Darphin, Skeyndor, Collistar, MEDIK8

08:11 - 04:54
luistertijd 08:11 - leestijd 04:54

Een nieuwe maand vol met nieuwe producten. In dit artikel lees je alles over de nieuwste huidverzorgingsproducten van diverse merken.

Darphin – Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate

Darphin lanceerde onlangs het nieuwe Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate. Krachtig retinol wordt gecombineerd met een mix van voedende botanische oliën en regenererende extracten. Speciaal voor de rijpe huid!

Retinol versnelt het herstellend vermogen van de huidcellen en stimuleert tevens de natuurlijke productie van collageen en elastine. De botanische oliën van Jojoba, Sezam, Macadamia en Argan zorgen voor directe hydratatie waardoor de huid intens gevoed en voller wordt. Zichtbare lijntjes en rimpels worden verminderd. Dit product is dan ook ideaal voor de rijpe huid! Tot slot helpen de regenererende botanische extracten van Granaatappel, Salie en Veenbes de huidbarrière te versterken en daarmee irritaties te verminderen.

’s Avonds breek je een capsule open, dit doe je door deze aan de bovenkant open te draaien. Knijp de capsule voorzichtig uit in de handpalm en breng deze vóór de rest van je nachtverzorging aan op de huid. Je kan de olie ook mengen met je nachtverzorging.

Shop hier online

 

Skeyndor – Uniqcure Ampullen

Skeyndor brengt na meer dan 50 jaar van innoveren, geavanceerde schoonheidsproducten voor ieder huidtype uit. Het merk lanceerde de eigentijdse Uniqcure ampullen voor het oplossen van iedere behoefte van de huid. Er zijn acht verschillende ampullen.

Brightning Glow Concentrate

Dit ampul is geschikt voor de futloze of gestreste huid met kleine vlekjes of lichte tekenen van veroudering. Het ampul bevat  10% gestabiliseerd vitamine C derivaat. Een combinatie van drie krachtige oxidanten verhelderen de huid van binnenuit en verbeteren de algehele uitstraling.

Renewal Peeling Concentrate

Het Renewal Peeling Concentrate ampul is aanbevolen voor de verdikte, vale huid, bij grove poriën en acnelittekens. Dit is een peeling leave-on ampul met 15% zuren. Het ampul is geïnspireerd op de medisch-estetische peelings die niet verwijderd hoeven worden. Het werkt verhelderend, vernieuwend en hydraterend. 

Intensive Hydrating Concentrate

Dit ampul is voornamelijk geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Het hydraterend ampul heeft een intensieve en langdurige werking en helpt bij het versterken van de natuurlijke aanwezige hydratatie van de huid. Thermaal water en acetylglucosamine, de voorloper van hyaluronzuur, zijn ook verwerkt in het ampul. Voor diepgaande hydratatie en herstel van balans.

SOS Recovering Concentrate

Het SOS Recovering Concentrate is aanbeloven voor de gevoelige, de reactieve en de atopische huid. Ook voor de huid met couperose is dit ampul zeer geschikt. Het SOS-ampul heeft een kalmerend effect. Het vermindert de overgevoeligheid van de huid en chronische huidirritaties door het blokkeren van ontstekingsreacties. Dit ampul beschermt de huid direct en biedt tevens comfort.

Wrinkle Inhibiting Concentrate

Dit ampul is aanbevolen voor de huid met rimpels (oogcontour en voorhoofd) en expressielijntjes. Het intensieve antirimpel ampul is geïnspireerd op de corrigerende esthetische geneeskunde. Drie krachtige bestanddelen helpen bij het vervangen van lijntjes voor een langdurig antirimpel effect. 

Dark Spot Correcting Concentrate

Dit ampul is geschikt voor de huid met iets grotere en donkere vlekken én voor de gelige huid. Het ampul vermindert de productie en verspreiding van melanine en de ophoping van het ouderdomspigment lipfuscine. Het helpt bij het vervagen van vlekken, het egaliseren van de teint en het verminderen van de gele ondertoon.

