Kiehl’s, Love Beauty and Planet, Lancome, Chanel, Carmen…

08:12 - 04:55
luistertijd 08:12 - leestijd 04:55

Nieuw in de winkels in juli en augustus: skin care gezicht

Ondanks de vakantieperiode zitten de beauty merken niet stil in juli en augustus. Er liggen weer schitterende skin care producten voor je gezicht nieuw in de winkels. We selecteerden de meest opvallendste of noemenswaardigste voor je. Je leest het in dit artikel.

Lancôme Advanced Génifique Yeux: voor een wakkere blik

Sinds 2009 integreert Lancôme probiotica in het bestselling serum Génifique. Het “zwarte flesje”, dat sinds 2013 Advanced Génifique heet, groeide uit tot een echt icoon. De formule is inmiddels gepatenteerd tot 2029.

De kracht van probiotica

Probiotica zijn natuurlijke micro-organismen die in talrijke culturen populair zijn voor hun weldadig effect op de gezondheid. Ze worden al eeuwenlang gebruikt in voedingswaren of gefermenteerde dranken omdat ze een bron zijn van vitaminen, de spijsvertering bevorderen en het afweersysteem van het lichaam stimuleren.

SHOP HIER ONLINE

De onderzoekers van Lancôme bewerkten zorgvuldig de probiotische fracties afkomstig van een bifidus en een gist die gefermenteerd, gefragmenteerd en gefilterd. Deze extracten optimaliseren de structuur van de epidermis en versterken de barrièrefunctie van de huid, en stimuleren diep in de huid de aanmaak van elementen die fundamenteel zijn voor de matrix zodat de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

SHOP HIER ONLINE

Light-Smooth-technologie

Om het effect van Advanced Génifique Yeux te optimaliseren werd ook de textuurbasis aangepast en verrijkt met de zogenaamde Light-Smooth-technologie. Deze nieuwe technologie beschikt over de actieve eigenschappen van een polysaccharide (suiker) dat door bacteriële fermentatie verkregen wordt uit plantensubstraten (maïs of soja).

In de natuur worden polysacchariden op natuurlijke wijze aangemaakt door bepaalde bacteriën om zich te beschermen tegen uitwendige irriterende factoren. Zij vormen daardoor een goed hechtend biolaagje dat de oogcontour tegen vochtverlies beschermt.

SHOP HIER ONLINE

 

Chanel Cleansing Collection: voor een heerlijk schone huid

CHANEL lanceerde onlangs een collectie make-upremovers en reinigingsproducten die ongelofelijk aangenaam aanvoelen. Voor een eenvoudige, doeltreffende reiniging van je make-up met een schone, zachte en stralende huid als resultaat.

Je kunt kiezen uit zes verschillende texturen, die zich ook nog eens heel goed laten combineren.

SHOP HIER ONLINE

 

Carmen Sonic Facial Cleansing Brush

 

Voor een extra grondige reiniging gebruik je de nieuwe Carmen Sonic Facial Cleansing Brush, die eerder dit jaar werd gelanceerd. Deze reinigingsborstel helpt om een strahttps://www.youtube.com/watch?v=2I-XL1Oj1ag&feature=youtu.belende huid te krijgen. De zachte opzetborstel verwijdert de dode huidcellen, reinigt en geeft een heerlijk zacht gevoel van je gezichtshuid.

SHOP HIER ONLINE

De Carmen Cleansing Brush heeft een uitermate zachte borstel en zeer hoge frequentie van bewegingen (20.000 sonische bewegingen per minuut) waardoor het gezicht echt grondig wordt gereinigd. Make-up wordt verwijderd, maar ook dode huidcellen. Door de vele minuscule rotaties wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

Dit zorgt voor een betere opname van de huidverzorgingsproducten die na het reinigen worden gebruikt. Resultaat? De huid wordt dus niet alleen beter gereinigd, maar ziet er frisser en stralender uit. Daarnaast hebben je skin care producten, die na de reiniging worden gebruikt, een beter effect.

