Stella Maris, ANG, Pupa, Paula’s Choice, ScIN, Weleda

12:27 - 07:28
luistertijd 12:27 - leestijd 07:28

De testers uit het BeautyJournaal testpanel hebben de afgelopen maand weer heerlijke nieuwe producten ontdekt. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe favorieten. Van douchegels tot oogschaduw en serums tot een bijzonder detox programma. Lees snel verder!

Corine: Marie-Stella-Maris Love to Give Set

marie stella maris

Afgelopen maand verraste een vriendin mij met een cadeau. Het was de nieuwe Love to Give Set van Marie-Stella-Maris. In deze set vind je een hand & body wash (300 ml) en een hand & body lotion (300 ml) in de uniseks geur No.73 Poivre Noir Frais. Elegant en bovenal uniseks. Geurnoten van zwarte peper, geranium en lavendel maken de geur verslavend complex. Zo’n geur waaraan je wilt blijven ruiken om hem te ontrafelen. Mysterieus bijna.

Shop hier online

 

Net zo prachtig als de klassieke flacons, is de verpakking zelf. Hiervoor heeft Marie-Stella-Maris ontwerper Milou Neelen van Hôtel Magique ingeschakeld. Zij creëerde een op water geïnspireerd artwork, dat de giftboxen extra feestelijk maakt. Inpakken in cadeaupapier is geenszins nodig.

marie stella maris

En wist je dat je met de aanschaf van een giftbox ook bijdraagt aan een betere wereld? Voor elk verkocht item doneert Marie-Stella-Maris namelijk een bedrag aan de gelijknamige stichting, om projecten te ondersteunen die schoon (drink)water toegankelijk maken.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Make-up liefhebber Dian: Weleda Feel Good Shower Gel

weleda douchegel

Ik heb afgelopen maand een nieuwe douchecrème ontdekt waarvan ik héél erg blij wordt. De limited edition Feel Good Shower Gel van Weleda is een heerlijke douchegel met een frisse geur van gember en citroengras. Het product is gemaakt op basis van 100% plantaardige stoffen. Deze milde douchecrème reinigt niet alleen, maar behoudt dankzij toegevoegde biologische sesamolie ook het natuurlijke vochtgehalte van de huid.

Ik vind het heerlijk om in de ochtend goed wakker te worden met de frisse geur van deze douchecrème. De textuur is zacht, het is een lekkere vloeibare crème. Echt een verwenmomentje onder de douche!

Shop deze limited lekkernij hier online

 

Model Mandy: Charlotte Tilbury The Bella Sofia Palettecharlotte tilbury

Ik heb het The Bella Sofia oogschaduwpalette van Charlotte Tilbury net gekocht. Dit op basis van video’s die ik online had gezien en ik ben echt verkocht: wat een mooie kleuren!

Het compacte palette bestaat uit totaal vier kleuren. Je kan de eerste twee lichtere kleuren mooi voor overdag gebruiken, de donkerste kleur voor een mooie avond look en de glitters voor meer een glamorous look. Ik vind het palette zeker niet goedkoop maar het is het geld wel waard. Met oogschaduw doe ik altijd erg lang dus dan heb ik het er wel voor over. Het palette ”Pillow Talk” zou ik ook ooit nog eens willen kopen, dat zijn meer zachte roze tinten.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: A/N/G Intense Lift Up Serum-Mist – nieuwe formule

a/n/g mist

Ik gebruik dit product nu een week en wat is dit heerlijk! Super leuk want A/N/G is namelijk Nederlands. Het is een jong beautymerk met als doel het creëren van eerlijke, toegankelijke en innovatieve huidverzorging die een brug slaat tussen mainstream beautymerken en professionele salonbehandelingen. Alle producten zijn echte skincare essentials.

De Intense Lift-Up Serum Mist

Mijn favoriet van april is deze super fijne spray-mist, intensief verzorgend, die zowel onder als over de make-up gebruikt kan worden. Hij is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid, voor vrouwen en mannen. De mist bevat Collageen moleculen. Collageen houdt de huid soepel en stevig maar naarmate de jaren verstrijken neemt de concentratie in de huid af.

Een fijne mist

Dat laatste heb ik ondervonden. Ik zit momenteel in een verbouwing. Breken, bouwen, schuren, verven, schoonmaken. Mijn huid krijgt daardoor veel te verduren Aan het einde van de dag is ze flink geïrriteerd, rood, jeukerig. Ik maak eerst de huid schoon, dan spray ik de mist (3 a 6 pompjes) dan dep ik de huid met mijn vingers en langzaam zie ik mijn huid kalmeren.

Ik vind dat sprayen heel praktisch, hygiënisch en het geeft een fijne mist op de huid. De spray wordt goed in de huid opgenomen. Mijn huid voelt gelijk heerlijk fris en gehydrateerd. Ik gebruik hem s’ochtends en s’avonds. Er staat dat je hem ook over je make up kan gebruiken. Dat blijkt inderdaad te werken. Geeft een mooie glow. Het fixeert als het ware de make up ook. Mooi te gebruiken in mijn werk als make-up artist. Voor optimaal resultaat gebruik je de spray minimaal 4 weken. Ik blijf door sprayen…

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

 

Schoonheidsspecialiste Su: Pupa Milano I’m Matt Lip Fluid

pupa milano

Ik hou van het voorjaar. Dat heerlijke zonnetje én het feit dat alles weer in de bloei staat. In deze tijd hou ik dan ook van een kleine verandering in kleur. Deze keer een lekker fel kleurtje op mijn lippen met de PUPA Milano I’m Matt Lip Fluid nr 50 ‘Fire Red’. Dit is geen lipstick of lipgloss, maar een fluid. Hij trekt heel snel in en geeft een mooie matte finish. Het pigment blijft goed zitten, de kleur blijft de hele dag door mooi.

