Zonbescherming en ontharingsapparatuur voor warme zomerdagen!

05:00 - 03:00
luistertijd 05:00 - leestijd 03:00

Heb jij onze eigen BeautyJournaal shop al ontdekt? In deze online etalage vind je producten die je ongetwijfeld al eens bent tegengekomen op ons platform. Je kunt de BeautyJournaal redactiefavorieten nu direct vanuit huis shoppen. In deze artikelenreeks delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of specifiek product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Silk’n – SatinGlow 400.000 IPL lichaamsontharing

silk'n satinglow

De Silk’n SatinGlow is een hoogwaardig laser ontharingsapparaat voor al je lichaamshaar. Onze Corine is er erg tevreden over! In salons wordt gebruik gemaakt van IPL of laser om ongewenste haargroei te verwijderen. Om ook thuis permanent ontharen mogelijk te maken, ontwikkelde Silk’n de HPL™ (Home Pulsed Light) technologie.

Deze technologie is geïnspireerd op de IPL technologie en wordt beschouwd als de thuisversie ervan. De HPL™  technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen, gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.

400.000 lichtflitsen voor het complete lichaam

Silk’n SatinGlow beschikt over maar liefst 400.000 lichtflitsen. Met dit grote aantal flitsen kun je talloze volledige lichaamsbehandelingen uitvoeren. SatinGlow is geschikt voor het hele lichaam, namelijk de benen, bikinilijn, armen, oksels en bij mannen ook voor de rug en borst. Het is echter NIET geschikt voor het gezicht.

Het ideale aan dit apparaat is dat het met navulcartridges werkt. Mochten de flitsen op een gegeven moment op zijn en je door wilt gaan met je behandelingen, dan kun je een nieuwe cartridge aanschaffen. Je klikt deze eenvoudig op het apparaat. Het apparaat is niet geschikt voor donker gepigmenteerde huidjes.

 

Iconic Elements – Spotless Day pigmentserum + dagcrème met natuurlijk UV-A

iconic elements

Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu. Naarmate de leeftijd vordert ontstaan er vlekjes en irritaties in de huid. Het is bekend dat UVA stralen die gedurende herfst en winterperiode een belangrijke rol in Nederland speelt, huidveroudering en pigmentvlekjes veroorzaken.

Deze pigment reducerende combinatie beschermt overdag tegen de schadelijke UVA stralen. De Spotreducer Cream heeft een hydraterende werking door Ectoïne en hooggeconcentreerde Niacinamide verminderen tegelijk de vlekjes.

Je koopt deze producten nu samen tegen een speciale combinatiekorting!

Doctor Eckstein – Active Concentrate Sun Shield SPF 50active concentrate

De Active Concentrate Sun Shield spf 50 van Doctor Eckstein is echt een sublieme uv-beschermer. We hebben hem dagenlang getest in de hete zomerzon in Italië, en we zijn nimmer verbrand in ons gezicht. Heel betrouwbaar dus.

Fijn is ook dat je dit product onder je dagverzorging kan aanbrengen, maar ook solo, want hij zit boordevol extra verzorgende stoffen. Het heeft een lichte textuur.

Deze Sun Shield biedt bescherming tegen UVA- en UVB straling, en werkt het ontstaan van pigmentvlekken tegen. Het is ook geschikt voor een huid die neigt naar zonneallergie.

De belangrijkste ingrediënten

Sun Shield bevat vitamine E en rutine. Beide werkstoffen beschermen de huid tegen vrije radicalen en voortijdige huidveroudering door UV- licht. Vrij van minerale olie, siliconenolie, emulgatoren, parfumolie, etherische oliën, synthetische kleurstoffen en alcohol.

Gebruik: ‘s morgens met de vingertoppen verdelen over het gelaat, aansluitend de dagverzorging aanbrengen. Ook ideaal voor het decolleté en de handrug. Eventueel ook mogelijk om later op de dag over de verzorging heen aan te brengen.

delilah – Future Resist SPF20 Foundation

delilah foundation

De delilah Future Resist Foundation met SPF20 is een van de mooiste foundations die Monique ooit gebruikt heeft en die standaard in haar stash zit, in de kleur Shell.

Lightweight, satinglow

Het is een lightweight foundation die je voor meer dekking kunt opbouwen, en maar zelfs na 1x aanbrengen geeft het je huid al een fantastische satijnachtige coverage, zonder dat het opzichtig wordt. Ook de glow is heerlijk, én het is echt lang houdbaar op je huid.

Anti-aging

Ter bescherming van de huid zit er niet alleen een SPF20, maar ook verzorgende stoffen als vitamine E en peptiden. De foundation is zuinig in gebruik. Een must have!

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop banner

Lees ook:

Lees ook