Met Cellics suppletie meerdere bouwstoffen in één makkelijk te roeren poeder

05:48 - 03:29
luistertijd 05:48 - leestijd 03:29

KNAP heeft een gezonde en sterke huid voorop staan, waarbij KNAP altijd een totaal behandelplan biedt. Supplementen en voeding spelen hier een ontzettend belangrijke rol bij. De suppletie van Cellics helpt Lindsay, co-founder van KNAP, een unieke totaalaanpak aan haar klanten te bieden.

Het Cell Elixer bevat maar liefst 27 cell- en skinboosters die elkaars werking ondersteunen, voor maximaal resultaat.

Meer collageen, minder rimpels en fijne lijntjes

We horen er steeds meer over. Collageen innemen voor een mooiere huid, maar ook glanzend haar en stevige nagels. Maar hoe zit dit nou precies? We vertellen het je.

Collageen?

Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af, wat zorgt voor meer rimpels en een slappere huid, haar en nagels.

Collageen is een eiwit dat in ons lichaam wordt aangemaakt en het zorgt voor de stevigheid in onze cellen en dus in onze huid. Collageen betekent samenbinden en 90% van het collageen in je lichaam is type 1 collageen.

Type 1 collageen:

Hieruit kun je wel opmaken dat collageen belangrijk is en dit verklaart waarom we steeds meer horen over het innemen van collageen.

Maar wat als we je vertellen dat alleen collageen niet voldoende is voor een stralende huid?

Met alleen collageen ben je er niet

Groenten, vlees en fruit anno nu bevatten niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Daarom zijn tegenwoordig supplementen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte. Voor een stralende huid moeten supplementen voldoende bouwstoffen bevatten om de cellen in het lichaam aan het werk te zetten. Deze cellen worden hierdoor in staat gesteld om collageen aan te maken, maar ook om het collageen te beschermen.

Hoogwaardige voedingsstoffen

Naast collageen zijn hyaluronzuur en phytoceramides krachtige skinboosters om een slappere huid en rimpels tegen te gaan.

Daarbij zijn antioxidanten belangrijk om de cellen en het collageen te beschermen en zijn aminozuren belangrijk voor genoeg ‘protein’ om de cellen hun werk te laten doen. In een volgend artikel nemen we je hier graag nog wat meer in mee.

Supplementen die collageen aanvullen doen dus niet voldoende om maximaal resultaat te behalen. Het zet je cellen niet aan het werk om aan te maken en te beschermen.

Je kunt hier verschillende supplementen voor gaan slikken, maar Cellics biedt een unieke totaal oplossing. Dit is de reden dat Lindsay van KNAP Cellics heeft toegevoegd aan haar assortiment.

Met Cellics een meer dan compleet product

Lindsay van der Looij, co-founder van KNAP, is altijd op zoek naar de beste behandelingen en producten voor haar klanten. Supplementen en voeding spelen een ontzettend belangrijke rol bij het verkrijgen en behouden van een mooie en gezonde huid.

KNAP adviseert haar klanten daarom altijd een volledig behandelplan, wat bestaat uit: behandelingen, productadvies, supplementen advies en advies op het gebied van voeding en lifestyle.

Door de jaren heen is Lindsay bekend geraakt met vele supplementen. Veel supplementen bevatten alleen een hoge dosering collageen of juist heel weinig.

Om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om de cellen aan het werk te zetten om rimpels en een slappere huid tegen te gaan, is het zaak om naar de juiste samenstelling op zoek te gaan. Het gaat om het de juiste mix van stoffen die elkaar aanvullen en dat kan betekenen dat je van sommige merken meerdere producten nodig hebt.

Cellics biedt een unieke all-in-one oplossing voor de klant. Het Cell Elixer bevat maar liefst 27 cell- en skinboosters in één.

Alleen het beste

Lindsay: ‘Cellics is een hoogwaardig supplement waarbij alles wat je nodig hebt voor de huid is verwerkt in één simpel product.Het is een hoog gedoseerde formule in poedervorm, die je makkelijk kunt innemen. Je kunt het innemen met water of je mengt het in een heerlijke smoothie. Hoe makkelijk en fijn wil je het hebben?’

Waarom iets dat je moet innemen?

Vanaf de buitenkant collageen inbrengen met bijvoorbeeld een crème is bijna onmogelijk, je huid neemt het collageen namelijk niet op door de grove structuur.

Ze vormen wel een beschermend laagje op de huid, waardoor deze beter vocht vasthoudt. Dit zorgt voor een tijdelijk zichtbaar effect.

Voor langdurig en blijvend resultaat is een oplossing orale inname, bij voorkeur middels een poeder. Dit vergemakkelijkt de opname in het lichaam en er treden geen onnodige vulstoffen het lichaam binnen.

Door middel van de juiste voedingsstoffen stimuleer je de cellen tot collageenaanmaak en bescherming. Op deze manier behaal je maximaal resultaat met je behandelingen.

Over Lindsay – KNAP

Ik ben Lindsay van der Looij. Al vanaf jonge leeftijd werk ik met veel passie in deze branche. Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar actief in de branche. Anti-aging en huidverbetering heeft altijd mijn interesse gehad.

USKIN Lindsay van der Looij

Ik heb altijd al een salon aan huis gehad. Op een gegeven moment begon mijn salon aan huis echt te klein te worden en kon ik de vraag niet meer aan. Tijd voor de volgende stap: een eigen zaak in Amsterdam.

Dreams do come true als je er hard voor werkt.

Lees ook