Kenzoki, Sara Rosalie, Sans Soucis, Ici Paris XL, Filorga

07:36 - 04:33
luistertijd 07:36 - leestijd 04:33

Een nieuwe maand vol met nieuwe huidverzorgingsproducten! Ben jij nog op zoek naar een voedende dagcrème, een heerlijk nachtmasker of een make-up remover? In dit artikel delen wij de producten met je die net nieuw in de winkels liggen.

Kenzoki – Melt-in Moisturizing Lotionkenzoki

De nieuwste Melt-in Moisturizing Lotion van Kenzoki is een lichte lotion die met een kleine hoeveelheid van het product de droge en dorstige huid al optimaal kan voeden. De witte lotus staat centraal in dit product, dat is ook terug te zien aan de vernieuwde, vrolijke verpakking. De witte lotus is het symbool van schoonheid in Azië. De lotion combineert twee witte lotusextracten en is samengesteld uit 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Naast de nodige hydratatie helpt de lotion ook bij het verfrissen van de vermoeide huid in de ochtend en bij het kalmeren van de gestreste huid in de avond.

Shop hier online

 

Sara Rosalie – Veilige skincare bij eczeem

Sara Rosalie brengt een nieuwe 100% natuurlijke productlijn uit die zich compleet richt op verzorgen van eczeem. De nieuwe lijn van hydraterende, rijke balms kunnen inflammation en jeuk bij eczeem verlichten en houden daarbij de huid zacht en soepel.

sara rosalie

De lijn is Allergy Certified, 100% natuurlijk, bevat geen parfum en zit vol met Ecocert Approved ingrediënten die de huid hydrateren zonder het af te sluiten. Denk aan ingrediënten als lanoline, squalane en shea butter voor het verzachten en herstellen van de huid. Abrikozenpitolie helpt het vochtbalans te behouden en verlicht tevens jeuk en branderigheid.

De lijn bestaat uit een face balm, eye balm en lip balm. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel mini’s als full-size varianten.

Shop hier online

 

Sans Soucis – Probiotic Care

Vanwege het groeiende aantal mensen dat allergische reacties ontwikkelt zijn er nieuwe manieren nodig om de huid beter te beschermen. Probiotica en probiotische cosmetica bieden hierbij een oplossing. In de nieuwe lijn van Sans Soucis zittten deze bacteriën verwerkt in een cosmetisch product. De goede bacteriën hechten zich aan onze huidcellen en vormen zo een beschermend schild. Ziekteverwekkers worden op deze manier afgestoten en de gevoelige huid is beschermd, ziet er gezonder en frisser uit en kan ongestoord regenereren.probiotic mask

Nieuw van Sans Soucis is onder andere het Probiotic Mask. Dit masker verzacht irritaties en roodheid, verbetert de vochtbalans en bevordert duurzame regeneratie van de huid. Geschikt als een heerlijke verwenbehandeling voor een zachte, gezonde huid!

Shop het masker hier online

 

sans soucis creme

Het tweede product is de Hyper Sensitive 24h Probiotic Care, deze vervangt de al bestaande Sensitive Dry en Sensitive Oily crèmes. Dit nieuwe product versterkt het immuunsysteem van de huid en helpt ontstekingen zoals verbranding, jeuk, roodheid en irritatie snel te verminderen. Het product is zowel in de ochtend als de avond te gebruiken en is daarnaast compleet geurloos.

Shop de crème hier online

 

Ici Paris XL – TIME nachtverzorging

Ici Paris XL heeft haar eigen exclusieve en complete verzorgingsroutine ontwikkeld. Met de nieuwe TIME nachtverzorgingslijn wordt het assortiment aangevuld. De lijn bestaat uit een gemakkelijk 3-stappenplan: make-up verwijderen en reinigen, de huid neutraliseren en voeden en de huid hydrateren.

Nieuw in het assortiment zijn een vochtinbrengende reinigingbalsem, een allround geconcentreerd anti-agingserum voor ’s nachts en een anti-aging crèmemasker voor ’s nachts.

Reinigingsbalsemreinigingsbalsem

Met de balsem verwijder je voor het slapengaan make-up, onzuiverheden en vervuiling zonder de huid daarbij uit te drogen. De balsemtextuur verandert bij contact met de huid in een olie en laat de huid heerlijk soepel aanvoelen. Actieve ingrediënten zijn onder andere cameliazaadolie, collamung oil, glycerine en zonnebloemolie.

Shop hier online

 

Anti-aging nachtserum

Het anti-aging nachtserum hydrateert de huid onmiddellijk en op lange termijn. Het optimaliseert het natuurlijk nachtelijke herstelmechanisme en laat de huid weer stralen. In de ochtend zul je merken dat je huid strakker en gladder is. Actieve ingrediënten in dit product zijn hyaluronzuur, suikerextract, peptiden, cichoreiwortelextract en een vitaminecomplex.

nachtserum

 

Shop hier online

 

Anti-aging crèmemaskernachtmasker

Het anti-aging crèmemasker voor ’s nachts heeft een smeuïge textuur en geeft de vermoeide huid een flinke boost. Het masker werkt tijdens de slaap, het hydrateert de huid en maakt deze voller. De huid wordt gladgestreken en is bij het ontwaken helder en egaal. De actieve ingrediënten zijn hyaluronzuur, suikerextract en algenextract.

Shop hier online

 

Filorga – Global Repair

Filorga heeft een nieuw, intensief anti-aging programma ontwikkeld. De Global Repair lijn bestaat uit twee producten die helpen bij het behandelen van alle tekenen van huidveroudering. Nieuw zijn de Global-Repair Cream en het Global-Repair Intensive Serum, voorzien van een gloednieuwe formule: Intensive Repairing Factors.

filorga

Intensive Serum

Het Global-Repair Intensive Serum is overdag als serum te gebruiken en ‘s nachts als masker. Dit product is verrijkt met verjongende elementen als gladmakend retinol en stimulerend glycogeen. Deze ingrediënten stimuleren de celvernieuwing, gaan huidveroudering tegen en bevorderen de werking van fibroblasten en hun productie van hyaluronzuur en collageen.

Shop hier online

 

Global-Repair Cream

De nieuwe Global-Repair Cream is net als het serum ’s nachts te gebruiken als masker. De crème is verrijkt met een langdurig anti-agingsysteem dat de huid regenereert en beschermt tegen oxidatie voor een verjongend effect. Het anti-agingsysteem bestaat uit een krachtig en herstellend aminozuur dat versuikerde eiwitten in de huid herstelt. Dit wordt gecombineerd met essentiële mineralen als zink en ijzer om de huid te verstevigen.

Shop hier online

Lees ook