Een natuurlijke finish en een fijn gevoel op de huid, wat wil je nog meer?!

07:08 - 04:17
luistertijd 07:08 - leestijd 04:17

Huda Beauty, Wishful Skin, Kayali Perfume en nu ook GloWish… de zusjes Kattan weten wel van aanpakken. De nieuwste GloWish collectie valt onder het merk Huda Beauty, maar is een compleet losstaand concept. De collectie combineert namelijk make-up met skincare. En ik mag dat vandaag ervaren! Lees je mee?

glowish

Innerlijke glow

Huda Kattan heeft haar beauty empire opgebouwd met volledig dekkende make-up producten die geen enkele porie de kans geeft om zich te laten zien. Huda was zelf enorm fan van de ‘cake face’ look, maar lijkt nu haar innerlijke glow te hebben gevonden.

“Oneffenheden of geen oneffenheden, ik heb geleerd mijn huid te omarmen en te respecteren”, zegt ze. Met de nieuwe GloWish collectie wilde Huda producten maken waarmee ze dat hervonden zelfvertrouwen, en de huid waarvan ze inmiddels houdt, kon laten zien in plaats van weg te stoppen.

glowish

GloWish collectie

De GloWish collectie bestaat momenteel uit slechts twee make-up producten en twee make-up kwasten. Ik heb de GloWish Multidew Skin Tint en de GloWish Soft Radiance Bronzing Powder ontvangen om te testen. De verpakking is heel minimalistisch, maar echt prachtig. Transparante tubes en deksels, witte en bruine accenten en een mooie swirl in de bronzer zelf. Ik hou ervan!

Shop hier online

 

Huidverzorging en make-up in één

De GloWish producten hebben allemaal een ‘clean beauty’ formule en zijn gemaakt met minimaal 80% natuurlijk afgeleide ingrediënten. De producten zijn geformuleerd met huidverzorgende ingrediënten als kalmerende Damascus rozenolie, van planten afgeleide squalaan en een blauw licht blokkerend extract van rode paprika. Dit laatste zit boordevol vitamine A, C en antioxidanten.

multi dew skin tint

Multidew Skin Tint

De Multidew Skin Tint is een hydraterend product dat de huid een tintje geeft. Het is lichter en glanzender dan een foundation, maar vervaagt wel poriën en is in staat lichte rode vlekjes te bedekken. Ik gebruik zelf de kleur 02 Fair-Light, maar ik moet zeggen dat deze toch nog iets te donker voor mij is. Gelukkig kun je hem ook prima mixen met je favoriete foundation, want dan geeft het alsnog een mooi glanzend en egaal effect.

Shop hier online

 

multi dew skin tint

No make-up look

Dit product is perfect voor het creëren van de ultieme ‘no make-up’ look. Het heeft een lichte dekking, is fijn in laagjes op te bouwen en geeft echt dat ‘glow from within’ resultaat. De lichtreflecterende parelmoerpigmenten laten mijn huid althans prachtig stralen. Het product claimt ook nog eens waterproof te zijn en ik moet zeggen dat hij gedurende de dag inderdaad niet is verschoven.

glowish

Handige tube

Het product breng fijn aan en blend mooi met de huid samen. De tube zelf heef een handig pompje en voelt, net als het product, lekker lichtgewicht aan. De plastic knijptube is overigens gemaakt van PCR-materiaal.

Shop hier online

 

Mijn huid kan ademen

Ik vind het een fijne vervanging voor de toch wat dikkere foundation look. Mijn huid voelt ook lichter aan, alsof het wat beter kan ademen. Helaas is de kleur voor mij niet helemaal juist. Ik merk dat ik hem nu vaker met mijn foundation meng, dan dat ik hem los aanbreng. Misschien toch maar eens de lichtste kleur aanschaffen. 😉

 

De Multidew Skin Tint is verkrijgbaar in 13 verschillende tinten met neutrale ondertonen die zich mooi aanpassen aan de huidskleur.

Shop hier online

 

Soft Radiance Bronzing Powder

Ik was toe aan een nieuwe bronzer, het kwam dus mooi uit dat deze prachtige GloWish Bronzing Powder op de mat viel. Ik gebruik 02 – Medium, deze is qua kleur perfect voor mij. De bronzer heeft een prachtige swirl waarin een lichte en een donkere kleur samensmelten.

glowish bronzer

Poeder-tot-crème formule

Het product heeft een poeder-tot-crème formule die je het beste kunt aanbrengen met een kwast. Dit doe ik ook. Het voelt naar mijn idee namelijk meer als een echte poeder, dan een crème. Al moet ik zeggen dat hij wel heerlijk zacht blend inderdaad, en zo vlekkeloos ook. Geen strepen, geen vlekken, niks. Tot in perfectie geblend.

huda bronzer

Natuurlijke bruine teint

Wat ik ook fijn vind aan deze bronzer is dat je hem, net als de Skin Tint, mooi in laagjes op kunt bouwen zonder dat het lelijk wordt. Hij geeft een natuurlijk gebruinde teint, alsof je net thuiskomt van een dagje strand. De bronzer heeft een fluweelzachte finish met soft-focus effect, hierdoor ziet mijn huid er egaal en glad uit.

bronzer

Boterzachte formule

De formule is parfumvrij, niet-comedogeen en bevat de eerder genoemde verzorgende ingrediënten. Samen verzacht, verheldert en houdt het vocht vast. Een boterzachte topformule!

bronzer

De Soft Radiance Bronzing Powder is verkrijgbaar in vijf universele tinten.

Shop hier online

 

Mijn conclusie

Wat een heerlijke kennismaking met GloWish was dit! Ik vind de producten allebei erg fijn en raad ze dan ook zeker aan. Een prachtige, natuurlijke finish en een fijn gevoel op de huid. Wat wil je nog meer?! Ik ben erg benieuwd naar de verdere uitbreiding van deze tak van Huda Beauty. We gaan het in de gaten houden!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook