebber of diegene die de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka wil ontdekken is deze gelimiteerde adventskalender van 24 zakjes hoogwaardig biologisch katoen, inclusief met liefde geselecteerde cosmeticaproducten van het natuurmerk. De zakjes kunnen ook in de kerstboom worden gehangen, waardoor de winterse geur van de dennenboom een extra dimensie krijgt, omdat deze ook voorkomt in de producten.

Shop dr. Hauschka hier online

 

Balmain Hair – Hair Couture Gift Calendar FW21 in medium of large

balmain

Deze bijzonder feestelijke advent bezit geen vakjes of laatjes, maar een aantal luxe cadeautjes om gedurende de maand december uit te pakken. Open de box en kies elke dag één van de cadeautjes van het gouden plateau. De kalender is er in de maten medium en large en is vooral bedoeld voor echte prinsessen die met de haarverzorgingsproducten en accessoires uren aan hun kaptafel kunnen vertoeven, voordat ze zich in het feestgedruis begeven.

Shop hier online

 

Compagnie de Provence The Gift Factory

compagnie de provence

Voor wie van ingrediënten uit de Provence houdt zijn de producten van Compagnie de Provence met verbena, rozemarijn en olijf het perfecte cadeau. De kalender is prachtig geïllustreerd en waar er normaal 24 cadeautjes in een adventskalender zitten, bevat deze er eentje extra. Behalve genieten van de bodygels, handcrèmes en zeepjes met specifieke mediterraanse ingrediënten, kun je ook de gezichtsverzorging met shea- en karitéboter, speciaal voor de winter, uitproberen.

Shop hier online

 

Molton Brown The Advent Calendar

molton brown

Wanneer de originele salondeuren van deze luxe kalender worden geopend, kan de feestmaand écht beginnen. De 24 prachtige lades bevatten een combinatie van lichaamsverzorging, parfum en home-producten die elke dag een lach op je gezicht toveren. Dit is het ultieme cadeau of beste kerstpakket om aan die ene bijzondere persoon te geven.

Shop hier online

 

Chanel No 5 The Calender

Oh dear, dit is een van de meest hebberig makende en duurste adventkalenders die we nu voorbij zien komen. Miniaturen van Chanel! Wie wil ze niet. Hier smelt je toch van?? Van parfum tot sieraden, tasjes, make-up, nagellakjes, crèmetjes. Maak ons gek! Ze zeggen dat hij uitverkocht is, maar als je er nog 1 op de kop kunt tikken: doen!

beautyjournaal shop

Lees ook