Shop voordelig online

 

Schoonheidsspecialist Patricia: Sckin Nutrition – Tien dagen detox program

detox

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de producten van Sckin Nutrition. Een mooie huid begint van binnenuit, en dat past helemaal in mijn visie. Om helemaal achter de producten te kunnen staan besluit ik eerst zelf te gaan testen. Het advies is dan ook om eerst te beginnen met het tien daags programma waarin je een stofwisselingswitch maakt.

Waarom een detox? Dagelijks komen we in aanraking met enorm veel gifstoffen, welke we in de natuur niet kunnen afbreken, ons lichaam kan dit ook niet en dit zorgt voor allerlei klachten, zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid en jojoënen in gewicht. Waarvoor zet je deze kuur o.a. in? Denk aan:

– Acne, of om een mooie huid te krijgen.
– Afvallen
– Hoge bloeddruk
– Diabetes
– Buikvet/overgewicht
– Gezonder worden
– Te hoog cholesterol
– Stemmingswisselingen
– Darmklachten
– Hormoonbalans/reset

Supplementen

sckin

In een makkelijke kaart zitten alle supplementen die je gedurende dag moet innemen, samen met je supergreens die je s’ochtends oplost in water of in je smoothie. Een duidelijke beschrijving van dag tot dag geeft je de juiste informatie over wat je mag eten en dat is veel en lekker kan ik je vertellen!

In de ochtend maak je een gezonde smoothie of neem je een bordje havermout, de lunch en diner bestaan uit veel groenten, peulvruchten en noten. De eerste 4 dagen mag je tijdens je diner nog wel kipfilet of kabeljauw maar daarna ga je vier dagen compleet vegan, na die vier dagen bouw je weer twee dagen op met je dierlijke eiwitten.

beautyjournaal shop

Belangrijk is natuurlijk dat je veel beweegt en intensief sport voor nog meer resultaat, en neem regelmatig een warm bad of sauna zodat je lekker gaat zweten en gifstoffen kan afvoeren via de huid.

Doorzetten

Ik kan je vertellen dat het af en toe niet makkelijk is, zeker als je man aan een heerlijk biertje zit en jij aan een glaasjes water. Sommige momenten heb ik echt wel honger gehad maar het is volhouden en doorzetten (kom op het zijn maar tien dagen!) dan mag je daarna ook echt trots op jezelf zijn, vind ik!

Mijn huid is echt verbeterd, mijn rosacea had ik al goed onder controle maar zie dit als de finishing touch! Mijn man merkte het laatst ook op, wat ziet jouw huid er goed uit! Ik voel me fitter en gezonder. Ik hoefde geen gewicht te verliezen maar kan je vertellen dat er toch 1,5 kg af was en ook mijn buikvet(je) is afgenomen. Het begin is gemaakt! Nu gebruik ik in de ochtend de supergreens, samen met de Omega + visolie capsules 2x per dag en het collagen + poedertje die je ook oplost in water. Ik ben zeer enthousiast en hopelijk kan ik veel klanten in de toekomst helpen om ook gezonder en mooier te worden!

Shop hier online

 

Sabine: Paula’s Choice Peptide Booster

paula's choice

Nu we niet naar de schoonheidsspecialiste kunnen gaan, ben ik thuis iets meer in de weer met peelings, serums en maskers. Ik vond dit heerlijke peptiden serum bij Paula’s Choice.

Elke huid heeft baat bij een boost peptiden in zijn huidverzorgingsroutine. Peptiden ondersteunen namelijk de proteïnen die van nature voorkomen in je huid, zoals collageen, elastine en keratine. De Peptide Booster van Paula’s Choice bestaat uit een mix van acht krachtige peptiden die je huid helpen om zich jonger te gedragen en er jonger uit te zien. De booster pakt gericht tekenen van huidveroudering aan, zoals verlies van stevigheid, een doffe huid, rimpels en verkleuringen.

Herstellende ingrediënten

Naast de acht verschillende peptiden bevat de booster ook vochtbindende en herstellende ingrediënten en ondersteunende aminozuren. Deze cocktail aan ingrediënten helpen om je huid steviger en veerkrachtiger te laten voelen en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Aldus de site van Paula’s Choice.

Zachte fluïde

Het serum komt in een handig flaconnetje met pipet, zodat het hygiënisch aan te brengen is. Het is een heerlijke zachte licht stroperige fluïde die makkelijk uit te smeren is. Na een paar dagen gebruik, ziet mijn huid er strakker en steviger uit. De rode vlek op mijn wang, is minder zichtbaar. Het geheel voelt elastischer aan. Daarom is deze Peptide Booster mijn absolute favoriet.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook