Bondi Sands, Isle of Paradise, Vita Liberata, Mádara, This Works, TanOrganic, Tan-Luxe

08:08 - 04:52
luistertijd 08:08 - leestijd 04:52

De lente is heerlijk van start gegaan. We hebben vanuit onze tuin of het balkon al flink kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Toch gaat het bruiningsproces niet bij iedereen zo snel. Dan kan een zelfbruiner de perfecte oplossing bieden! In dit artikel delen wij de fijnste zelfbruinende crèmes, mousses en tanning drops met je voor een stralende teint.

Bondi Sands – Aero Self Tanning Foam Liquid Gold 

bondi sands

De Aero Self Tanning Foam Liquid Gold is de nieuwste toevoeging aan het Bondi Sands assortiment. Dit luchtige schuim is verrijkt met arganolie en heeft een lekkere kokosgeur. De mousse ontwikkelt zich tot een goudbruine teint die binnen enkele seconden droog aanvoelt. Het fijne aan deze zelfbruiner is dat hij niet afgewassen hoeft te worden, je kunt hem dus lekker later intrekken. De 2-in-1 formule zorgt voor een langhoudende natuurlijke teint en hydrateert deze iedere keer bij het aanbrengen.

Shop hier online

 

Isle of Paradise – Self Tanning Drops

isle of paradise

Isle of Paradise combineert met de Self Tanning Drops een mix van kleurcorrectie en zelfbruining. De druppels geven je huid niet alleen een natuurlijke, gouden kleur maar vervaagt dankzij het gebruik van complementaire kleuren ook (pigment)vlekjes. Dit product is geschikt voor gebruik op het gezicht en op het lichaam.

De formule is zo ontworpen dat je de druppels aan je moisturizer kunt toevoegen om zelf de controle te nemen over de intensiteit van de kleur. Hoe meer druppels, hoe intenser de kleur. De toegevoegde kokosolie, chiazaden en avocado’s voeden tegelijk de huid en zorgen voor hydratatie. Deze Self Tanning Drops zijn verkrijgbaar in een light, medium en dark variant. Dark beschikt nog over een HyperViolet-complex, waardoor de vermoeide en bleek ogende teint een extra frisse boost krijgt. Ideaal voor een heerlijke zomergloed!

Shop hier online

 

Vita Liberata – Body Blur Instant HD Skin Finish

vita liberata

Op BeautyJournaal heb je al eerder kunnen lezen over de Body Blur Instant HD Skin Finish van Vita Liberata. Deze wash-off zelfbruiner geeft de huid een zongekleurde teint en helpt dankzij zijn hoge dekking tevens bij het optisch verminderen van spataderen en cellulite. Ook verdoezelt de crème roodheid, oneffenheden en dofheid van de huid. Ingrediënten als shea butter en aloë vera laten het product samensmelten met de huid en laten een heerlijk zacht gevoel achter. De Body Blur is verkrijgbaar in zes verschillende tinten.

Shop hier online

 

Mádara – Fake It Healthy Glow Self Tan Serum For Face

madara

Op zoek naar een natuurlijke en vegan manier van bruin worden zonder zon? Kijk dan eens naar het nieuwe Fake It Healthy Glow Self Tan Serum For Face van Mádara. Deze verzorgende en vochtregulerende self-tanner voor het gezicht geeft in 4 tot 6 uur tijd een subtiele, sun-kissed gloed. Het serum werkt voor lichte tot medium huidtinten en brengt een bleke of vermoeide huid weer helemaal tot leven.

De formule met frambozenzaadolie, shea butter, multi-moleculair hyaluronzuur en vitamine E hydrateert, egaliseert en verzacht de huid. Het serum wordt snel in de huid opgenomen en is dankzij het handige pompsysteem makkelijk gedoseerd aan te brengen. Je laat dit product het beste 15 minuutjes intrekken en gaat daarna slapen om de volgende dag optimaal te kunnen genieten van een glowy sun-kissed look.

Shop hier online

 

This Works – Perfect Legs Gradual Tan

this works

De This Works Perfect Legs Gradual Tan is een herstellend serum dat de huid een natuurlijk ogende bruine tint geeft, met een subtiele glans. Dit hydraterende bruiningsserum verbetert de oppervlakte van de huid van de benen en verbergt tevens oneffenheden. Tegelijk bouwt het een mooie, streepvrije kleur op. De lotion bevat een combinatie DHA en Erythulose (beide van natuurlijke oorsprong) om een langdurig tanning effect te bereiken. Tegelijk zorgen vitamine C en E voor een egalere huid.

De Gradual Tan kan gebruikt worden over het hele lichaam. Om een gelijkmatige, egale kleurontwikkeling te krijgen en te houden breng je dit product het beste dagelijks aan. Tip: smeer van maandag tot vrijdag voor prachtig gekleurde benen in het weekend.

\ Shop hier online

 

TanOrganic – Selftan Body Lotion

tanorganic

De Selftan Body Lotion van TanOrganic geeft je lichaam een mooie bruin-zonder-zon look. De lotion heeft een op aloë vera gebaseerde formule zonder synthetische geur- en kleurstoffen én zonder agressieve conserveringsmiddelen zoals phenoxethanol of parabenen. Het bevat het zelfbruinende DHA en bestaat voor 84% uit aloë vera om uitdroging te voorkomen. Deze hydraterende selftan lotion heeft een subtiele citrusgeur en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Voor het mooiste resultaat scrub je je huid vooraf om vervolgens een egale teint te creëren. Voor een intensere bruining kun je altijd een extra laagje aanbrengen. Je laat dit product zo’n 6 tot 8 uur intrekken voordat je hem afspoelt.

Shop hier online

 

Tan-Luxe – Sleep Oil Rejuvenating Miracle Tanning Oil

tan luxe

De Sleep Oil van Tan-Luxe is een verjongende selftanolie die de huid verbetert en hydrateert tijdens het natuurlijke huidherstelproces in de nacht. Daarbij ontwikkelt het ook nog eens een gezonde kleur. Je brengt 6 tot 10 druppels aan voor het slapengaan om de volgende dag wakker te worden met een natuurlijk gebruinde en zachte huid.

De olie bevat de Triple Tan Technology, een Moisture Balance Complex, Odourlite en Moisture 24: Dermal Soothing Shield. Dit laatste is een natuurlijk derivaat van de boswellia (wierook) boom en heeft een klinisch bewezen effect op het verminderen van stress, roodheid en ontstekingen. Het product bevat tevens de Marine Moisture Technology dat op natuurlijke wijze verkregen is uit rode microalgen. Dit ingrediënt legt een beschermend schild om de huidcelmembraan om vocht tot wel 24 uur lang ingesloten te houden. Het vochtgehalte verbetert hierdoor.

Shop hier online

 

Lees ook:

 

Lees ook