Women empowering women!

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Haarkleurconcept The Color zet najaarscampagne in teken van sterke vrouwen

Voor de nieuwe campagne, die geheel in het teken staat van women empowerment, heeft The Color ervoor gekozen om geen traditionele modellen in te zetten. In plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Deze rollen worden vervuld door sportvrouw Ellen Hoog, juwelenontwerpster Maria Kooistra, influencer Nathalie Kemna, HR-assistent en Influencer Wiep Boers, blogster Celeste van Joost en PR dame Eva van der Mei.

Deze Color Ambassadors werden ieder voorzien van een unieke tailor-made haarkleur, waarmee de sterke persoonlijkheid van elk van de vrouwen onderstreept wordt. Bekijk ook het volgende filmpje:

Women empowering women

Met deze campagne wil The Color vrouwen van alle leeftijden motiveren om hun eigen plan te trekken en altijd het meeste uit zichzelf te halen. Het centrale thema van de campagne sluit dan ook perfect aan bij de algemene boodschap van The Color: #thecolorisyou.

the color

Je hoeft niet perfect te zijn

Zolang je maar ergens voor staat en daar trots op bent. The Color geeft vrouwen zelfvertrouwen en zet ze in hun kracht. Dit doen The Color Specialists door middel van gepersonaliseerde haarkleuren die altijd volledig zijn afgestemd op het karakter van klant. Dat beaamt Celeste van Joost, die in de campagne te zien is met een edgy violet kleuring. “Als je je goed voelt, zie je er ook goed uit en vice versa”, aldus Celeste.

the colorBehind the scenes

Ook behind the scenes speelde women empowerment een belangrijke rol. De campagne werd geschoten door fashion fotografe Valentina Vos in samenwerking met een all-women team dat bestond uit Creative Director Iris Poldervaart, make-up artist Cynthia Schippers en styliste Suze Kuit. De haarkleuren werden gecreëerd door het Color Creative team onder leiding van Color Director Floor Mulder. Zij maakten hiervoor gebruik van de nieuwe SoColor Cult kleuringen van Matrix.

Kapsels die je zelf thuis kunt namaken

“Wij hebben er bewust voor gekozen om het haar realistisch te stylen tijdens de shoot en in de campagnevideo. Geen krullen of een mega volume dat je thuis als consument zelf niet kunt maken. Geen ingewikkelde bouwwerken maar mooi draagbaar haar, met de meest prachtige kleurtechnieken. Speciaal zoals The Color Specialisten van The Color dat kunnen maken; tailor-made en helemaal afgestemd op jouw karakter en gezicht,” aldus Iris Poldervaart, Creative Director The Color.

the color

Bij The Color ligt de focus op haarkleuren

The Color is het eerste salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren. Je vindt The Color salons in de Pijp, Amsterdam-West, De Jordaan en Nijmegen. Wat The Color zo onderscheidend maakt, is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Het advies van de specialisten wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv-schermen in de salons. Ook wordt er altijd een professioneel verzorgingsplan opgesteld om de kleur optimaal te behouden. Daarnaast wordt er bij The Color salons op hoog niveau geknipt.

the colorDigitaal aspect

Ook bij het maken een afspraak en het inwinnen van advies is het digitale aspect vertegenwoordigd; klanten kunnen niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp contact opnemen met de salon.

Matrix SoColor Cult: join the cult

Sterke vrouwen deinzen niet terug voor een opvallende en spraakmakende haarkleur. De populariteit van pasteltinten en rainbow hair neemt dan ook gestaag toe. Matrix SoColor Cult is de tool waarmee je op creatief vlak alle kanten op kunt. Deze nieuwe lijn van Matrix garandeert een langdurige houdbaarheid en een intensieve, levendige kleur waarbij de gezondheid van het haar altijd optimaal behouden blijft.

the color

Semi-permanent of subtiel ook mogelijk

Dankzij de veelzijdigheid van SoColor Cult is het ook mogelijk om een semi-permanente of subtiele kleuring te creëren. Fun, flirty en bold colors die perfect afgestemd kunnen worden op iedere persoonlijkheid.

Bekijk hier de Mermaid Colormelt tutorial van Evi van der Mei

The Color Hair Coloring Salons

Amsterdam – Van Woustraat, Van Woustraat 121 HS, 1074 AH Amsterdam
Amsterdam – Bilderdijkstraat, Bilderdijkstraat 207, 1053 KT Amsterdam
Amsterdam – Haarlemmerdijk, Haarlemmerdijk 94, 1013 JG Amsterdam
Nijmegen –  Kannenmarkt 19, 6511 KC Nijmegen

Bezoek de website van The Color voor meer info.

the color

Lees ook