JANZEN, Marc Inbane, B.A.E by HEMA, Davines, BE Creative

10:18 - 06:10
luistertijd 10:18 - leestijd 06:10

Een nieuwe maand vol met nieuwe favoriete producten. Ben jij benieuwd naar welke producten afgelopen maand favoriet waren onder de testers uit het BeautyJournaal testpanel? Lees dan snel verder.

Make-up liefhebber Dian: B.A.E. Shake Up Skin Tint

Deze maand heeft HEMA haar nieuwe B.A.E. make-up lijn gelanceerd. Ik heb toen direct de Shake Up Skin Tint foundation in de kleur 01 Natural Tan gekocht. En ik moet eerlijk zeggen dat ik erg onder de indruk ben, vandaar dat hij ook een plekje verdient in dit favorieten artikel.

De foundation is niet enorm dekkend, iets waar ik normaal gesproken wel voor ga. Maar omdat de temperatuur afgelopen maand flink is gestegen en ik écht niet altijd zin heb in een volledige make-up look, was dit product een erg fijn alternatief. De foundation is enorm vloeibaar en blendt makkelijk in de huid. Het resultaat is heel natuurlijk en geeft mij een frisse uitstraling zonder dat ik veel van het product hoef te gebruiken!

Het was voor mij een fijne eerste kennismaking met de B.A.E. make-up van de HEMA en ik ben dan ook erg benieuwd naar de rest van de producten binnen deze collectie.

Shop hier online

 

Model Mandy: Le Labo Lys41 parfum

Deze keer is het parfum ‘Lys41’ van Le Labo mijn favoriet van de maand. Dit parfum wordt echt in het lab ontwikkeld. Waar het in Nederland alleen te koop is in de Bijenkorf, is het in Londen al bij veel meer verschillende winkels te koop. Wat leuk is aan dit merk en parfum, is dat je je naam of een persoonlijke tekst er op kunt laten zetten. Je ruikt onder andere witte bloemen, jasmijn, lelie, woods, vanille madagascar en muskus. De geur blijft de hele dag hangen: heerlijk! Echt een cadeautje voor mezelf!

 

Tip: bewaar het flesje, deze kun je de volgende keer bijvullen met 20% korting!

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Davines The Purity Circle Hairmask

Ik ben groot fan van Davines haarproducten, en onlangs werd ik verblijd met een nieuwe introductie: een serie maskers in kekke zakjes voor vele doeleinden. Van krul tot glans, van volume tot zachtheid, en …..een heerlijk haar- en hoofdhuid masker met reinigende eigenschappen om je haar en hoofdhuid te ontdoen van residu uit haarproducten en luchtvervuiling.

Een masker dat je zowel voorafgaand aan het wassen als na afloop in je haar kan doen voor een cleansing boost. Mijn haar wordt er heel schoon en zacht van maar ook mijn hoofdhuid wordt er lekker schoon van. Zonder slap haar, en fijn dat het masker ook op je hoofdhuid kan want normaliter moet je dat vermijden omdat je anders binnen een dag alweer vettig haar hebt. Met The Purity Circle niet! Mijn fijne haar blijft langer schoon, en veerkrachtig. Hebben!

Vriendelijk verpakt, vriendelijk geprijsd, voor dit luxe merk.

Shop het masker hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Marc Inbane Le Teint

Om de winter een beetje “fris” door te komen gebruik ik een ‘bruin zonder zon’ product, want zelfs mensen met een tintje kunnen grauw worden. Persoonlijk ben ik verkocht aan Marc Inbane. De Marc Inbane Le Teint is een hydraterende crème met SPF10. De crème geeft een frisse kleur en glow aan de huid. Het is minder heftig dan de meeste ‘bruin zonder zon’ producten en daarnaast biedt het mijn huid ook nog eens de nodige verzorging.

Shop hier online

 

Huidexpert Judith: Janzen haar- en lichaamsverzorging

Ken jij Janzen al? Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord terwijl het een merk is van Nederlandse bodem. En dat al sinds 2010! Ik heb het leren kennen toen ik van de Kerstman een heerlijke giftset kreeg. Doucheschuim, een romige handcrème en geurstokjes voor in huis.

Toen ik onlangs bij de sauna was en zij daar de shampoo van Janzen hadden, was ik ook daar weer erg verrast. En dan met name door de heerlijke geur! Het doet mij denken aan Rituals, een van mijn favoriete merken, maar dan net even anders.

