Guerlain, NARS, Dior, Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Benefit, Urban Decay...

07:24 - 04:26
luistertijd 07:24 - leestijd 04:26

Nieuw in de winkels in september: najaarsmake-up

September is traditiegetrouw de maand waarin de beauty merken hun nieuwe collecties met najaarsmake-up lanceren. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat er deze maand weer veel hebberig makende producten en collecties nieuw in de winkels liggen. We selecteerden de mooiste voor je.

Urban Decay Born to Run collectie

Wanneer het te omslachtig wordt om verschillende make-up kits voor één enkele look mee te sleuren (of je tas daarvoor te klein is), dan is het Born To Run Eyeshadow Palette een uitkomst voor je najaarsmake-up.

 

Dankzij de 21 of-the-moment kleuren van het Born To Run Eyeshadow Palette — van juweeltjes van kleuren en moderne neutrals tot meer kleurrijke tinten — creëer je elke mogelijke eye look met een enkele kit. Je maakt je look af met de drie nieuwe Born to Run lipsticks uit de Vice collectie van Urban Decay.

Ook nieuw van Urban Decay deze maand zijn het 24/7 Glide-On Eye Pencil in drie verschillende tinten en de Lo-Fi Lip Mousse. Deze perfect luchtig geklopte mousse is vederlicht, buildable en waterproof. Komt in 8 tinten, dus go wild met je najaarsmake-up!

Shop hier online

 

Benefit Brow Contour Pro 4-in-1 Pen

Wenkbrauwdilemma? Vormloze, platte wenkbrauwen? Met de nieuwe Brow Contour Pro 4-in-1 pen geef je je wenkbrauwen direct een goede vorm, definitie en dimensie.

De 4-in-1 pen met 4 ‘potloden’ bevat een:

Super handig en alles wat je nodig hebt voor perfecte wenkbrauwen in één product!

 

Exclusief verkrijgbaar vanaf 1 september in de Benefit BrowBar bij Douglas en in de webshop van Douglas.

SHOP HIER ONLINE

 

NARS Fall 2018 Color Collection

NARS introduceert de Fall 2018 Color Collection najaarsmake-up, met daarin het eerste Audacious Lipstick Palette, Quad Eyeshadows en een nieuwe Brow Perfector.

Geinspireerd door de zeven doodzonden bevat het limited edition 7 Deadly Sins Audacious Lipstick Palette zeven verleidelijke tinten. Van diepe bessennuances tot warme neutrals. Bij het palette hoort bovendien een handig penseeltje voor een snelle touch-up. De krachtige pigmenten geven je lippen een intense kleur, met een mooie matte finish.

Met de nieuwe Brow Perfector creeer je in een oogwenk subtiele tot intense wenkbrauwen, die je met het borsteltje in shape brengt. De Mohave en Singapore Quad Eyeshadows met elk vier sprankelende tinten en finishes laten je ogen tot slot prachtig stralen.

De Fall 2018 Color Collection is te koop via www.debijenkorf.nl en bij de Bijenkorf Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

SHOP HIER ONLINE

 

YSL All Hours Foundation

YSL weet dat het moderne leven 24 uur ‘aan’ staat. Dus dan heb je eveneens make-up nodig die ervoor gemaakt is om perfect te blijven zitten. YSL is de expert op het gebied van lang houdende foundations die 24/7 overuren maken.

All Hours Foundation Stick

De eerste 24u water- en partyproof foundation stick die de hele dag (en nacht) onberispelijk blijft zitten. De stick is makkelijk te blenden; verdeel deze crème-in-poeder textuur moeiteloos in een enkele seconde over je huid. De formule bevat sferische deeltjes en heeft soft focus eigenschappen om de hele avond talg en glimuitbarstingen onder controle te houden.

