Een eyeliner en oogschaduw in één!

05:00 - 03:00
luistertijd 05:00 - leestijd 03:00

Rimmel lanceerde onlangs de 2-in-1 eyeliner en oogschaduw. Tien van de 15 uitgebrachte kleuren, variërend van glamourous goud tot opvallend roze, mag ik oneindig gaan uittesten. Helemaal in mijn element, want de visagiste in mij weet hier wel raad mee.

Lekker in de hand

Een 2-in-1 eyeliner en oogschaduw, wat moet ik daarvan verwachten? De huls doet mij toch direct denken aan een eyeliner, maar niets is minder waar. De dop geeft direct de kleur aan, wat handig en overzichtelijk is. Nog een pluspuntje is dat de dop wat langer is en zo heel makkelijk in de hand ligt en dat is fijn met aanbrengen.

Shop hier online

 

Van liner tot oogschaduw

Een applicator in een spitse puntvorm verschijnt uit de huls, wederom een typische eyeliner, naar mijn mening. Maar niets is minder waar: It’s amazing! Want als ik met mijn vinger over het streepje ga, wat ik zojuist heb gezet, transformeert mijn strakke streep in oogschaduw!

Shop hier online

 

Makkelijk te blenden

De liner is te blenden met je vingers of met een kwastje, hoe meer je veegt, hoe meer je hem blendt, en zo wordt je kleurintensiteit steeds minder en veranderd het in een mooie glitter oogschaduw. Een claim is dan ook dat de formule tot 10 uur moet blijven zitten, nou dat belooft wat!

Shop hier online

 

Hoe bevalt roze en blauw?

Laten we nog een look uitproberen, dit keer met de kleuren 009 MEGA HOTTIE (roze) 011 DONˈT BE SHOOK (blauw) en 013 FRONT STAGE (donkerblauw). En zie het resultaat!

Het leuke is dat je eindeloos kan variëren en het op allerlei manieren kan aanbrengen. Ook als je niet te opvallend wil werken kan je alleen al met een strakke eyeliner of vervaagd tegen de wimperrand een heel mooi maar ook iets natuurlijker effect creëren.

Long-lasting

De eyeliners blijven 10 uur zitten, als we Rimmel mogen geloven tenminste. Maar dat kan ik beamen! De eyeliners overleven met gemak een avondje weg, aan het eind van de avond zat het er nog prima op.

Mijn conclusie

Een nieuwe uitvinding op het gebied van make-up, die je creativiteit naar boven haalt, zeker omdat je er een complete oogmake-up mee kan creëren. Beetje mascara en klaar!

Shop hier online

 

 

Lees ook