Wat een heerlijke lipverzorging, zegt Monique!

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Maak kennis met de eerste lippenbalsem van Medik8: Mutiny. Deze snel absorberende formule is ontwikkeld op basis van squalaan voor een intensieve verzorging. De balsem vult verloren lipiden aan in de lippen om de natuurlijke genezing te ondersteunen. De lippen blijven mooi gehydrateerd, zacht en soepel en ze worden gevoed met onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Shop hier online

 

medik8

Nepbarrière

Lippen worden vaak verwaarloosd; ze kunnen droog worden en vatbaar voor veranderingen in het milieu. De lippenbalsem van Medik8 verschilt van de meeste lipbehandelingen op de markt, omdat het niet afhankelijk is van occlusieven zoals vaseline. Hoewel occlusieven goede tijdelijke oplossingen zijn voor droge lippen, hebben ze de neiging om een nepbarrière te vormen en verbeteren ze het uiterlijk en het gevoel van de lippen op de lange termijn niet.

Shop hier online

 

Beschermingsniveau

In plaats daarvan wordt deze prachtig voedende balm-gel snel in de liphuid opgenomen om verloren lipiden aan te vullen. Vochtverlies wordt voorkomen

De gelachtige balsem bevat duindoornolie dat de bovenste lagen van de liphuid doordrenkt met omega-oliën om de natuurlijke barrière zichtbaar te herstellen. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van schrale lippen ondersteund.

lippenbalsem

Hoofdingrediënten

Natuurlijke squalaan: een bijna huid-identieke lipide die verloren oliën aanvult voor gehydrateerde, zachte en gezonde lippen.

Duindoornolie: duindoornolie is de enige plantaardige bron met een volledig omegaprofiel voor langdurige hydratatie.

Hyaluronzuur: met een uniek vermogen om meer dan 1000x zijn eigen gewicht in vocht aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht naar zich toe trekken om de lippen te hydrateren.

Shop hier online

 

ingredienten

Gebruiksaanwijzing

Breng met de vingertoppen zo vaak als nodig Mutiny op de lippen aan. Breng ’s avonds een dikke laag aan om als voedend nachtelijk lipmasker te werken.

BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom

Wat vindt BeautyJournaal ervan?

medik8 mutiny

Monique kon de gloednieuwe lipbalsem al uit proberen op haar droge lippen en ze is heel tevreden. Zowel over het lekkere gevoel van de gel-balm op de lippen als over de superzachte effecten op de lippen ervan. Schilfertjes verdwijnen. Echt binnen een uurtje heb je weer heerlijk zachte lippen! Je zou bijna denken dat het iets medicnaals heeft;-) De balm is niet plakkerig en geeft een lichte glans. Het is ook een prettige basis onder je lipstick.

Shop hier online

 

 

Lees ook