Shoppen maar... de heerlijkste geuren voor de feestdagen!

08:09 - 04:53
luistertijd 08:09 - leestijd 04:53

Nieuw in de winkels: verleidelijke parfum voor hem en haar

Nu we geleidelijk aan de herfst begroeten in ons land, slaat met het weer ook de geurkeuze van veel vrouwen om. De fris en fruitige zomergeuren maken plaats voor de zwaardere en meer verleidelijke varianten. De parfumhuizen spelen hier maar al te graag op in en lanceren na de zomer veel nieuwe geuren. Nog op zoek naar een verleidelijk parfum voor het nieuwe seizoen? In dit artikel lees je welke parfums er nieuw in de winkels liggen. Voor haar én voor hem.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

In september 2017 lanceerde Yves Saint Laurent Beauté de geur Y Eau de Toilette. Geïnspireerd door de man achter het merk en zijn vrijgevochten geest, kenmerkt deze geur zich als gedurfd, fris en jeugdig.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

In het najaar van 2018 onthult YSL de nieuwe toevoeging aan deze familie, Y Eau de Parfum.Een sterkere, meer intense variant op de oorspronkelijke Y… een donkerder flacon en een intens donkere fougère geur.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

Het nieuwe gezicht voor de campagne, Adam Levine, is zonder twijfel het bewijs van Y’s creatieve kern. Het pad naar succes start immers altijd met de vraag: ‘waarom?’. Ofwel in het Engels: ‘why?’ En zie daar de naam van het parfum: Y. Je spreekt deze letter van het alfabet in het Engels namelijk uit als ‘why’.

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum

“Het maakt niet uit wat ik allemaal bereikt heb, of hoeveel ik heb gedaan in mijn leven. Ik streef altijd naar meer. Daar geloof ik in,” aldus Adam Levine.

SHOP ONLINE

 

Parfums de Marly Deline Exclusif

Parfums de Marly Deline Exclusif

Dit nieuwe exclusieve parfum is gecreëerd rond de essence van Turkse roos, voor een gevoel van sensualiteit, frisheid en luxe, waar Parfums de Marly om bekend staat.

Sluit je ogen en denk aan een wandeling door een oosterse tuin vol sinaasappel-, palm-, jasmijn- en olijfbomen. Net als bij dwalen door deze fantasietuin, opent Delina Exclusif als een caleidoscoop van sensaties.

Sommigen ontdekken een suède geur, een enigszins melkachtige roos. Anderen een bloemig bouquet, met her en der verspreid heerlijke vleugjes perzik, abrikoos en lychee.

Na een opening van bergamot, peer en lychee, verspreidt de Turkse roos een sluier van wierook en impressies van brandend hout voordat de geur zich nestelt op een zacht bed van hout-, amber- en vanilletonen.

SHOP HIER ONLINE

 

Jean Paul Gaultier Scandal by Night

Paul Gaultier Scandal by Night wordt dit najaar op de markt gebracht, als opvolger van het succesvolle Scandal parfum. Scandal by Night is, net als Scandal, met een hoofdletter S. Als je beste vriend tijdens wilde, feestelijke nachten in Parijs. Als de geur van vrijheid.

Jean Paul Gaultier Scandal by Night

Het Jean Paul Gaultier Scandal by Night parfum heeft een oriëntaalse bloemige geur. Het parfum opent met de geur van tuberoos. De basisnoten van Scandal by Night zijn tonkaboon, patchoeli en sandelhout.

Het parfum is verpakt in de herkenbare Scandal flacon. Deze keer in een donkerdere, intense uitvoering.

SHOP HIER ONLINE

 

Paco Rabanne Pure XS

In 1993 maakte Paco Rabanne met XS de weg vrij voor het uiten van seksuele verlangens, vrij van taboes. In 2018, kondigt Pure XS de comeback van sex aan. Of beter gezegd: van erotiek. In pure overdaad.

