Mineraal- en vitaminerijk, en wat is het ontzettend lekker voor je huid!

04:28 - 02:41
luistertijd 04:28 - leestijd 02:41

Het geheim van de founder van Cenzaa…

Petra Sanderman

Hoe Petra Sanderman het elke keer weer voor elkaar krijgt…..ik heb echt bewondering voor deze zakenvrouw en huidverzorgingsexpert. Ze staat aan het roer van een van de grootste Nederlandse producenten in exclusieve huidverzorging: Summery, in Bornerbroek. Prachtige salonmerken als Cenzaa en vrij recent ook IK Skin Perfection worden hier gemaakt.

De producten zijn niet alleen fijn, óók de samenwerking is fijn

Vele honderden schoonheidsspecialisten werken er naar volle tevredenheid mee. Omdat de producten echt fijn zijn, maar ook omdat het heel fijn samenwerken is met Petra’s team.

Weer een bijzondere limited collection

Deze zomer introduceerde Summery binnen hun Seasons serie een mooie sateliet-collectie met de veelzeggende naam RYJVK, voluit geschreven verwijst het naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Een heel populair vakantieland momenteel. Geliefd om haar adembenemende, schone, mineraalrijke natuur. Summery heeft de rijke bodemschatten gebruikt om een luxe compacte collectie te ontwikkelen. Pure verwennerij. Voor je huid, je ziel, en voor het milieu – want respectvol geproduceerd.

De weldaad van de IJslandse bodemschatten

Cenzaa RYJVK is geïnspireerd op de weldaad van het wonderschone Blue Lagoon meer, met krachtig mineraalhoudend water. Dampend, verwarmend, verzorgend. De RYJVK producten bevatten het speciale Advanced Essentials Complex: dat zijn geheimen uit de IJslandse natuur in een mix van gezonde en wetenschappelijke bewezen ingrediënten om de centrale vitale functies van de huid te ondersteunen. Zo is bij het VITC elixir het Advanced Essential Complex opgebouwd uit mineralen (kalium), vitaminen (A uit abrikoosolie, C en E), anti-oxidanten (Jojoba zaadolie en squalane), botanisch extracten (Cannabis Sativa olie) en thermaal water.

Vier mooie huidproducten

De collectie bestaat uit een viertal skincareproducten: een cleanser en hydraterende mist, een speciale enzymatische peeling en een prachtige vitamine-huidolie. Al deze skincare producten zijn 100% vegan! Dat betekent plantaardig, en in ieder geval voor 100% diervriendelijk.

De Thermal Cleansing Foam begint als een olie en schuimt op zodra er water bij komt. Het is een ongelofelijk zachte reiniger, die met respect voor huid ook heel goed reinigt. De cleanser bevat mineralen als magnesium, maar ook komkommerolie – rijk aan antioxidanten en linolzuur.

De Mineral Hydra Mist bevat thermaal water. Het is een heerlijke frisse hydraterende spray na de reiniging. Het zorgt er ook voor dat de huidolie heel goed opgenomen wordt in huid. De Hydra Mist neemt een trekkerig huidgevoel snel weg en vermindert roodheid en jeuk bij een drogere huid.

 

Het RYJVK Enzyme powder bestaat uit mineralen, maar ook uit fruitenzymen uit papaya en ananas. De enzymen zijn staat staat om de verbindingen tussen de dode huidcelletjes los te maken. De teint van de huid frist lekker op en de huid krijgt een mooie glow.

Het paradepaardje van deze serie is het VitC Elixer. Deze heerlijke huidolie is een rijke, multifunctionele 5-in-1 olie: mineralen, vitaminen, enzymen.  Er zit olie in uit hennepzaad, abrikozenpit, argan, jojoba en zonnebloemzaden. Het is rijk aan vitamine A, B-complex, D en E en lekker veel vitamine C. Je huid gaat er echt van stralen. De olie dringt mooi diep in de huid door.  Het is te combineren met je favoriete dag- of nachtcrème.

 

cenzaa teatox

 

Mooie, leuke aanvullingen zijn nog de RYJVK Home Perfume om je huis en je kleding te verfrissen én de Detox tea, de Power Teatox. Deze producten zijn vanaf het najaar verkrijgbaar.

RYJVK is een heerlijke verwennerij. Prachtig samengesteld, goed werkzaam. Een luxe moment voor jezelf. Laat dat maar aan Petra Sanderman, de founder van Cenzaa over. Doet ze echt heel erg goed!

Lees ook