Ultrasound veroorzaakt trilling die de vetcellen in beweging brengt en laat ‘leeglopen’

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Cellulite of hardnekkige kleine vetophopingen?

In december introduceert USKIN, huidexpert en specialist in behandelingen en systemen voor non-invasieve huidverbetering, Adipologie®. Deze effectieve techniek verwijdert vet dat niet afneemt door diëten of sporten, zonder dat er een mes aan te pas komt! Met behulp van laag frequente ultrasound.

Cellulite of vet …..If you can squeeze it, we can treat it.

We kennen het (bijna) allemaal; die vervelende plaatsen waar vet ophoopt en waarvoor je hard moet werken om het te laten verdwijnen. Bijvoorbeeld de lovehandles of het randje vet onder je bh-bandje. Vaak is het zelfs zo dat, ondanks diëten of sporten, deze hardnekkige plekken zichtbaar blijven. Daarom is Adipologie® onmisbaar voor de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt.

adipologie

Adipologie® is de nieuwste ULTRASOUND die vetweefsel verwijdert door middel van thermische energie.

Meer dan schoonheid alleen

Isabel van Genugten, eigenaar van USKIN, vertelt: ‘Adipologie® werkt snel, effectief en zeer lokaal op de plaats(en) waar cliënten verbetering willen zien. Zo hebben wij mooie resultaten bereikt op billen, heupen en dijen.

‘Adipologie is een aanwinst voor onze kliniek én voor de Nederlandse markt. Resultaten die indruk maken, toegankelijk in investering, uitstekend te combineren met andere technologieën en onze  support in clinical en marketing.’

cellulite verminderen met adipologie

Vrouw – 39 jaar oud. Voor & na 1 maand met 2 behandelingen met Adipologie®

Hoe dan?

Adipologie® is de nieuwste, gepatenteerde technologie die erop gericht is vetweefsel te verwijderen door middel van een mechanische prikkel zónder beschadiging van het weefsel . Cellulite en kleine vetophopingen worden snel minder aanwezig.

Bij ultrasound wordt er een geluidsgolf-prikkel aan de huid afgegeven. Dit veroorzaakt een trilling in de cellen, waardoor ze in beweging komen (inkrimpen en uitzetten). Dit heeft tot gevolg dat in de vetcellen een inhoudsvermindering plaatsvindt: ze worden dus kleiner, en dit uit zich in contourverbetering. Dit komt tot stand dankzij multi-focus LFU (low frequency ultrasound), wat betekent dat er met een lage frequentie gewerkt wordt. De beste manier om vetcellen te legen.

De voordelen:

Voor de huidexpert:

cellulite en kleine vetophopingen verminderen adipologie

Unieke aanpak Adipologie® verwijdert vet dat niet afneemt door diëten of sporten, zonder dat er een mes aan te pas komt.

Waar wil jij vanaf?

Welke deel van jouw lichaam zou jij op natuurlijke wijze willen verbeteren? Lukt dit niet door allerlei diëten en heftige work-outs? Laat de huidexperts van USKIN je informeren hoe Adipologie® jou kan helpen.

 

adipologie logo


Lees ook