Paco Rabanne Pure XS

Een fantasie belichaamd door een buitengewoon perfecte man. Een onbereikbare erfgenaam die begeerte en verlangen opwekt. Een dubbele zonde. Pure XS is overdaad in zijn puurste vorm en staat voor de dualiteit van een man met goede manieren én seksuele aantrekkingskracht.

Pure XS van Paco Rabanne is een aromatisch kruidige geur voor heren. De topnoten van dit parfum zijn gember, groen accord, tijm, bergamot en grapefruit. De hartnoten zijn vanille, kaneel, leer, drank en appel. De basisnoten zijn ceder, mirre, suiker, cashmeran, patchouli en hout noten.

SHOP HIER ONLINE

 

Yves Rocher Mon Evidence

Dit najaar hebben de parfumeurs van Yves Rocher besloten om een nieuw geurverhaal te ontwikkelen met een fruitig chypre-akkoord, om je balans weer terug te vinden. Zo ontstond het nieuwe parfum Mon Evidence.

Yves Rocher Mon Evidence Parfum

Mon Evidence is een parfum geïnspireerd op de natuur. Een parfum met sprankelende, verzachtende geurnoten waarmee je jezelf hervindt. Als een diepe ademhaling. Het parfum bestaat uit vier heerlijk ruikende hoofdingrediënten:

SHOP HIER ONLINE

 

BVLGARI Goldea The Roman Night Absolute

Denk aan goud. Denk aan BVLGARI. Met haar Goldea-universum verbeeldt de Italiaanse parfumeur en juwelenhuis ’s werelds mooiste edelmetaal als een godin die het nachtleven en het onnavolgbare licht van haar thuisstad Rome vertegenwoordigt. Vernoemd naar “dea”, het Latijnse woord voor godin, is Goldea The Roman Night Absolute de meest luxueuze, intens verleidelijkste creatie tot nu toe in de collectie.

BVLGARI Goldea The Roman Night Absolute parfum

De betoverende muskachtig en chypre eau de parfum, gecreëerd door de meesterparfumeur Alberto Morillas, roept de schoonheid en het mysterie van Rome op. Door de intense sensuele mix van zwarte musk, warm fruit, patchouli en jasmijn, heeft de parfum een dappere kern van haast verslavende noten en belooft het een nacht van onbevangen passie en opwinding. ECHT SUPER LEKKER!

SHOP HIER ONLINE

 

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Wonderlust Eau Fresh is de nieuwste geur van Michael Kors. Deze eau fresh is een nieuwe versie van de originele Michael Kors Wonderlust eau de toilette. “Wonderlust Eau Fresh belichaamt de passie voor avontuur en verkenning, het verlangen om een kans te nemen en te weten dat alles mogelijk is,” aldus fashion icoon Michael Kors.

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh parfum

Laat je zintuigen ontwaken met een frisse melange van levendige citrus, aanlokkelijke bloemen en de luchtige warmte van bossen. De topnoot van energieke grapefruit zorgt voor kruidige citrustoon in de geur. De volle bloemblaadjes van witte pioen roepen een zachtheid in het hart op, terwijl de houtachtige basisnoten van pamplewood aanvullend het citruseffect versterkt in de hartnoot.

SHOP HIER ONLINE

 

Jimmy Choo Fever

De nieuwe Jimmy Choo Fever is een krachtige, rijke, verleidelijke geur. Een hypnotiserend spel vol contrast tussen bloem en gourmand. Een verslavende geur die de vrouw de nacht in laat verdwijnen, een mysterieus sensueel spoor achterlatend.

Jimmy Choo Fever parfum

Om deze geur te creëren, verkende parfumeur Nathalie Lorson nieuwe facetten van amandel en zwarte pruimnectar. Haar doel was om de ultieme geur te creëren voor een vrouw die moeiteloos verleidelijk is en de regie in handen neemt over haar eigen leven en lot.

SHOP HIER ONLINE

 

Neem ook eens een kijkje bij de parfumreviews op BeautyJournaal voor nog meer geurinspiratie.

Lees ook