BABOR, Bondi Sands, Dove, Dermasence…

05:18 - 03:10
luistertijd 05:18 - leestijd 03:10

Nieuw in de winkels: bodyproducten voor een zijdezachte winterhuid

Binnen droge stooklucht, buiten vrieskou. Twee factoren die voldoende zijn om je huidbarrière uit balans te brengen. Irritatie en roodheid – in het ergste geval ontstekingen – treden op wanneer het beschermende laagje van je huid intact raakt. Want met een beschadigde huidbarrière hebben schadelijke stoffen en ziekteverwekkers vrij spel. En tegelijkertijd heeft de huid moeite met het opslaan van vocht.

Om je huidbarrière in topvorm te houden is de juiste ondersteuning onmisbaar. Namelijk verzorging die de huidbarrière versterkt en regenereert. We zetten daarom in dit artikel enkele winterse bodyproducten voor je op een rij.

Dermasence BarrioProDERMASENCE BarrioPro: Barrièrebescherming met verwen-effect!

De DERMASENCE BarrioPro Body Emulson ondersteunen het herstel van de huidbarrière en bieden bovendien een dagelijks verwenmoment.

BarrioPro Body Emulsion is effectief tegen roodheid en ander ongemak van de huid. Het absorbeert snel en geeft je huid een aangename gladheid zonder een vette laag achter te laten.

Shop hier online

 

BABOR ReVersive GLOW Anti-Aging Body Cream: Glowing skin in een handomdraai

Voor iedereen die niet zomaar twee weken op Bali kan overwinteren en detoxen om de perfecte body glow te krijgen, lanceert BABOR de ReVersive anti-aging glow bodycrème.

De zijdeachtig zachte crème bevat ultrafijne glow-tech pigmenten die een luxueuze glans aan de huid geven. Ook bevat de bodycrème het zeer effectieve RE-YOUTH COMPLEX van ReVersive lijn, bestaande uit Lumicol, Epocyl, Telovitin en Agicyl. Effectieve werkstoffen die de celregeneratie en huidherstel stimuleren.

BABOR ReVersive Glow Body Cream

De typerende ReVersive geur maakt dat de crème heerlijk ruikt. Zo relax je in twee minuten in plaats van twee weken!

Shop hier online

 

Meer fijne producten van BABOR vind je in het merkdossier van BABOR op BeautyJournaal.

Dove Winter Care Limited Edition

Nu de dagen kort en koud zijn, kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Dove introduceert daarom ook deze winter weer fijne bodyproducten in de vorm van de Limited Edition Dove Winter Care lijn.

Dove Winter Deo RollerMet een zijdezachte douchecrème en bijpassende anti-transpirant spray en roller met de ontspannende geur van jasmijn.

De verzorgende douchecrème bevat milde bestanddelen die je huid zowel reinigen als voeden. De unieke kwart hydraterende crème van Dove zorgt bovendien dat je huid optimaal verzacht en verzorgd wordt.

Fact: door de huidbarrière in de wintermaanden elke dag te beschermen met hydraterende bodyproducten, is de huid beter in staat huideigen vocht en oliën ‘binnen’ te houden zodat ze zacht, soepel en sterk blijft.

Dove Winter Care Deo SprayWil je erna die zalige jasmijngeur zo lang mogelijk bij je houden?

Er is ook een bijpassende Dove Winter Care anti-transpirant spray of roller met de heerlijke geur van jasmijn. De anti-transpirant formule houdt je oksels tot 48 uur fris en zorgt voor een zachte, gehydrateerde en verzorgde okselhuid.

Tot slot nog een tip van Dove

Versterk de huideigen bescherming door vlak na het douchen, als je huid nog warm en vochtig is, direct een olie in te masseren. Doordat de poriën openstaan door de warmte, zal je huid optimaal de voedende en verzachtende bestanddelen kunnen absorberen.

Shop hier online

 

Bondi Sands Liquid Gold Self Tannning Dry OilBondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil

Bondi Sands introduceert de nieuwste innovatie op het gebeid van zelfbruiner: Liquid Gold Self Tanning Dry Oil. De formule is een niet-vette droge olie die snel intrekt en meteen werkt. Afspoelen is niet nodig en binnen drie uur zie je jouw golden tan tevoorschijn komen, die zeker een week blijft zitten.

Bondi Sands Liquid Gold is verrijkt met arganolie voor optimale hydratatie van jouw droge winterhuid. Met kokos voor de heerlijke, frisse Bondi Sands geur.

Met de tanning producten van Bondi Sands zie je er altijd uit alsof je net terug komt van een dagje op het wereldberoemde Australische Bondi Beach, ook in de winter. Het bestverkopende tanning merk in de UK en Australië koop je onder meer bij Etos en Douglas.

Shop hier online

Lees ook