Davines, Sisley, Redken, Previa, Sugarbearhair…

07:56 - 04:45
luistertijd 07:56 - leestijd 04:45

Nieuw in de winkels: haarverzorging voor glanzend en sterk haar

Niets vervelender dan een bad hair day. Maar je daar bij neerleggen hoeft tegenwoordig niet meer, aangezien er effectieve haarverzorging bestaat die je een handje kan helpen. Van voedende haarolie tot ontwarrende haarborstels. Van haarvitamines tot haarsprays. Benieuwd naar de product lanceringen van de afgelopen periode? Lees dan snel even verder.

Davines Your Hair Assistant breidt uit

De productlijn Your Hair Assistant – mede ontwikkeld door de internationaal gerenommeerde haarstylist en Davines Artistic Director Angelo Seminara – is de styling lijn van Davines voor de perfecte blowdry. Deze lijn voegt nu een aantal prachtige nieuwe producten toevoegen aan de range; de Silkening Oil Mist en vijf nieuwe brushes.

Shop hier online

 

Davines

Silkening Oil Mist

Een multifunctionele droge olie die het haar hydrateert en een zijdezachte finish geeft. Doordat het een droge olie is, wordt het haar niet vettig. Daarbij is de ultra lichte textuur ideaal voor alle haartypes, zelfs voor fijn haar. Het haar ziet er zichtbaar gezonder uit en heeft meer glans.

Davines Silkening Oil MistSilkening Oil Mist is te gebruiken op zowel droog haar voor een glanzende touch, als op vochtig haar om pluizig haar onder controle te houden.

Davines brushesNieuw brushes van Davines

De Shine & Definiton Master Brush is een platte cushion borstel voor een perfecte gladde look. Ideaal om je haar te ontwarren en te laten glanzen.

 

De nieuwe Full body Master Brush is ideaal om je haar te touperen voor extra body en stevigheid.

Tot slot is de Volume & Waves Master Brush een ronde (föhn)borstel die body geeft aan je haar en helpt bij het creëren van een wavy look vol volume. Deze borstel is beschikbaar in drie verschillende diameters.

Shop hier online

 

Redken Color Extend Blondage

Redken lanceert een complete verzorging voor elk soort blond. De shampoo en conditioner geven een helder en koel effect, zonder gele ondertonen, met behulp van twee ingrediënten. Citruszuren versterken de haarvezel, terwijl violetpigment gele en warme kleurtonen tegengaat en zorgt voor een heldere en blonde kleur.

Bekijk ook het filmpje:

Verkrijgbaar bij een Redken salon bij jou in de buurt.

Sugarbearhair haarvitamines

Vitamines die je haar laten groeien, terwijl het ook meer glans krijgt? Sugarbearhair does the trick! Deze schattige en kleurrijke gummies maken het gemakkelijk om een vegetarisch vitaminecomplex te gebruiken, dat geschikt is voor ieder haartype.

SugarbearhairDe gluten- en gelatinevrij gummies zijn speciaal ontwikkeld om de kwaliteit van je haar te verbeteren. Ze bevatten een grote hoeveelheid vitamines, om je haar de verzorging en voeding te geven die het nodig heeft om sterker en gezonder te worden.

De gummies zijn gemaakt van natuurlijke bessenaroma’s, kokosolie en een vleugje suiker. Ze bevatten het actieve ingrediënt Biotine, samen met B12, Foliumzuur, Zink en negen andere klinisch bewezen ingrediënten die de haar- en nagelgroei stimuleren.

Shop hier online

 

Alsof je je favoriete smoothie opdrinkt

Eén gummy bevat net zoveel vitamine A als vier kommetjes broccoli, evenveel vitamine C als één kopje cranberry’s en dezelfde hoeveelheid vitamine B12 als vier biologische eieren. Het is dus alsof je je favoriete smoothie opdrinkt! De gummies hebben verder geen effect op (het stimuleren van) ander lichaamshaar. Dit komt doordat de gummies geen hormonen bevatten, wat wel nodig is om de groei van lichaamshaar te stimuleren.

