Voedingssupplementen en vitaminen voor de huid!

04:06 - 02:27
luistertijd 04:06 - leestijd 02:27

Ook deze maand is de online BeautyJournaal Shop weer aangevuld met een aantal nieuwe favoriete producten van de redactie. Heb jij ze al gespot? Je kunt de producten direct online shoppen, gewoon vanuit huis! In dit artikel delen we een aantal fijne verzorgingsproducten met je. Vitamins it is! Lees snel verder.

Solgar – Ultimate Bone Supportsolgar

Naarmate je ouder wordt en in de overgang komt, wordt het belangrijk om extra vitaminen en mineralen te gaan slikken voor botbehoud – een goede botdichtheid.

Wij vinden de Solgar Ultimate Bone Support een van de beste supplementen die er hiervoor is. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan. Vitamine D en calcium worden in combinatie met vitamine K2 veel beter door het lichaam opgenomen.

Je gebruikt dit product als voedingssupplement. Voor volwassenen is de aanbevelen hoeveelheid vier tabletten per dag. Je neemt deze bij voorkeur in bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

CureSupport – Liposomale Vitamine C drankcuresupport

Bij de meeste supplementen wordt vitamine C vrijwel direct door het maagzuur afgebroken en komt er weinig in het lichaam terecht. Je plast het gewoon weer uit. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. De zogeheten liposomen beschermen de vitamine C tegen het maagzuur. Slechts 2% gaat verloren bij de opname in het lichaam.

Deze vorm van C werkt maximaal, je hebt er dus ook geen hoge doseringen van nodig. Deze dosering is 500 ml per 5 ml. Je kunt het maximaal tweemaal per dag innemen. Vitamine C is ideaal om je weerstand te verhogen!

Pascaud – Innovative II vers gemaakt vitamine C serum

Hoog geconcentreerd huidverjongend serum! 3 x meer antioxidatieve kracht dan zijn concurrenten! De Innovative II is een zeer speciaal product met een extreem hoog werkzaam vitamine Cgehalte namelijk 79 procent (!) en heeft een wetenschappelijk bewezen werking.

pascaud

Dit zijn de werkzame stoffen:

Vitamine C (79%) : L-Ascorbic Acid 79%: meest actieve vorm biologisch vitamine C.; Polyquarternium-10: cellulose gebaseerde polymeer, verhoogt werkzaamheid: Simmondsia Chinensis (Jojoba zaad) olie: werkt verzachtend.

Liquid Activator: Glycerin, 1,5-Pentanenidol, Sodium lactate: bevordert geleidelijke en intensieve penetratie van het complex.

Lacobacillus ferment: werkt hydraterend

Dermalogica – Age Reversal Eye Complex

Huidtherapeute Sanne Zoer testte de Dermalogica Age Reversal Eye Complex rond haar redelijk gevoelige ogen en na drie weken zag ze toch zeker resultaat!

dermalogica

Sanne: ‘Op de voor en na foto is zichtbaar dat er wel een licht verschil is na 3 weken gebruik van het Age Reversal Eye Complex. Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.’

Deze oogcrème bevat de volgende werkzame stoffen:dermalogica

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook