shop Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar! Bekijken Onlangs kwamen er weer een aantal leuke slimme make-up producten uit die een hybride verzorgende werking hebben. We laten ze even zien! Velvet Skin Coat […]

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Onlangs kwamen er weer een aantal leuke slimme make-up producten uit die een hybride verzorgende werking hebben. We laten ze even zien!

Velvet Skin Coat van het Japanse merk DHC is een primer die je aanbrengt over je dagcrème heen. Hij vervaagt lijntjes en grove poriën. Je huidstructuur wordt mooi glad gemaakt, en krijgt een matte finish. Kleurloos en geurloos, geschikt voor elke huid. Vriendelijk geprijsd.

Shop hier online met korting

 

Erborian CC cream uit Korea is een hybride dagverzorging en make-upproduct. Je krijgt er een mooie frisse teint van. Terwijl je het product aanbrengt knappen de pigmentjes open en komt de kleur subtiel tevoorschijn. Erg leuk, maar niet nieuw. Wel fijn als je fan bent van CC creams natuurlijk, dan is elk nieuw product een aanwinst. Toch?

Shop hier online met korting

 

Nescens introduceert lip- en lipcontourverzorging met ‘verjongende’ eigenschappen. De Restructuring lip balm is een complete lipverzorging voor huidherstel en stimulatie. Door intense hydratatie worden de lippen soepel en vol. Verticale en horizontale rimpeltjes worden geëgaliseerd en de lipcontour wordt weer strak, alsof deze opnieuw omlijnd is. Hmmmmm… hoe lekker is dat!

Shop hier online

 

Sleek MakeUP Highlighter Distorted Dreams is een multifunctioneel highlight palet met holografische pigmentjes om jukbeenderen, ogen en lippen te laten stralen. Het geeft glans, een bijna lichtgevende zachte gloed, zonder overdaad, want een heel natuurlijke glow. Het palette heeft twee fluweelzachte poeders en drie crème formules. De highlighters hebben leuke regenboogkleuren en namen als Sweet Delusion en Blurred Lights.

Shop hier online

 

Lees ook