Chanel, UNG Cosmetics, NARS en BABOR

09:08 - 05:28
luistertijd 09:08 - leestijd 05:28

De herfst is officieel aangebroken. En wat verwachten we dan op het gebied van make-up lanceringen? Juist, veel donkere en warme kleuren. Rood, oranje, okergeel, donkerbruin en ga zo maar door! Of de merken daadwerkelijk voor dit kleurschema zijn gegaan lees je in dit artikel. Onderstaand vind je een mooie selectie van de nieuwste producten in de parfumerie.

Chanel – Fall Collection 2020

We starten maar gelijk met de nieuwe herfst- en wintercollectie van Chanel. Deze staat dit jaar helemaal in het teken van één specifieke kleur. En dat is geen typische herfstkleur. 😉

Chanel 2020

De inspiratie achter de collectie 

Lucia Pica, Global Creative Make-up en Colour Designer van Chanel beschouwt het uiterlijk als een kwestie van karakter. Met deze collectie drukt ze de dan ook verschillende facetten van de persoonlijkheid én van vrouwelijkheid uit. Als basis hiervoor koos ze de kleur die het meest wordt geassocieerd met vrouwen: roze.

Shop hier online

 

Het gezicht

Voor het gezicht heeft Chanel een nieuwe kleur van de Baume Essentiel gelanceerd. Deze balsem voor het gezicht heeft een lichte parelmoereffect, maar is niet bedoeld om overdadig te gebruiken. Het past zich aan het gezicht aan en versmelt met de huid. Ideaal te gebruiken om de wangen en lippen te accentueren met een frisse rozige glans.

Chanel Baume Essentiel

Oogmake-up

De collectie concentreert zich rond het bekende Les 4 Ombres palette dat werd gelanceerd in het najaar van 2016. De drie Les 4 Ombres paletten uit deze collectie laten een breed scala aan emoties zien.

Shop hier online

 

chanel oogschaduw

De ooglook maak je af met het Stylo Yeux Waterproof Pencil in de nieuwe kleuren Romance (rozebruin) en Psyché (bruinachtige auberginekleur). Deze matte, stralende en zachte eyeliners passen perfect bij de oogschaduwpalettes uit deze collectie. Romance gebruikt je het beste met het Candeur et Provocation palette en Psyché met het Candeur et Séduction palette.

Shop hier online

 

Lippen

Ook voor de lippen zijn er weer een aantal nieuwe kleuren uitgebracht. Van verleidelijk roze tot donkere, meer neutrale kleuren. Er zijn twee nieuwe kleuren van de Rouge Allure Ink Fusion lipsticks, de Rouge Coco lipsticks en de Rouge Coco Flash balsems.

chanel lipstick

De nagels

Een nieuwe Chanel collectie is niet compleet zonder nieuwe Le Vernis kleuren. Deze collectie bevat twee rood/roze tinten.

Shop hier online

 

chanel nagellak

UNG Cosmetics – Colour Pigments

Elke dag een feestje met de nieuwe Colour Pigments van UNG Cosmetics! De pure, sterk geconcentreerde, losse pigmentpoeders zijn te gebruiken op elke manier die je maar wilt. Je kunt ze als oogschaduw, lipstick, over lipgloss of over nagellak aanbrengen. De pigmenten kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. De kleurintensiteit zal met een nat penseel groter zijn.

UNG pigmenten

De ingrediënten verschillen per kleur, maar in elke tint zit in ieder geval mineraalpoeder en een kleurstof. Alle Colour Pigments zijn daarnaast vegan en talkvrij. Er zijn totaal 22 diverse kleuren. Voor de herfst kun je perfect de kleur Copperfield  gebruiken, dit is een roze-achtige kopertintje. Andere dominante kleuren voor aankomend seizoen zijn goud, zwart, groen en paars.

Shop hier online

 

NARS – Soft Matte Complete Foundation

Op zoek naar een foundation die glans tegengaat? Kijk eens naar de nieuwe Soft Matte Complete Foundation van NARS! Deze full-coverage foundation heeft een matte finish en een draagtijd van 16 uur. De foundation is bestand tegen oxidatie dat verandering van kleur veroorzaakt zodra de foundation op de huid is aangebracht.

nars foundation

Het nieuwe ‘Hydramat Balancing Complex’ brengt overtollig talg in evenwicht terwijl de huid gehydrateerd wordt door een mix van microalgen en biohyaluronzuur. De olie-absorberende poeders zorgen voor een natuurlijk, gladde- en mat uitziende huid. De foundation is verkrijgbaar in 34 tinten en is volledig transfer-proof.

Shop hier online

 

BABOR – Herfst- en wintercollectie 2020

Meer dan ooit voelen we ons als mens met de natuur verbonden. We vinden in de natuur een rustpunt voor ons hectische bestaan. Dat innerlijke gevoel toont BABOR met de nieuwe herfst en winter kleuren.

Er wordt gespeeld met nuances die de natuurlijk dichterbij brengt; de warme tinten van herfstbladeren, het licht van zachte zonnestralen, de rode kleur van rijpe bessen en het blauw-violet van een zonsondergang.

babor

De teintbabor palette

Voor de teint is er de Lights & Accents Perfecting Face Powder Collection. Dit palette bevat vier glitterpoeders voor mix & match plezier. Rose en peach zijn natuurlijke keuzes voor een perfecte teint. Je gebruikt ze gemengd of apart om de wangen te accentueren. Beige zorgt voor een highlight op de jukbeenderen en de bronzer is perfect voor een vleugje zon op de huid.

Liever wat meer kleur? Gebruik dan de smeuïge Face Blush Fluïd in de kleur Rosy Red. Deze bevat een vleugje gouden glans en is makkelijk te verspreiden met een zachte applicator of met een rouge-kwastje.

Shop hier online

 

De ogen

Geef het gezicht kracht met de Eye Brow Mascara Fix & Style. Met dit product maak je mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Het is veegvast en waterproof en is verkrijgbaar in de kleuren Ash en Dark.

babor brow

Breng de veegvaste waterproof Eye Shadow Pencils als contour rond de ogen of op het onderste ooglid aan. Deze pencil is verkrijgbaar in twee versies: Highlights en Ruby.

Shop hier online

 

babor eye pencil

De lippen

Zelfs in de kleinste handtas is er plaats voor de twee nieuwe Lip Stylos. Deze kleine lippenstiftjes hebben een smeuïge textuur en zijn dankzij hun hyaluronzuren en mangoboter extra zacht. Ze zijn verkrijgbaar in twee tinten: La Vie en Rose en Provocation (mat).

Shop hier online

 

babor herfstcollectie

De nagels

Tot slot maak je je nagels mooi met de nieuwe nagellakkleuren. Deze collectie bevat twee nieuwe kleuren: Cream Liqueur en Night Sky.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

 

 

 

 

Lees ook:

Lees ook