Janzen heeft 10 verschillende geurcollecties waarvan Skin90 tot nu toe mijn favoriet is, witte lelie met kersenbloesem. Ik ben zeker benieuwd naar de overige geuren, hier ga ik achteraan!

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Esther: Kneipp Men Only Badschuim

Vandaag geen maandfavoriet door eigen gebruik, maar wel door manlief, die blij uit bad komt, dus dat maakt het mijn maandfavoriet.

Ik liep kortgeleden door de drogist en heel toevallig viel mijn oog op deze fles van Kneipp. Ik had nog niet eerder gehoord van deze speciale lijn voor mannen, er is namelijk ook een doucheschuim van. Mijn man gaat heel graag in bad, zeker 3 keer per week, des te leuker om hem dit te laten proberen. De geur van ceder is lekker fris en mannelijk en toegevoegde jojoba olie zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Mooi om te weten is dat deze badschuim vrij is van kleurstoffen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: Coucou Club Beautyroller van rozenkwarts

Voor mijn werk was ik in China, Taiwan, Korea en Japan. Schoonheid en wellness zijn daar een eeuwenoude traditie. Het masseren van het gezicht is voor velen nog een dagelijks ritueel. Tegenwoordig zijn daar prachtige, vaak prijzige, mechanische apparaatjes voor. Maar ik kwam deze klassiek beautyroller tegen zoals keizerinnen hem vroeger ook al gebruikten. No-Nonsense ziet er prachtig uit en eenvoudig in gebruik. Ik gebruik de beautyroller in rozenkwarts maar hij is er ook in Jade. Edelstenen die bekend staan om hun helende werking.

Alicia keys was al fan in 2016 en poste een #nomakeup #nofilter foto en volgens haar makeup artist Dotti had ze alleen een Jade roller gebruikt voor een gladde, glanzende huid.

Victoria BeckhamGwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Lea MichelleLili Reinhart, Daisy Lowe en Duchess Magan Markle schijnen ook fan te zijn en ik nu dus ook.

Wat kan het zoal doen voor je huid: Een betere bloedcirculatie en gezonde teint. Stimulatie aanmaak collageen. Ondersteund de lymfedrainage, afvoer afvalstoffen. Versteviging van de gezichtsspieren en elasticiteit. Vermindering wallen, grove poriën, rimpels. Betere opname van huidverzorgingsproducten.

Ik rol wat af. ‘S ochtends is het een heel fijn ‘wakker worden’ ritueel. Koel en verfrissend voor mijn puffy ogen. Ik rol van beneden langs mijn kaaklijn naar boven en over mijn voorhoofd.

Zo masseer ik ook mijn gezichtscrème in de huid. Ook heel fijn als je moe thuis komt. Rol ik lekker liggend op de bank. Werkt echt verkwikkend. Nog fijner als je hem even in de ijskast legt. Ik gebruik hem ook in mijn werk als make-up artist. Modellen en personalities vinden het ook ontspannend als ik hun gezicht even rol alvorens de make-up aan te brengen.

Het resultaat bij mij, ik rol zo’n 5 a 10 minuten per keer. Een betere doorbloeding, minder puffy onder de ogen en een gezonde teint. Voor de andere resultaten moet je denk ik toch wel wat langer en zeker regelmatig rollen. Ik vind het een fijne, prettige aanvulling in mijn beautyroutine. En zeker betaalbaar voor wat hij doet.

Shop hier online

 

Schoonheiddspecialiste Patricia: Jean Paul Mynè Paprika Shampoo & Mask

Om mijn rode lokken zo lang mogelijk mooi te houden, want de kleur rood loopt altijd erg snel terug, kwam mijn kapster met deze producten. Deze producten zijn organisch en vrij van parabenen, siliconen, SLS en SLES en vrij van allergenen.

De Shampoo laat je even 3 minuutjes inwerken. Omdat de shampoo organisch is schuimt de shampoo niet heel erg en kan het haar stroef aanvoelen na het wassen, maar door daarna het paprika masker te gebruiken is dat probleem opgelost.

Het Paprika Mask gebruik je na het wassen en laat je 3 tot 10 minuten inwerken. Mijn haar glanst weer, is gevoed, mijn rode kleur is weer opgefrist en voelt heel glad en zacht aan. Bij veelvuldig gebruik van de shampoo en mask wordt de kleur van je haar ook nog eens steeds intensiever.

Shop hier online

 

Lees ook