Maak jouw dekking op maat, zoals een lichtgewicht sluier die roodheid en imperfecties verdoezelt, of bouw juist laag voor laag een vollere dekking op voor een onzichtbare, en toch intense finish. De vluchtige oliën in de All Hours Foundation Stick zorgen voor een formule die droogte en ophoping voorkomt. En in plaats daarvan urenlang prettig blijft zitten.

Verkrijgbaar in 20 tinten.

All Hours Encre de Peau in nieuwe tinten

Heb jij meer de behoefte aan een mat effect? Kies dan voor de reeds bestaande foundation van YSL, Encre de Peau. De talgabsorberende formule geeft een mooi mat effect, zonder dat je huid trekkerig aanvoelt.

Deze maand voegt YSL maar liefst 11 nieuwe tinten aan de bestaande foundationgarderobe toe. In totaal zijn er nu 33 tinten van Rosy Beige, Beige en Golden Beige nuances.

Els een extra back-up, de perfecte partner-in-crime, worden er ook 6 nieuwe concealer tinten toegevoegd, waardoor er in totaal 12 tinten verkrijgbaar zijn.

SHOP HIER ONLINE

 

Guerlain KissKiss lipstick in limited edition huls

De grootste successen van KissKiss ruilen hun zwarte luxeverpakking voor een nieuwe garderobe.

Met hun kleurrijke verpakking en gelakte huls bekennen ze onmiddellijk kleur! Vurig rood, verleidelijk roze en opgewekt oranje… in hun bijpassende verpakking tonen de vijf tinten dat ze karakter hebben.

Binnenin zit nog steeds dezelfde succesformule met hyaluronzuursfeertjes en commiphora-olie die de lippen glad en vol maakt.

Shop hier online

 

Guerlain Duo Blush-en-Highlighter

Maak je najaarslook af met de nieuwe duo blush-en-highlighter. De eerste tweekleurige blush van Guerlain laat zich inspireren door de drapping-techniek van de make-up artists om de teint in een keer te verhelderen en te accentueren.

 

Deze subtiel parelende, vederlichte highlighter legt een helder waasje op je gezicht, terwijl de zijige poederblush jukbeenderen en slapen een zachte, warme najaarsglow geeft.

SHOP HIER ONLINE

Estée Lauder Double Wear Flawless Hydrating Primer SPF 45

Een onberispelijke najaarslook begint natuurlijk met een goede primer die er voor zorgt dat je make-up langer (mooi) blijft zitten. De nieuwe Double Wear Flawless Hydrating Primer SPF 45 is de perfecte primer om je huid te preppen voor je make-up.

Het is een kalmerende, comfortabele en vederlichte basis die aanvoelt als een tweede huid. De primer maakt de huid mooi glad en egaal, zodat je de make-up perfect kunt aanbrengen. De primer hydrateert, verheldert en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, van uv-stralen tot vervuiling.

De primer is olievrij, dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

SHOP HIER ONLINE

Diorskin Rouge Blush

Voor deze nieuwe blush-collectie heeft Peter Philips, Creatief Directeur bij Dior, 27 pure en gewaagde kleuren gecreëerd, waarbij hij zich baseerde op die van de legendarische Rouge Dior. Voor iedere kleur lipstick is er vanaf nu dus ook een bijbehorende blush. Zo breng je de kleuren voor de lippen en de wangen perfect in harmonie.

 

Om te voldoen aan alle kleurwensen van vrouwen wereldwijd, werden de 27 kleuren in 5 families onderverdeeld: roze, roos, donkerpaars, koraalrood en naturel. En om nog meer creatieve looks te kunnen creëren, is de Rouge Blush verkrijgbaar in een matte, satijnmatte en glanzende variant.

Rouge Blush lijkt op een poeder, maar voelt aan als een crème. De blush laat zich eenvoudig met de vingertoppen aanbrengen en vervagen waarbij de pigmenten perfect samen smelten met de huid. Eén keer aanbrengen volstaat voor een onmiddellijk en langhoudend kleureffect met een geraffineerd resultaat.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook