Sisley, Happy Diva Lubricants, Guerlain, Mádara, BABOR

09:30 - 05:42
luistertijd 09:30 - leestijd 05:42

Onze huid kan wel wat extra liefde gebruiken, zeker nu het buiten steeds kouder wordt. In dit artikel zetten we een aantal nieuwe verzorgende producten op een rijtje, voor het gezicht en het lichaam! Benieuwd? Lees snel verder.

Sisley – Baume Velours Corps

De nieuwe Sisley Baume Velours Corps is een ultra-kalmerende en herstellende balsem voor het lichaam. Deze balsem richt zich volledig op de droge huid. Dit product kalmeert en regenereert het lichaam met de verzachtende eigenschappen van de saffraanbloem. Het laat de droge tot zeer droge huid weer soepel en comfortabel aanvoelen.

sisley balm

Saffraanbloem

De saffraanbloem is rijk aan kalmerende stoffen en antixodianten. Sisley recycleert en gebruikt de bloemblaadjes van saffraan op een ecologisch verantwoorde manier. De blaadjes zijn een bijproduct afkomstig van de geoogste stampers die gewoonlijk worden weggegooid, ondanks zijn kostbare eigenschappen. Om 1 kilo  van het Sisley saffraanbloemenextract te verkrijgen, zijn ongeveer 500 met de hand versgeplukte bloemen nodig. Indrukwekkend!

sisley textuur

Verzorgende formule

In het hart van de formule bevindt zich dus het extract van saffraanbloemen. De werking hiervan wordt versterkt door het extract van harpagophytum, erkend om zijn stimulerende werking op de bewegingssouplesse. Verder is de formule verrijkt met karitéboter. Deze herstellende werkstof is rijk aan vetzuren en heeft regenererende eigenschappen. Het herstelt, beschermt en versterkt de huid.

Ook babassu-olie, macadamia-ole en extract van het Japanse lelietje-van-dalen werken samen om de huid te voeden en het tekort aan talg en lipiden te compenseren. Het helpt bij het laten verdwijnen van plaatselijke droge plekken. Tot slot helpt een combinatie van plantaardige suiker en glycerine het vocht in de hoornlaag vast te houden en zo te zorgen voor een langdurig hydratatieniveau.

100% natuurlijke geur 

De 100% natuurlijke geur van de Baume Velours Corps parfumeert de huid subtiel. Een gevoel van welzijn en ontspanning wordt opgewekt door de zachte noten van honing en oranjebloesem.

Shop hier online

 

Happy Diva Lubricants – intiemverzorging

Danny Linden is ondernemer in erotische producten. Ze heeft zich door stijliconen als Jean Paul Gaultier en Thierry Mugler laten inspireren door fetisj elementen als lak en leer. In 1995 startte ze haar eigen erotische lifestyle boetiek op de Wallen. De boetiek is niet meer en ook het fetisj gedeelte heeft ze achterwege gelaten. Nu is Danny oprichtster van Happy Diva Lubricants, een verzorgingslijn voor de intieme delen.

Happy Diva Lubricants

Natuurlijke ingrediëntenveg me up

Steeds meer vrouwen consumeren bewust. Er is veel vraag naar natuurlijke ingrediënten en vrouwen willen weten wat ze op hun lichaam smeren. ‘Veg Me Up!’ is vanuit deze vraag ontstaan. Dit product is een gel op basis van water die de huid soepel maakt. Door de natuurlijke basis is de kans op een huidreactie minimaal. De producten van Happy Diva Lubricants worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Verder vind je in het assortiment stimulatie gels, after sex gels en natuurlijke glijmiddelen in heerlijke geuren en smaken.

Shop Happy Diva producten hier online

 

Guerlain – Abeille Royale Soft Hands Gel & Youth Hand Balm

Guerlain ontwikkelde een efficiënt beautyritueel voor de handen met honingconcentraat: de Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel en de Repairing & Youth Hand Balm.

guerlain handgel

Ontsmettende handgel

We ontsmetten onze handen sinds COVID-19 steeds vaker met handgel die niet afgespoeld wordt. Dit kan de handen bij herhaaldelijk gebruik uitdrogen en beschadigen. Guerlain pakt het probleem met Abeille Royale aan en ontwikkelde een nieuwe ontsmettende handgel met honingconcentraat, alcohol en glycolzuur. Deze gel reinigt de handen terwijl het het vochtgehalte op peil houdt. Na gebruik zijn de handen zacht en gehydrateerd. Je kunt hem zo vaak als nodig gebruiken!

