Ze heeft niets met het heersende schoonheidsideaal. Ze wil jouw unieke features laten stralen.

06:11 - 03:42
luistertijd 06:11 - leestijd 03:42

Elke provincie kent de fijnste adressen voor cosmetisch medische ingrepen. In Zuid-Holland ben je in goede handen bij de SkinSurgery Clinics van chirurge en cosmetisch arts Thanya Tha-In. BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom is er trots op om Thanya in haar expertteam te mogen verwelkomen, en vertelt erover.

Fris en in balans

Ik ken Thanya al enkele jaren en elke keer als ik haar weer ontmoette, was ik aangenaam verrast door haar frisse, maar ook rustige energie, haar uitstraling en haar vakkundige toewijding.

Opgeleid als chirurg

Thanya heeft bij mij een streepje voor. Ze is opgeleid als chirurg, maar heeft uiteindelijk haar voorliefde voor een breder palet aan cosmetisch medische ingrepen de ruimte gegeven.

Ze is zeer kundig op het gebied van injectables, en heeft daarvoor ook andere experts op dit gebied in haar klinieken werken: de artsen Aletta de Wit, Leanne Wong en Arthur Ludlage. Ook op gynaecologische vlak biedt de kliniek een behandelingstraject, met arts Jacky Langendijk.

Injectables, peelings, tot full facelifts

Als chirurge is Thanya gespecialiseerd in esthetische gelaatschirurgie. Met haar fijne handen en delicate manier van opereren zijn facelifts en ooglidcorrecties haar specialiteiten. Ze is altijd bezig met het perfectioneren van haar behandelingen.

Als geen ander weet ze dat weken blauw zien na een ooglidcorrectie of een facelift geen optie is, daarom werkt ze met de fijnste instrumentaria en nieuwste protocollen om het herstel zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ook streeft ze naar een natuurlijk resultaat met behoud van eigen expressie.

Thanya is ambitieus. Recentelijk heeft ze de naam van haar kliniek aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag, en die van de vestiging in Rotterdam veranderd van Tha-In Clinics naar Skin+Surgery Clinics.

skinsurgery clinics

De Advanced Medical Spa

Dit gebeurde gelijktijdig met de aankondiging dat zij haar Rotterdamse kliniek naar een grotere, nog mooiere locatie gaat verhuizen en dat ze in Den Haag naast de kliniek nu ook een speciaal center voor huidverbetering heeft geopend: de Advanced Medical Spa.

Zo biedt Thanya en haar team nu injectables, cosmetische chirurgie en huidverbetering op het allerhoogste niveau aan, onder een dak. Je snapt dat ik het uitroep: go there!

Iedereen kan een mooie huid krijgen

Een cosmetische ingreep kan worden gecomplementeerd met een huidbehandeling en een krachtige serum dat het effect accentueert. ‘Zo is die stralende huid niet langer alleen weggelegd voor bekende bloggers of modellen,’ vertelt ze me.

Geen quick fixes

Thanya houdt niet van quick fixes. Daar is ze het type niet naar. Zo ziet ze er zelf ook niet uit. Mind you, hoe een arts zijn of haar eigen gezicht bewerkt, is meestal ook een voorbode voor de smaak die hij/zij jou zal aanbieden.

Ieder mens is uitzonderlijk mooi

Thanya gaat voor duurzaamheid. Ze wil graag dat jij je weer comfortabel in je eigen lichaam voelt. ‘Ieder mens is uitzonderlijk mooi. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat jij het zelf ook ziet, wanneer je in de spiegel kijkt.’ Het is een mooi credo.

thanya tha in skinsurgery clinics

Aandacht voor jou als mens

Ook vind ik het prettig te horen van haar dat zij en haar team aandacht hebben voor jou als persoon, de mens achter je uiterlijk. Thanya is dol op de unieke features van elk mens, en ze vindt dat je het verdient om jezelf te zijn.

Geen standaard werk dus, volgens een vaststaand procedé. Ze wil haar cliënten laten stralen, een betere, of zal ik zeggen ‘mooiere’ versie van jezelf te laten zijn. Ze vertelt me: ‘Het gaat er niet om dat je aan het algemene schoonheidsideaal voldoet, maar om wat je ziet wanneer je in de spiegel kijkt.’

Speciale aandacht voor de mindset

Wat ik ook bijzonder vind aan haar is haar way of life. Ze is dol op yoga en mediteert graag. Ze doet dat ook voor aanvang van een operatie. Om weer even lekker in te tunen met zichzelf en in een flow te komen.

Bij deze levenswijze van bewustwording & mindset hoort ook aandacht voor voeding. Thanya: ‘We hebben de neiging ons te focussen op de mooie buitenkant, maar vergeten daarbij dat het essentieel is om daadwerkelijk lekker in je vel te zitten’.

 

Een moment voor jezelf

Ze omschrijft het bezoek aan een van haar klinieken als een moment voor jezelf. Het is helemaal waar. Als een cliënt zich senang voelt bij een kliniek en cosmetisch arts (meestal zeggen vrouwen dit), wordt het ervaren als een pick-me-up moment voor je ziel: je mooi te voelen.

‘Schoonheid is hoe je je van binnen voelt. Het is in je ogen te lezen. Wij zijn tevreden als jij weer zelfverzekerd in de spiegel kunt kijken. Niets houdt je dan nog tegen om je dromen waar te maken’.

 

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van Skin+Surgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Ze behaalde cum laude haar artsenexamen en verrichtte promotie-onderzoek aan de Oxford universiteit. In 2014 heeft ze haar opleiding tot chirurg succesvol afgerond. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Inmiddels heeft dokter Thanya meer dan 1500 ingrepen aan het gelaat mogen uitvoeren.

Lees ook