In dit 50 minuten durende interview vertelt Mardge je alles over het geheim van goede productontwikkeling

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Er zingt iets rond in de beauty industrie en dat gaat over het maken van skincare. Hoe doe je dat? Het is een spannende vraag die zeker in een tijd van maatschappelijke onrust en vragen over onze gezondheid en het milieu belangrijk geworden is.

Het unieke 50 minuten durende interview met de Leading Lady of Skincare in Nederland

In dit maar liefst 50 minuten durende video interview met the leading lady of skincare in Nederland, Mardge Pascaud blik ik terug op haar al 30-jaar durende carriere als ontwikkelaar. Ze is schoonheidsspecialiste van huis uit, en is gaandeweg steeds meer producten en salonbehandelingen gaan ontwikkelen. Vele honderden salons in Nederland, en de komende jaren ook in het buitenland, werken met haar concepten.

Pak een lekkere grote kop thee en ga ervoor zitten. Ik vraag Mardge alles over hoe zij aan het idee voor nieuwe producten komt, hoe ze stoffen laat verwerken, hoe ze weet of ze werkzaam zijn. De nieuwste ontwikkelingen en de toekomst van huidverzorging. En we hebben het over veiligheid en consumententrends, over dromen en obstakels. Over haar ondernemerschap als beauty innovator, tegenwoordig onder de vlag van Care Cosmetics.

Wil je meer weten over Mardge Pascaud?

 

Lees ook