DIOR, Lancôme, Jo Malone, Paco Rabanne

05:40 - 03:24
luistertijd 05:40 - leestijd 03:24

Yes! Een nieuwe maand brengt weer een aantal nieuwe producten met zich mee. In dit artikel maak je kennis met de nieuwste geuren voor vrouwen!

Paco Rabanne Pure XS for her

 Pure XS is het nieuwste damesparfum van Paco Rabanne. Het merk staat bekend om het overtreden van regels. Het merk is revolutionair, experimenteel en zelfs wat overdreven. Het moet vooral niet te serieus zijn, maar juist zorgen voor sensatie. Het hoogtepunt vond plaats in 1993 met de komst van de XS-lijn.

Met de nieuwste toevoeging, Pure XS, kondigt Paco Rabanne de comeback aan van seks en erotiek. In 2018 kwam het mannenparfum op de markt en nu, begin 2019, zijn ook de vrouwen aan de beurt. Het vrouwenparfum heeft een provocerende, vrijgevochten bloemengeur. De ylang-ylang bloem met vanille wordt versterkt door een vleugje jasmijn en een verslavend popcornakkoord. Daarnaast bevat het parfum sandelhout en ambrettezaad. De geur is explosief en verslavend en laat een sensuele intrigerende geursignatuur achter.

Naast het parfum is deze geur ook nog verkrijgbaar in een douchegel, bodylotion en deodorant spray.

Shop hier online

 

Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant

Een sensuele nieuwkomer in de La Nuit Trésor familie is de La Nuit Trésor Musc Diamant. Een stralend wit parfum met een nieuw verleidelijk verhaal. De intieme toetsen van muskus en het alter ego van het moderne icoon La Nuit Trésor Eau de Parfum spelen de hoofdrol.

De geur wordt geopend met het fluwelige akkoord van frambozen in combinatie met de poedertextuur van een zachte absolu van viooltjesblad en een heldere witte muskustoets. Dan volgt het hart met een zeldzame essence van Damascusroos en akkoorden van fresia, jasmijnblaadjes en citrusvruchten.

De witte muskus blijft in de hele geurpiramide aanwezig. Ook in de basis waar deze samenkomt met romige akkoorden van sandelhout en amandelen, fascinerende vanilletoetsen en een essence van patchoeli.

De flacon is uiteraard geïnspireerd op de witte diamant. Hij breekt het licht en schittert intens als een symbool van kracht en schoonheid. Net als alle La Nuit Trésor flacons draagt hij de signatuurroos. Deze keer in het wit, als verwijzing naar de witte muskus.

Shop hier online

 

 

Jo Malone Bronze Wood & Leather

Jo Malone heeft een nieuwe geur toegevoegd aan haar ‘Cologne Intense’ collectie. Bronze Wood & Leather roept de zwoele geur van leer op, verpakt in een mengelmoes van bossen. De geur wordt verlevendigd door de akkoorden van jeneverbes en verse grapefruit. Afgewerkt met een mysterieuze hint van vetiver.

Dit nieuwe parfum kan gecombineerd worden met een laagje van een andere geur van Jo Malone. Hierdoor kun je iedere stemming of stijl geheel naar eigen smaak creëren. Combineer het bijvoorbeeld met Wood Sage & Sea Salt voor een frisse houtachtige geur of met Pomegranate Noir voor een warme, intense geur met patchouli en guaiacwood, versterkt met leer.

Shop hier online

 

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette & Roller-Pearl

Hypnotic Poison Eau de Toilette behoort tot de familie van geuren met een krachtig karakter. De oriëntaalse signatuur met een intens accent van vanille is een eerbetoon aan Poison, een Dior parfum die we natuurlijk al kennen. Dit vrouwelijke parfum is gehuld in een appelvormige flacon die nu verschijnt in een nieuwe, rode kleur.

De intense geur van vanille wordt versterkt door sandelhout en het dierlijke aspect van ambergrijs en musk. De geur wordt vervolgens verrijkt met een vleugje bloemen. De geurnoten van jasmijn en oranjebloesem vervolgen hun weg binnen de flacon en ook de geurnoten van bittere amandel en steranijs prikkelen de zintuigen.

Het leuke is dat dit parfum nu ook in een meeneemflacon beschikbaar is. De Roller-Pearl is een miniatuurflacon in een nieuwe kleur rood waarmee je je lichaam overal en in alle vrijheid kunt voorzien van een heerlijke geur!

Deze geur is overigens ook verkrijgbaar in een bodymilk en deodorant spray.

Shop hier online

 

Lees ook