18 kleurmixes die de huidige tijdgeest weerspiegelen

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

Voor de nieuwste IGORA ROYAL Mix Collection heeft Schwarzkopf Professional haar krachten gebundeld met het PANTONE Color Insitute, de wereldwijde kleurexpert en trendvoorspeller. Samen presenteren zij een set van 18 nieuwe IGORA ROYAL-mixen. De kleurcombinaties zijn geïnspireerd door trending kleurwerelden, vastgesteld door PANTONE.

pantone

Kleuren mengen

Voor kappers is het mengen van kleuren natuurlijk van groot belang. Zo creëren ze unieke en gepersonaliseerde kleuren die niet gemakkelijk kunnen worden nagemaakt. Met kleur kun je experimenteren en je creativiteit volledig de vrije loop laten gaan. IGORA ROYAL geeft kappers de mogelijkheid om de kleurspecialist te zijn die ze willen zijn, door eindeloze mogelijkheden van mixen mogelijk te maken.

Kleur is een identificatiemiddel

Vice President PANTONE Color Institute Laurie Pressman: “Kleur is essentieel voor ons bestaan. Van het voedsel dat we eten tot de schoonheid van flora en fauna, keur bepaalt onze wereld. Het eerste wat je je herinnert en het laatste wat je vergeet, kleur is een identificatiemiddel.”

essential looks

Drie haarkleurtrends

Voor deze samenwerking heeft PANTONE kernkleurtrends geïdentificeerd die de huidige tijdgeest weerspiegelen. Dit leidde tot de creatie van drie verschillende haarkleurtrends: Novel Comfort, Quintessential en E-phoria.

Bekijk ook onderstaande video:

18 kleurmixes

Schwarzkopf Professional’s Global Colour Ambassadors Lesley Jennison en Arjan Bevers, evenals het creatieve collectief X-presion en Colour Educator Josie Viley, hebben deze kleurtrends vervolgens vertaald in een set van 18 IGORA ROYAL Mixes. Elke trendkleur wordt gecreëerd door het mengen van twee tot drie kernkleuren.

Novel Comfort

De Novel Comfort kleurtrend is gebaseerd op een palet van organische, aardgebonden plantaardige kleuren en is geïnspireerd door de natuur. Deze tijdloze kleuren moedigen ons aan om te genieten van een meer organische manier van leven. Ze benadrukken ons verlangen om onze prioriteiten te evalueren terwijl we een gezondere levensstijl nastreven.

novel comfort

Quintessential

De Quintessential kleurenwereld weerspiegelt onze relatie tot het erfgoed. Moderniteit wordt gecombineerd met een nostalgisch gevoel. Het is een groep van vrolijke bloementinten, gecentreerd rond een basis van koele as- en cendrétinten. Samen illustreren ze ons verlangen naar positiviteit.

quintessential

E-phoria 

De laatste kleurtrend, E-phoria, bestaat uit een reeks extravagante en vrolijke kleur om zelfexpressie te vieren in een wereld vol technologie. De optimistische tinten variëren van diep paars tot levendig koper en rood en zorgen voor vreugde en een goed humeur.

e phoria

Mix & match

De nieuwe IGORA ROYAL-mixen stellen elke kapper in staat om zijn of haar creatiefste kant op te gaan. Met de mixen creëren ze een kleur die perfect past bij de huidskleur en haarbasis van de klant. Oneindige mogelijkheden en looks!

Meer weten over deze samenwerking? Ga dan naar de website van Schwarzkopf Professional.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook