Brands we love Cellics Dermatologie Gezicht Marketingtrends Rimpels en slapte

‘Alleen collageen slikken is niet genoeg, daarom gebruiken wij Cellics’, zegt Lindsay van KNAP

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met Cellics suppletie meerdere bouwstoffen in één makkelijk te roeren poeder

KNAP heeft een gezonde en sterke huid voorop staan, waarbij KNAP altijd een totaal behandelplan biedt. Supplementen en voeding spelen hier een ontzettend belangrijke rol bij. De suppletie van Cellics helpt Lindsay, co-founder van KNAP, een unieke totaalaanpak aan haar klanten te bieden.

Het Cell Elixer bevat maar liefst 27 cell- en skinboosters die elkaars werking ondersteunen, voor maximaal resultaat.

Meer collageen, minder rimpels en fijne lijntjes

We horen er steeds meer over. Collageen innemen voor een mooiere huid, maar ook glanzend haar en stevige nagels. Maar hoe zit dit nou precies? We vertellen het je.

Collageen?

Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af, wat zorgt voor meer rimpels en een slappere huid, haar en nagels.

Collageen is een eiwit dat in ons lichaam wordt aangemaakt en het zorgt voor de stevigheid in onze cellen en dus in onze huid. Collageen betekent samenbinden en 90% van het collageen in je lichaam is type 1 collageen.

Type 1 collageen:

 • Verzorgt huid, haren, nagels en vorming van littekens
 • Vermindert fijne lijntjes
 • Verbetert de elasticiteit van de huid
 • Herstelt beschadigde of zwakke nagels
 • Zorgt voor betere haargroei en vertraagt haarverlies
 • Vermindert cellulite en striae
 • En doet daarnaast nog veel meer voor het lichaam! Zo bestaan naast huid, ook botten, pezen, kraakbeen en tanden grotendeels uit collageen.

Hieruit kun je wel opmaken dat collageen belangrijk is en dit verklaart waarom we steeds meer horen over het innemen van collageen.

Maar wat als we je vertellen dat alleen collageen niet voldoende is voor een stralende huid?

Met alleen collageen ben je er niet

Groenten, vlees en fruit anno nu bevatten niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Daarom zijn tegenwoordig supplementen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte. Voor een stralende huid moeten supplementen voldoende bouwstoffen bevatten om de cellen in het lichaam aan het werk te zetten. Deze cellen worden hierdoor in staat gesteld om collageen aan te maken, maar ook om het collageen te beschermen.

Hoogwaardige voedingsstoffen

Naast collageen zijn hyaluronzuur en phytoceramides krachtige skinboosters om een slappere huid en rimpels tegen te gaan.

Daarbij zijn antioxidanten belangrijk om de cellen en het collageen te beschermen en zijn aminozuren belangrijk voor genoeg ‘protein’ om de cellen hun werk te laten doen. In een volgend artikel nemen we je hier graag nog wat meer in mee.

Supplementen die collageen aanvullen doen dus niet voldoende om maximaal resultaat te behalen. Het zet je cellen niet aan het werk om aan te maken en te beschermen.

Je kunt hier verschillende supplementen voor gaan slikken, maar Cellics biedt een unieke totaal oplossing. Dit is de reden dat Lindsay van KNAP Cellics heeft toegevoegd aan haar assortiment.

Met Cellics een meer dan compleet product

Lindsay van der Looij, co-founder van KNAP, is altijd op zoek naar de beste behandelingen en producten voor haar klanten. Supplementen en voeding spelen een ontzettend belangrijke rol bij het verkrijgen en behouden van een mooie en gezonde huid.

KNAP adviseert haar klanten daarom altijd een volledig behandelplan, wat bestaat uit: behandelingen, productadvies, supplementen advies en advies op het gebied van voeding en lifestyle.

Door de jaren heen is Lindsay bekend geraakt met vele supplementen. Veel supplementen bevatten alleen een hoge dosering collageen of juist heel weinig.

Om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om de cellen aan het werk te zetten om rimpels en een slappere huid tegen te gaan, is het zaak om naar de juiste samenstelling op zoek te gaan. Het gaat om het de juiste mix van stoffen die elkaar aanvullen en dat kan betekenen dat je van sommige merken meerdere producten nodig hebt.