Instant Lifting Concentrate

Het Instant Lifting Concentrate is aanbevolen voor de verslapte en vermoeide huid. Het ampul geeft een direct liftend effect en draagt bij aan een stevige en stralende huid zonder tekenen van vermoeidheid.

Redensifying Filling Concentrate

Dit laatste ampul is aanbevolen voor de fijne huid en voor de huid die haar stevigheid heeft verloren. Met dit ampul pak je voornamelijk de verticale rimpels, zoals de lachrimpels e de rimpels op de hals aan. Het ampul stimuleert, vult en verjongt de huid van binnenuit. Hiermee wordt het gezichtsvolume hersteld. Voor een vitale uitstraling en een opgevuld effect.

Shop hier online

 

Collistar – LIFT HD

LIFT HD® is het nieuwste anti-aging product van Collistar dat de gezichtscontouren lift, definieert en remodelleert en het volume herstelt zoals een niet-chirurgische lifting dat doet. De lijn bevat in totaal vijf producten.

Twee actieve bestanddelen maken de vijf producten uniek:

De Ultra-Lifting Face and Neck Cream bevat beide actieve bestanddelen evenals speciale multireflecterende poeder. De rijke crème werd ontworpen om elke morgen zachtjes ingemasseerd te worden. De crème wordt makkelijk geabsorbeerd en werkt krachtig tegen huidveroudering.

De Ultra-Lifting Mask Cream Night Recovery Face and Neck is een behandeling geïnspireerd op het krachtige nachtelijke bioritme van de huid dat haar vermogen om zichzelf te herstellen bevordert. Bijzonder marine microalg extract helpt de voordelen van 8 uur slaap te bundelen in amper 4 uur. Het product  wordt snel geabsorbeerd  en komt in een handige tube. Het resultaat? ’s Morgens  een gladde en opgevulde huid, alsof ze helemaal vernieuwd is.

De Ultra-Lifting Eye and Lip Contour Cream bevat naast de twee actieve bestanddelen ook nog actief extract van de paardenkastanjebloem dat de huid verstevigt door de lederhuid en opperhuid te verankeren. De crème vermindert rimpels, lift de oogleden en biedt een doelgerichte werking tegen huidveroudering. Speciale multireflecterende poeders helpen wallen, donkere kringen en kraaienpootjes te verminderen.

De Ultra-Lifting Vials Instant Effect Face, Neck and Décolleté zijn lifting ampullen die dankzij het LIFT HD® complex nog betere resultaten garanderen. De ampullen zijn ideaal als noodbehandeling in te zetten om snel tekenen van vermoeidheid te wissen. De gelaatstrekken worden gladgestreken en ook  rimpels worden vervaagd. De huid ziet er gerevitaliseerd, steviger en versterkt uit.

Het laatste product uit de lijn zijn de Ultra-Lifting Patches voor de wangen, ogen en lippen. Deze patches bevatten een combinatie van liftende actieve ingrediënten en hydrogel waarmee de wangen worden gelift, de kraaienpootjes worden vermindert en de lijntjes  rondom de lippen glad worden gestreken in slechts 15 minuten.

Shop hier online

 

Medik8 – Hydr8 B5 Intense

De Hydrr8 B5 is een van de bestverkochte producten van Medik8. Deze formule komt nu in een nog intensere variant voor de droge huid. Het Hydr8 B5 Intense serum versterkt het natuurlijke hyaluronzuurniveau van de huid en blokkeert de afbraak, om onmiddellijke en langdurige hydratatie te leveren.

Het zachte serum is geïntensiveerd met natuurlijke moisturising factoren en een drievoudig boostercomplex om ervoor te zorgen dat de huid soepel en gehydrateerd blijft. Fijne lijntjes worden gevuld en de huid heeft een prachtige teint. Het lichtgewicht serum masseer je na het reinigen, in de ochtend en avond, aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Het serum absorbeert snel waardoor je je routine kunt afsluiten met een dag- of nachtcrème.

Shop hier online

Lees ook