Verklein het risico op vrije radicalen en haarkleurallergie

02:23 - 01:25
luistertijd 02:23 - leestijd 01:25

Wella KOLESTON PERFECT ME+ voorkomt haarverfallergie

De technische vooruitgang bij Wella Professionals bereikt ongekende hoogten met de introductie van KOLESTON PERFECT met ME+. Je haar kleuren is tegenwoordig lang niet meer zo schadelijk als dat het ooit is geweest (… wie herinnert zich die bijtende en stinkende haarfverf nog?) en met de komt van deze nieuwe innovatie van Wella Professionals zetten we dit najaar weer een belangrijke stap naar schadevrij kleuren.

Baanbrekende kleurinnovatie

KOLESTON PERFECT met ME+ bevat twee baanbrekende technologieën: de Pure Balance Technology en ME+. Twee technologieën die bewezen levendige kleuren leveren en kleuring na kleuring minder schadelijk zijn voor het haar. Bovendien wordt met deze innovatie haarkleuring het risico op het ontwikkelen van een nieuwe haarkleurallergie verminderd.

Pure Balance minimaliseert de vorming van vrije radicalen

De Pure Balance Technology is een gepatenteerde technologie die de vorming van vrije radicalen tijdens de kleuring minimaliseert door onzuiverheden, zoals metalen, in het haar te deactiveren. Vrije radicalen zijn tijdens de kleuring van invloed op de kleursamenstelling en zijn een belangrijke veroorzaker van schade aan het haar. Pure Balance Technology zorgt voor gelijkmatige kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans en beduidend minder haarbeschadiging, kleuring na kleuring.

ME+ vermindert de kans op allergie tegen haarkleuring

De ME+ technologie vormt een wetenschappelijke doorbraak die is ontwikkeld ter vervanging van de extreme haarkleurmoleculen PPD en PTD. De kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie tegen haarkleuringen wordt tot wel 60 keer verminderd.

Het eerste patent dateert uit de 19e eeuw en PPD/PTD is vervolgens 130 jaar lang een van de belangrijkste ingrediënten geweest van permanente haarkleurmiddelen. De nieuwe KOLESTON PERFECT met ME+ gaat hier verandering in brengen door salonklanten kennis te laten maken met de meest baanbrekende kleurinnovatie in meer dan een eeuw.

ME+ is beschikbaar in bepaalde nuances, zoals Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonde en Deep Browns.

Vanaf deze week verkrijgbaar

Het volledige assortiment met kleuren van de nieuwe KOLESTON Perfect met ME+ is vanaf deze week verkrijgbaar. Kijk hier voor een salon bij jou in de buurt.

Meer kleuradvies van Wella? Neem dan hier een kijkje.

Lees ook