Monique op RTL Zaanstreek Yes, nu in het vroege voorjaar is het tijd om je lichaam weer aan een grondige inspectie te onderwerpen (als je daar zin in hebt natuurlijk;-) en te kijken of er nog verbeterpuntjes zijn.

01:26 - 00:52
luistertijd 01:26 - leestijd 00:52

Monique op RTL Zaanstreek

Yes, nu in het vroege voorjaar is het tijd om je lichaam weer aan een grondige inspectie te onderwerpen (als je daar zin in hebt natuurlijk;-) en te kijken of er nog verbeterpuntjes zijn. In deze radio uitzending bij RTL Zaanstreek praat Monique met presentator Bert van Galen over de putjes in je billen, ofwel cellulite!

Geen man die het ziet natuurlijk (as usual, ha!), maar vrouwen onderling zien alles van elkaar! Monique legt uit hoe cellulite ontstaat en wat momenteel de beste behandelingsmethode is. Be surprised…..luister maar…

CELLULITE

 

Wil je ook mijn andere radio uitzendingen nog beluisteren, kijk dan even hieronder:

WAARDOOR LIJK JE OUDER: DOOR RIMPELS OF PIGMENTVLEKKEN

WAT HELPT TEGEN EEN DROGE HUID

WELKE INVLOED HEBBEN JE DARMEN OP JE HUIDCONDITIE

WAT IS GROENE COSMETICA EIGENLIJK

DE BILLEN VAN MADONNA, ZIJN ZE ECHT OPGEVULD MET IMPLANTATEN?

 

Lees ook