Cellics biedt een unieke all-in-one oplossing voor de klant. Het Cell Elixer bevat maar liefst 27 cell- en skinboosters in één.

Alleen het beste

Lindsay: ‘Cellics is een hoogwaardig supplement waarbij alles wat je nodig hebt voor de huid is verwerkt in één simpel product.Het is een hoog gedoseerde formule in poedervorm, die je makkelijk kunt innemen. Je kunt het innemen met water of je mengt het in een heerlijke smoothie. Hoe makkelijk en fijn wil je het hebben?’

Waarom iets dat je moet innemen?

Vanaf de buitenkant collageen inbrengen met bijvoorbeeld een crème is bijna onmogelijk, je huid neemt het collageen namelijk niet op door de grove structuur.

Ze vormen wel een beschermend laagje op de huid, waardoor deze beter vocht vasthoudt. Dit zorgt voor een tijdelijk zichtbaar effect.

Voor langdurig en blijvend resultaat is een oplossing orale inname, bij voorkeur middels een poeder. Dit vergemakkelijkt de opname in het lichaam en er treden geen onnodige vulstoffen het lichaam binnen.

Door middel van de juiste voedingsstoffen stimuleer je de cellen tot collageenaanmaak en bescherming. Op deze manier behaal je maximaal resultaat met je behandelingen.

Over Lindsay – KNAP

Ik ben Lindsay van der Looij. Al vanaf jonge leeftijd werk ik met veel passie in deze branche. Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar actief in de branche. Anti-aging en huidverbetering heeft altijd mijn interesse gehad.

USKIN Lindsay van der Looij

Ik heb altijd al een salon aan huis gehad. Op een gegeven moment begon mijn salon aan huis echt te klein te worden en kon ik de vraag niet meer aan. Tijd voor de volgende stap: een eigen zaak in Amsterdam.

Dreams do come true als je er hard voor werkt.

Wil jij net als KNAP ook met Cellics werken? Let’s talk Cellics!

Heb je interesse om met Cellics te werken in jouw instituut of salon? Leuk, dat kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel naar: +31 499 210000 of mail naar: info@cellics.nl

Schrijf je ook in voor een van onze geheel vrijblijvende trainingsdagen om alles te ontdekken over Cellics en de werking van onze Collageenscan, om het resultaat van Cellics te meten.

Je kunt ons ook een bezoek brengen tijdens de Esthé Skin Experience op 27 mei aanstaande.

Meer informatie is te vinden op www.cellics.nl

Je bent ook van harte welkom bij KNAP!

Voor behandelingen of huidadvies ben je van harte welkom bij Lindsay aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Voor een afspraak bel je naar 020-8545161 of mail je naar: info@knapwillemsparkweg.nl

Meer informatie over KNAP is te vinden op https://www.knapinstitute.nl

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love programma van Cellics op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden.

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

 • Beste Noortje,

  Wanneer je voeding in die darmen krijgt, zijn je darmen prima in staat om die goede stofjes op te nemen en die dan weer in het lichaam te verspreiden om hun ‘functie’ te vervullen. Zo werkt het ook met voeding. Cellics’ stofjes zijn zo krachtig dat ze direct opgenomen worden. Orale opname is nog het beste voor het lichaam om ‘diep’ door te dringen. Zonder dat er onnodig schadelijke vul- en bindmiddelen het lichaam binnen treden.

  Het is doorvoor wel belangrijk dat je darmen gezond en schoon zijn, en dat hier geen lekken in zitten. Heb je goede ontlasting en geen gekke buikpijn? Dan is waarschijnlijk alles in orde. Overigens, wanneer dit niet in orde is, helpt Cellics’ bij het repareren van de darmwand, maar daardoor werkt het bijvoorbeeld niet direct in de huid. Eerst doet het zijn werk in de darmen.

  We hopen je hiermee voldoende te hebben geholpen.

  Team,
  Cellics

 • Ik vraag me af wanneer je het inneemt of het niet gewoon via je darmen weer verdwijnt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.