Weleda, BABOR, Estée Lauder, Paula’s Choice, Tony Moly

07:53 - 04:43
luistertijd 07:53 - leestijd 04:43

Een nieuwe maand vol met nieuwe producten! In dit artikel bespreken wij de nieuwste huidverzorgingsproducten met je, van maskers tot crèmes. Benieuwd naar wat er allemaal nieuw in de winkels ligt? Lees snel verder.

Paula’s Choice – Clear Purifying Clay Maskpaula's choice

Nieuw van Paula’s Choice is het Clear Purifying Clay Mask. Dit gezichtsmasker is speciaal geformuleerd voor mensen met een acne-gevoelige huid. Enkele kenmerken van een acne-gevoelige huid zijn puistjes en andere onzuiverheden die ontstaan die overtollig talg dat achterblijft op de huid en zich ophoopt in de poriën. Dit masker bevat diverse kleisoorten die helpen bij het verwijderen van overtollig talg, tot diep in de poriën.

Het olie-absorberende Clear Purifying Clay Mask bevat kalmerend wilgenkruid, een Triple Clay Blend (mix van drie kleisoorten) en het groene thee-extract dat krachtig werkt tegen huidveroudering. Ook bevat het product 0,5% salicylzuur, dit helpt de actieve ingrediënten tot diep in de poriën te komen.

Het masker heeft een crème-achtige textuur welke je over een gereinigde huid aanbrengt. Laat het masker 10 minuten inwerken en spoel tot slot af met lauwwarm water.

Shop hier online

 

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Crème

De Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Crème is naast een mond vol woorden ook een multi-actie nachtcrème voor een stralende huid. Deze nieuwe voedende nachtcrème helpt bij het verminderen van zichtbare lijntjes en het verstevigen van de huid.

estee lauder

De crème beschikt over het 2x geconcentreerd Moringa Extract, krachtige collageenboosters, Sea Lavender Flower Extract en een 2x dosis hyaluronzuur waarmee de huid op een intensieve manier wordt voorzien van vocht. Doordat het natuurlijk huidherstel en de celvernieuwing ’s nachts in gang worden gezet, wordt de huid in de ochtend weer stralend en hersteld wakker.

De rijke en zijdezachte crème heeft een citrus-bloemengeur met lichte topnoten van mandarijn en bergamot, gecombineerd met bloemnoten van theeroos, jasmijn en viooltjes die tot slot overgaan in basisnoten van vitiver, sandelhout en poederig vanille. Breng het serum ’s nachts aan over je hals en gezicht, ideaal na een herstellend serum.

Shop hier online met fikse korting

 

Doctor BABOR Refine Cellular Age Spot Duo

Het Refine Cellular Age Spot Duo van Doctor BABOR helpt bij het verminderen van pigmentverstoringen in de huid en het beschermen tegen nieuwe ouderdomsvlekken. Dit duo zorgt voor een stralende teint en voor optisch minder opvallende pigmentvlekken. Na acht weken zou de teint al in zijn geheel gelijkmatiger moeten zijn. Het duo bestaat uit twee stappen:

doctor BABOR

Stap 1:  Een Age Spot Corrector die boordevol effectieve werkstoffen zit waarmee ouderdomsvlekken al na twee weken gereduceerd zijn. Het serum wordt ingezet bij de vorming van lipofuscine en melanine en remt de synapsen die de donkere kleurstof van pigmentvlekken opslaat. Daarnaast vermindert het serum de productie van die stoffen en licht het hiermee stap voor stap de huid op.

Stap 2: De Age Spot protector SPF30 beschermt tegen nieuwe verkleuringen. De luchtige dagcrème heeft UVA en UVB bescherming en beschikt over beschermingsfactor 30. Bovendien bevat die product het triple root extract uit wonderkruid, sikkelgoudscherm en Chinees distelmadeliefje. Samen gaan deze kruiden de melaninesynthese tegen, hebben een anti-oxidatieve werking en versterken ze de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Licht iriserende pigmenten geven tegelijk een glow-effect.

Gebruik de Age Spot Protector overdag en de Age Spot Corrector gedurende de nacht voor een optimale werking.

Shop hier online

 

Weleda – 100% natuurlijke huidverzorging voor de onzuivere huid

Weleda lanceert een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn speciaal voor de onzuivere huid. Steeds meer mensen hebben te maken met oneffenheden, puistjes en mee-eters. Deze mensen zijn op zoek naar een milde, natuurlijke en structurele oplossing voor een zuivere en evenwichtige huid. De nieuwe lijn van Weleda bestaat uit vier producten die samen de complete verzorging bieden voor de onzuivere huid.

Weleda

De collectie bestaat uit een zuiverende reinigingsgel, een lichte dagcrème, een SOS anti-puistjes gel om onzuiverheden aan te stippen en een concealer om deze subtiel te camoufleren. Elk product bevat extract van wilgenbast met natuurlijk salicylzuur dat grondig reinigt en antibacterieel werkt. Ook extracten van zoethoutwortel en distillaat van Hamamelis zijn aan de producten toegevoegd. Deze ingrediënten zuiveren, kalmeren en verzachten de huid. Ze worden aangevuld met pure etherische oliën van lavendel, pepermunt en kamille, die zorgen voor een antibacteriële werking en een frisse geur.

Op een milde manier en zonder de huid uit te drogen zorgen deze producten samen voor een gezonde en stralende gloed.

Shop hier voordelig online

 

Tony Moly – Painting Therapy Masks

Multi masking met Tony Moly! Elk deel van ons gezicht heeft een andere behoefte en daarom gelooft Tony Moly dat je door het combineren van verschillende maskers jouw huid optimaal en nauwkeurig kunt verzorgen. Er zijn drie maskers: Calming SOS Care (roze), Oil Control (zwart) en Hydrating & Soothing (blauw).

tony moly

Calming SOS Care Mask

Het gebied rondom de kin is vaak een probleemgebied waar puistjes en bultjes ophopen. Voor de kin gebruik je dus het roze Calming SOS Care masker. Dit kleimasker heeft een verzorgende werking door het Calamine-extract, het Centalla-extract en Tea Tree-olie. Het masker kalmeert een geïrriteerde huid.

Oil Control Mask

De welbekende T-zone staat in het teken van Oil Control. Dit zwarte kleimasker is gemaakt voor vettige huidzones. Het masker is op houtskoolbasis. Houtskool reinigt de poriën en neemt het overtollige vet op waardoor jouw voorhoofd en het gebied rondom de neus stopt met glimmen.

Hydrating & Soothing Mask

De wangen zijn vaak wat droger en kunnen wel wat hydratatie gebruiken. Voor dit gebied maak je gebruik van het Hydrating & Soothing Mask. Dit is een blauw kleimasker op gelbasis. In dit product zit het Marine-Complex, dit zorgt voor intense vochtinbrenging en helpt tevens bij het verzachten van de huid. Ideaal voor droge wangen!

multi masking

Elk masker breng je aan op het daarvoor bestemde gebied op het gezicht en laat je vervolgens 10 tot 15 minuten intrekken. Spoel het daarna grondig af met lauwwarm water!

Shop de Tony Moly producten hier online

 

Lees ook