Shop de handgel hier online

 

guerlain hand balm

Verjongende handcrème

Stap twee in de routine is de Repairing & Youth Hand Balm. Deze rijke balsem draagt zorg voor de meest fragiele handen en heeft een verjongend effect. De romige textuur wordt snel geabsorbeerd en maakt de handen niet vet. De huid wordt direct gevoed, gekalmeerd en verzorgd. Na verloop van tijd zullen de handen egaler, steviger, gladder en voller zijn. De crème versterkt tevens de nagels en versoepelt de nagelriemen. Ideaal om na de gel te gebruiken!

Shop de handbalsem hier online

 

Mádara – Derma Collagen Serum en Crème

Met Derma Collagen introduceert Mádara haar eerste peptiden verzorgingsritueel. Het biedt de klanten een natuurlijk alternatief op synthetische en conventionele peptideproducten, die momenteel al op de markt verkrijgbaar zijn.

madara derma collagen

Krachtige ingrediënten

Het Derma Collagen assortiment is gebaseerd op een combinatie van natuurlijk verkregen peptiden, hyaluronzuur, microalgen en andere stimulerende moleculen die de huid aansporen om meer collageen te produceren. Het helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en zorgt voor een vol en stralend uiterlijk.

derma collagen serum

De lijn bestaat uit een serum en crème met geavanceerde bioactieve ingrediënten. De producten helpen bij het behouden van het collageenniveau van de huid en zorgen voor een verbeterde huidelasticiteit en stevigheid. Verder maken de producten de huid zacht en glad.

Shop hier online

 

derma collagen cream

Het Derma Collagen Hydra-Fill Firming Serum laadt de huid op met essentiële eiwitten en aminozuren, waardoor de extracellulaire matrix van de huid wordt versterkt. De Derma Collagen Hydra-Silk Firming Cream helpt vervolgens bij het verminderen van rimpels, voor een vollere, gladdere en stevigere huid. De rijke textuur zorgt de hele dag voor intense voeding en comfort.

Shop hier online

 

BABOR – Refine Cellular Peelings

Een stralende huid? Dat creëer je met de nieuwe BABOR Refine Cellular Peelings! De twee nieuwe power peelings zijn dé oplossing voor een vale, grauwe en schilferige huid. Enzymen en fruitzuren werken samen voor een frisse en rozig stralende teint.

enzyme peeling balm

Enzyme Peeling Balm

De Enzyme Peeling Balm zorgt zelfs bij de gevoelige huid voor een intensieve en zachte peeling. Met een beetje water transformeert de balsem tot een smeltende emulsie. De ingesloten enzymen ontketenen dan hun keratolytische werking en maken verhoorningen en dode huidcellen los. Samen met een lipid-alphahydroxyzuur (LAHA) laten de enzymen de huid er na 6 minuten frisser en meer verfijnd uitzien.

Bovendien ondersteunt de mineraalrijke zeevenkel de celvernieuwing en verhoogt deze de vitale functies van de huid. Tot slot versterkt de meercellige groene alg Ulva lactuca met ijzer en vitamine C het huideigen afweersysteem.

Shop hier online

 

aha peel pads

AHA Peel Pads – pH: 3,7

De AHA Peel Pads zijn ideaal voor een snelle peeling-to-go. De in fruitzuur gedrenkte pads laten de vale huid stralen. Ze gaan oneffenheden, vergrote poriën, fijne lijntjes en rimpels tegen. Dit doen ze met het AHA-complex van 5,1 procent, met glycol-, melk- en citroenzuren.

De fruitzuren lossen de adhesie tussen de cellen op door de natuurlijke pH-waarde van de huid te verlagen. Door de cellen van de bovenste huidlagen los te maken, wordt de celvernieuwing bevorderd. De huid wordt gerevitaliseerd, waarbij het vermogen om vocht op te slaan wordt verbeterd. Uiteindelijk ziet de huid er gelijkmatiger uit, iets waar vooral een vette, vermoeide en gepigmenteerde huid baat bij heeft. Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook