Het bewegende platform van de i-Boost® stimuleert al je spieren. De uitdaging van disbalans!

04:06 - 02:27
luistertijd 04:06 - leestijd 02:27

Deze maand onthult USKIN, huidexpert en specialist in behandelingen en systemen voor huidverbetering, haar laatste nieuwe wapen in de branche: i-Boost®, the next level in huidverbetering en een gezonde lifestyle. Met i-Boost® bereik je een complete work-out voor een sterker, strakker en gezonder lichaam en een ontspannen geest. Lees meer over deze unieke machine die eigenlijk telkens uit balans wil halen, om zo al je spieren aan te zetten.

i-boost

Een complete training met i-Boost voor een sterker, strakker en gezonder lichaam en een ontspannen geest.

Meer dan schoonheid alleen

Isabel van Genugten

Eigenaar Isabel van Genugten vertelt: ‘Door de overweldigende resultaten die onze kliniek en onze relaties met icoone® bereiken, breiden we uit en lanceren we een nieuw concept: i-Boost® – Move Beyond Beauty, een bijzondere fitness machine.

‘Dit unieke concept past perfect in deze tijd, waarin steeds meer mensen zich bewust zijn van hun leefstijl en verder kijken dan schoonheid alleen. Want als je lekker in je vel zit, dan straal je dit uit. Onze schoonheid en gezondheid worden onder andere bepaald door goede huidverzorging en een gezonde leefstijl. Jij bent topprioriteit, dus zorg goed voor jezelf, mentaal en fysiek.’

Hoe dan?

i-Boost® biedt een ontspannen fitness work-out die huidverbetering én de gezondheid van body en mind stimuleert. Je kunt al een effectieve work-out doen in 20 minuten.

Gezond bewegen

Ideaal toch? Want we weten hoe gezond bewegen voor ons is, maar toch komt het er vaak niet van in onze drukke levens. En dat terwijl stress en (te) weinig bewegen oneindig veel vervelende consequenties hebben. Zo slaap je slechter, pieker je meer of krijg je lichamelijke kwalen met soms ernstige gevolgen. Beweging is niet alleen goed voor ons lichaam, maar ook voor onze geest.

i-boost

Unieke aanpak i-Boost®: huidverbetering, bodycontouring, detox en work-out in één!

Gouden duo

i-Boost® is de oplossing voor een gezonde lifestyle in minimale tijd en het versterkt het de kracht en resultaten van icoone® behandelingen. Je ervaart een ​​totale, effectieve lichaamsverbetering door de combinatie van deze twee doelgerichte, non-invasieve behandelingen. Dit gouden duo sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar natuurlijke huidverbetering in combinatie met het welzijn van body en mind.

I           Effectieve huidverbetering met icoone®

Met de innovatieve icoone® krijg je een mechanische bindweefselmassage die huidproblemen effectief aangepakt. De behandelingen werken doeltreffend voor medische indicaties als lipoedeem en lymfoedeem én zijn in te zetten voor huidverbetering, huidverjonging, versteviging en contourverbetering. Omdat icoone® wereldwijd het enige systeem is waarmee tweehandig gewerkt kan worden, halveert de tijd van een full-body behandeling. Voordelig voor de consument en behandelaar!

icoone

Icoone® – voor en na 10 behandelingen

II          i-coone® meets i-Boost®

Met een icoone® behandeling wordt jouw bindweefsel gestimuleerd door middel van 21.600 microstimulaties per minuut. Hierdoor wordt het hele onderhuidse netwerk van bloedvaten, cellen en weefsel geactiveerd. Door vervolgens 20 minuten actief te bewegen op de i-Boost® optimaliseer je de intensiteit en resultaten van de icoone® behandeling én heb je een complete work-out gedaan. Makkelijker, leuker en effectiever dan een uur in de sportschool doorbrengen.

i-Boost

Resultaat i-Boost voor en na 5 sessies

i-Boost® daagt je uit

Het bewegende platform van de i-Boost® daagt jouw lichaam uit om te reageren op de disbalans. In combinatie met de talloze mogelijkheden van beweging stimuleer en mobiliseer je alle spieren van jouw lichaam op een natuurlijke en zachte manier. Dit biedt vele voordelen:

Lees ook