Bij de Carmen Sonic Facial Cleansing Brush zijn diverse extra borsteltjes leverbaar voor diverse huidtypen.

https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fcarmen-sonic-facial-cleaning-brush-gezichtsreinigingsborstel-gezichtsborstel%2F9200000092581625%2F%3FsuggestionType%3Dtypedsearch%26bltgh%3DpZ5HOBRK4Th4IFjJTNJJIg.1.2.ProductTitle&name=CARMEN

 

Love Beauty and Planet: een nieuw duurzaam en vegan merk

Love Beauty and Planet is een nieuw duurzaam en vegan beautymerk in Nederland met een uitgebreide collectie haar- en huidverzorgingsproducten van natuurlijke oorsprong.

Deze nieuwe do-gooder in het beautyschap zegt ‘JA!’ tegen uncompromised beauty: heerlijke verzorgingsproducten voor een mooie huid, stralend haar én extra liefde voor de planeet. Bekijk ook het volgende filmpje:

Groene verzorgingsrituelen

We leven steeds bewuster en houden er vaker een clean en groen(er) verzorgingsritueel op na. Aan de andere kant willen we er natuurlijk ook goed uitzien en beautyproducten gebruiken die ons daarbij helpen. Waarom zou je moeten kiezen? Love Beauty and Planet producten zorgen niet alleen dat je er goed uitziet, maar zijn ook met respect voor de planeet geproduceerd.

Voorbeeld? Reguliere flacons van beautyproducten zijn niet zo makkelijk recyclebaar, omdat de labels lastig verwijderd kunnen worden. Love Beauty and Planet gebruikt speciale lijm, zodat de labels makkelijk loslaten tijdens het reinigingsproces en de flacons beter gerecycled kunnen worden.

Natuurlijke ingredienten en duurzaam geteelde extracten

Alle Love Beauty and Planet huidverzorgingsproducten bevatten natuurlijke ingrediënten en duurzaam geteelde extracten, zoals muru muru boter uit het Amazonegebied, biologische kokosolie en intens hydraterende sheaboter.

Alle douchegels zijn vanaf 86 procent tot 96 procent biologisch afbreekbaar, de body scrub zelfs 97 procent, om jouw dagelijkse footprint op het milieu te beperken.

De formules zijn verrijkt met milde reinigers en natuurlijke ingrediënten die je lichaamshuid volop verzachten, hydrateren en beschermen, in combinatie met heerlijke geuren die aan een bepaalde state of mind bijdragen, zoals Relaxing Rain met Franse lavendel of Delightful Detox met de verkwikkende geur van rozemarijn en vetiver.

Zes verschillende lijnen

Love Beauty and Planet bodycare bestaat uit zes lijnen: Muru Muru butter & Rose, Coconut oil & Ylang Ylang, Shea butter & Sandalwood, Rosemary & Vetiver, Coconut & Mimosa, Argan oil & Lavender. In elke lijn zijn verschillende producten verkrijgbaar, zoals shower gels, body scrubs, body lotions en body butters.

Love Beauty and Planet producten zijn verkrijgbaar vanaf augustus bij Etos en Albert Heijn.

 

Kiehl’s Buttermask for Lips

De huid van je lippen is 75% dunner dan de normale huid. Lippen hebben ook minder talgklieren waardoor ze droger zijn. Omdat ook de vochtretentie (het vermogen om vocht vast te houden) van je lippen beperkt is, is het niet verrassend dat je lippen sneller uitdrogen.

SHOP HIER ONLINE

De huid van de lippen bevat bovendien drie keer minder melanine dan de normale huid waardoor ze gevoeliger is voor schadelijke zonnestralen en meer behoefte heeft aan extra verzorging. Deze extra verzorging vind je in Kiehl’s Buttermask for Lips.

Kiehl’s Buttermask for Lips bevat e olie van de kokospalm – ook wel levensboom genoemd – een werkzame stof die al meer dan 4000 jaar gebruikt wordt in de ayurvedische geneeskunde. De voedende kokosolie is rijk aan vetzuren en hydrateert en verzacht de lippen. Wilde mangoboter is rijk aan vetten en voedingsstoffen.

SHOP HIER ONLINE

De combinatie van deze ingrediënten maakt droge en schilferige lippen opnieuw aangenaam glad. Perfect om voor het slapen gaan aan te brengen en wakker te worden met lippen om te zoenen.

Vanaf 1 augustus exclusief verkrijgbaar bij Kiehl’s verkooppunten, zoals Skins in Amsterdam en de Bijenkorf in onder meer Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook