Voor optimale verzorging van het lichaam, van het gezicht tot de voeten!

04:02 - 02:25
luistertijd 04:02 - leestijd 02:25

We hebben weer een mooie mix van producten uit de BeautyJournaal shop voor je klaarstaan! De online etalage is onlangs weer aangevuld met een aantal nieuwe, favoriete producten van de redactie. Vandaag delen we een aantal fijne gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten met je. Ontdek en shop direct online!

Paula’s Choice – Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Heb jij last van ruwe bultjes op je huid? Op de achterkant van je armen en op je bovenbenen? Dat heet keratosis pilaris, en deze bodylotion van Paula’s Choice werkt hier perfect tegen!

paula's choice

Deze romige, maar toch verrassend lichte lichaamsexfoliant met AHA is een milde manier om je huid te ontdoen van opgebouwde dode huidcellen. Zo krijg je ongelooflijke gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam. Perfect voor een hardnekkig droge huid. Helpt ook bij hardere, rode bultjes die soms voorkomen op je bovenarmen en -benen.

  • Maakt de huid zachter en gladder
  • Geeft een natuurlijk resultaat
  • Gaat huidveroudering tegen

Australian Bodycare – Heel Repair voetcrème

Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje.

australian bodycare

Urea, of ureum, maakt onderdeel uit van je natural moisturizing factors en zit dus van nature in je huid. Urea heeft twee mooie eigenschappen: het bindt zowel vocht in de bovenste huidlaag, en het is in staat om dode huidcelletjes los te maken, waardoor ze makkelijker loslaten en de zachtere huid die daaronder zit, tevoorschijn kan komen.

Dode huidcellen gaan nogal ruw aanvoelen als ze te lang op de huid blijven zitten. Urea heeft een uitzonderlijk goede verdraagzaamheid op de huid, zelfs op de meest gevoelige huid. Ook worden jeukklachten verlicht.

Deze hielencrème sealt je huid, meer heb je niet meer nodig. Lees ook Monique’s review erover.

Dermasence – Barriopro gezichtsemulsiedermasence

De favoriet van onze skincare pro Gerti! Deze crème is geschikt voor alle huidtypen en herstelt de huidbarrière. Je kunt hem twee keer per dag of naar behoefte gebruiken. Gerti had voor BarrioPro gekozen omdat haar huid door retinol en AHA soms ook wat gevoelig kan zijn. Ze gebruikt hem ’s avonds na haar retinol serum.

Gerti vertelt: ‘De pomp doseert royaal, voorzichtigheid is geboden want een half pompje is genoeg voor mijn gezicht en hals. Als je een droge huid hebt kan ik me voorstellen dat je een heel pompje nodig hebt. De crème voelt niet vettig en is wat rijker dan de Vitop Forte. Ik masseer hem lekker in en hij trekt vervolgens goed in.’

La Roche Posay – Cicaplast B5 Concentrate Spray

la roche posay

Heb je wel behoefte aan de kalmerende en verzorgende eigenschappen van een bodymilk, maar niet aan de vettigheid? Dan is deze spray van La Roche Posay een geweldige uitkomst!

Het is prachtige aanvulling op het assortiment van Cicaplast voor de gevoelige, drogere huid. Deze spray bevat 5% panthenol en madecassoside. Het legt een verzorgend laagje over de huid dat je niet ziet en ook niet vettig is. Het effect houdt goed aan.

We vinden het ook ideaal als je je na het douchen snel wilt aankleden. Wat zo’n flinterdun laagje al niet kan doen voor je huid!

De spray kan zonder aanraking van de huid worden aangebracht en heeft een brede nevel. Hierdoor is het ook geschikt voor het verzorgen van pijnlijk en/of moeilijk bereikbare plekken.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook