Bij IciParisXL krijg je er nu een beautybag bij kado!

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

De revolutie van het wimpergroeiserumM2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM 5 ML

Weet je het nog, het jaar 2009, dat voor het eerst producten werden geïntroduceerd die je wimpers konden verlengen? Wat een revolutie was dat, en het high-tech Duitse merk M2 Beauté was de trendsetter in Europa.

M2 Lashes brak records

M2 Lashes werd met luid applaus verwelkomt door vrouwen. Het bleek echt te kunnen: sterkere, vollere en langere wimpers. De beautywereld zou nooit meer hetzelfde zijn. Je nepwimpers konden terug in de make-uplade.

Het kon niet op: tijd voor de wenkbrauwen!

Niet lang daarna kwam M2 Beauté met een net zo spectaculair product voor de wenkbrauwen, M2Brows. Ook zo’n sprekend deel van je gezicht dat het karakter bepaalt. Met de Lashes en Brows producten van M2 Beauté konden vrouwen van nu af aan tijd besparen in hun make-up routine.

High-tech serums, de krachtigste basis

Anno 2018 zijn het nog steeds de bestsellers van het merk, maar inmiddels zijn er ook andere heel mooie verzorgingsproducten bijgekomen voor je huid. Allemaal even high-tech en met bewezen resultaat. Want aan vleiende prietpraat doet M2 Beauté niet;-)M2 BEAUTÉ EYEBROW RENEWING SERUM 5 ML

 

Onlangs vertelde beautygoeroe Alexa Moysies van M2 Beauté aan het glossy modemagazine L’ Officiel dat ze aan aantal favorieten heeft die elke dag terugkomen in haar beautyroutine.

Shop hier online + extra kado!

 

Koperpeptiden en B-vitaminen

‘Als serum de Facial Nano Spray Cu-Peptide & Vitamine B, het Eyezone Conditioning Care Complex op haar wimpers voordat ze mascara opdoet, en voor de avond het Serum Facial nano Spray Hyaluron & Collagen, het Eyelash Activating Serum en Eyebrow Renewing Serum.’

M2 BEAUTÉ ULTRA PURE SOLUTIONS Cu-PEPTIDE & VITAMIN B FACIAL NANO SPRAY 75 ML

Als je dit alleen al leest, word je hebberig. Wat houdt die Facial Nano Spray Cu-Peptide & Vitamine B bijvoorbeeld in? Nu, de combinatie van koperpeptiden in nanovorm met vitaminen B2, 3 en 6 geven je huid niet alleen haar glans terug, het stimuleert ook alle celfuncties en geeft een boost aan collageen en elastineproductie.

Shop hier online + extra kado!

 

Diepe hydratatie

En je begrijpt het al, ook de Hyaluron & Collagen spray geeft ultrahydratatie in een zeer geconcentreerde vorm aan je huid. Zo is er ook een krachtige vitamine C spray, ook zo’n must have als basis in je skincare regime.

M2 BEAUTÉ ULTRA PURE SOLUTIONS HYALURON & COLLAGEN FACIAL NANO SPRAY 75 ML

En zo richt M2 Beauté zich heel slim op het geven van de beste basis voor jouw beauty regime: voor je huid en voor je ogen en wenkbrauwen. Jouw meest sprekende gezichtskenmerken.

Neem een kijkje in de webshop van IciParis XL voor al deze mooie producten. Deze week zijn er speciale aanbiedingen, tot 22 juli 2018.

Shop hier online + extra kado!

 

Lees ook