Doordrenkt met zuiver kokoswater!

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Nieuw in de winkel: Maui Moisture haarverzorging voor gehydrateerde lokken

Voed en verzacht je haar met de verzorgende producten van Maui Moisture. Maui Moisture, een nieuw vegan haarmerk op de Nederlandse markt, begint met een unieke blend van aloë vera sap en is doordrenkt met zuiver kokoswater.

De producten van Maui Moisture zijn geïnspireerd op handgemaakte ingrediënten die kunnen worden gevonden op tropische eilanden, zoals Maui. Bovendien ruiken de producten van Maui Moisture zo lekker, dat het tijdens het douchen voelt het alsof je op de Maui-eilanden bent! Een ideaal begin van jouw zomer.

Shea butter voor goed gehydrateerde lokken en een gezond ogende gloed

De Shea Butter lijn van Maui Moisture is verrijkt met (hoe kan het ook anders…) romige Shea Butter, rijke kokos en macadamia-oliën. Deze ingrediënten helpen om je lokken te voeden en verzachten, en om je haar weer gezond te maken. Het resultaat: gehydrateerde lokken en een gezond ogende gloed na elk gebruik.

 

Wat zit er vooral niet in?

Je hebt in bovenstaande tekst al een aardige indruk kunnen krijgen van de heerlijke en pure ingrediënten in de producten van Maui Moisture. Ook het vermelden waard is natuurlijk wat er vooral niet in zit:

 

 

Nog vier andere productlijnen: voor ieder haartype

Maui Moisture heeft nog vier andere geweldige productlijnen voor alle haartypes en texturen:

Curl Quench + Coconut Oil voor krullend haar: Rijke kokosolie wordt gemengd met met papaja-boter en plumeria-extract. Het helpt ontklitten, defrizz en definieert je krullen terwijl het zachtheid en body verbetert voor glanzende, veerkrachtige krullen, spoelen of golven.

Shop online

 

Strength & Anti-Breakage + Agave voor droog en beschadigd haar. Rijk aan agave, hibiscus en ananas-extract. Het is zacht genoeg voor de meest kwetsbare lokken en helpt de elasticiteit te vergroten. Je haar is vrij van klitten met een gezonde glans.

Shop online

 

Thicken & Restore + Bamboo Fibers voor fijn en futloos haar: Exotische bamboevezels vermengd met ricinusolie en neemolie versterken je haar.

Shop online

 

Nourish & Moisture + Coconut Milk voor droog en pluizig haar. Gewichtloze kokosmelk, samen met pure guave-olie en mango-boter. Lichtgewicht en geeft je haar een gezonde glans!

Shop online

 

Dit artikel maakt deel uit van het Shops we Love dossier van Apotheek & Beauty en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

 

Lees ook