 

Een pot Sugarbearhair bevat 60 gummies en is voldoende voor één maand. De aanbevolen dosering is twee gummies per dag. Deze mag je tegelijkertijd of apart van elkaar innemen, met of zonder maaltijd. Het wordt aangeraden om Sugerbearhair minimaal drie maanden te gebruiken voor het beste resultaat.

Shop hier online

 

Sisley Hair Rituel

Begin dit jaar presenteerde Sisley Hair Rituel. Een nieuw merk gewijd aan de verzorging van de hoofdhuid en de haarvezel, bestaande uit zes verzorgende producten voor zowel vrouwen als mannen. Dankzij de formules en de hoge concentratie krachtige werkstoffen van plantaardige oorsprong, mineralen en vitaminen werken de producten zowel in op de hoofdhuid als op de haarvezel.

Sisley Hair Rituel

Hair Rituel wordt nu uitgebreid met twee nieuwe producten.

SHOP HIER ONLINE

Volumizing Spray

Perfect voor fijn, slap, futloos of dunner wordend haar. De Volumizing Spray is een haarstylingproduct dat meteen inwerkt op het de haarvezel om het haar volume en textuur te geven.

Deze lichte en luchtige spray ondersteunt het haar vanaf de wortel dankzij de hars van boswelia, die met zijn verstevigende eigenschappen het haar textuur geeft en meteen zorgt voor een langdurig volumineus effect. De formule bevat eveneens proteïnen van rijstzemelen die ervoor zorgen dat de vezels van elkaar losraken, waardoor een toename van de haarmassa ontstaat.

Sisley Hair Rituel

Revitalizing Straightening Shampoo

Oncontroleerbaar volume, kroezen, ontembare haarbos … Voor deze specifieke haartypen creëert Hair Rituel de Revitalizing Straightening Shampoo. Een shampoo zonder sulfaat die het haar temt en verzacht.

Sisley Hair Rituel ShampooDe Revitalizing Straightening Shampoo is werkzaam vanaf de haarwortel om de celmechanismen van de haarwortel nieuw leven in te blazen door een versterkend complex van mineralen en vitaminen die het haar soepel, glanzend en vitaal maken.

SHOP HIER ONLINE

De Revitalizing Straightening Shampoo werkt daarnaast in op de kwaliteit van de haarvezel, het zichtbare deel van het haar. Het bevat hiertoe een complex om de lipiden- en proteïnestructuur te versterken. Het haar wordt bovendien gevoed door een gladstrijkend complex   bestaande uit drie oliën (olie van Donzige Moerasbloem, Karité en Moringa) die de haarvezel omhullen met een verstevigend laagje.

 

Previa Style and Finish Dry Shampoo

Dit komt je vast bekend voor: je staat iets te laat op, kijkt in de spiegel. En terwijl je de dag ervoor nog dacht dat je haar niet gewassen hoefde te worden, blijkt het nu toch een stukje vetter dan gehoopt. Snelle opfrisbeurt nodig? Dan biedt Dry Shampoo van Previa uitkomst.

Previa Style and Finish Dry ShampooDe Style and Finish Dry Shampoo verfrist het haar door onzuiverheden en vuil te absorberen. Het haar wordt minder zwaar. Het product heeft een mat effect, waardoor een vettige glans onmiddellijk verdwijnt. De dry shampoo bevat tapioca zetmeel, een bestanddeel dat het haar meer consistentie geeft en dus voor een flinke dosis volume zorgt.

In de geur van deze dry shampoo voeren frisse rozen en mandarijnen de boventoon en mengen zich met de diepere geuren van cederhout en fresia, tegen een achtergrond van amber en lelietjes-van-dalen. Kortom, een elegante, klassieke geur die past bij iedereen die graag dry shampoo gebruikt.

sHOP HIER ONLINE

Lees ook