Diepe hydratatie, stimulatie van collageen, bescherming met antioxidanten

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Als er een nieuw product uitkomt dat focust op de verslappende huid van gezicht en in het bijzonder de hals, dan zijn onze oren gespitst! Dergelijke producten zien we niet vaak uitkomen, terwijl we weten dat er een enorme behoefte aan is. De verslappende halshuid vinden we vaak nog storender dan een rimpel in het gezicht.

Het prachtige, en uitstekend werkzame Amerikaanse huidverzorgings- en make-upmerk Colorescience geeft met haar Pep Up Collagen Renewal Face & Neck treatment nieuwe betekenis aan de verzorging van dit kwetsbare huidgebied.

De belangrijkste taak is het huideigen collageen te beschermen tegen afbraak. Daarbij ondersteunt het ook nog de gezonde celprocessen zodat de toon en textuur van de huid verbetert, de huid minder fijne lijntjes zal vertonen, en het algehele aanzien van de huid opfrist.

Pep Up Collagen Renewal Face & Neck treatment geeft een diepe hydratatie aan de huid, bevordert de aanmaak van collageen en elastine, bevat een geavanceerde cocktail van antioxidanten, is vetvrij en hypoallergeen.

Wat zit erin?

Peptiden
Colorescience is trots op de bijzondere cocktail van werkzame stoffen. Te beginnen met een complex van tien peptiden die de aanmaak van collageen ondersteunen. Het wordt Decaplex genoemd.

Hydratatie
Voor krachtige hydratatie is hyaluronzuur gebruikt, in combinatie met een nog 4x krachtiger stof dan hyaluronzuur: Phytomoist. Een natuurlijke cocktail van stofjes die ook de huid lekker soepel houden. Door de krachtige hydratatie lijkt de huid van binnenuit opgevuld te worden.

Antioxidant
Een ander mooi product in deze treatment is Lipochroman®. Een krachtige antioxidant die huidveroudering als gevolg van verontreiniging en andere schadelijke factoren uit de omgeving tegengaat.

Kalmering
Voor kalmering van de huid is de stof Physavie® toegevoegd. Een plantenextract dat de huid verzacht en kalmeert en bescherming biedt tegen de effecten van infraroodstraling.

Lees ook