Weg dode huidcellen, welkom zongebruinde glow

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Dermalogica tips: de perfecte voorbereiding voor een egale zongebruinde huid

Een belangrijke stap in jouw zomerroutine is de huid exfoliëren. Door dit structureel te doen zal je huid gladder worden en je bruine teint langer blijven behouden. In dit artikel zetten we enkele producten van Dermalogica voor je op een rij die je daarbij een handje kunnen helpen.

Shop Dermalogica hier online

 

Dermalogica Daily Microfoliant

Deze milde exfoliant op basis van Rijstextracten wordt geactiveerd met water. Hierdoor komen Papaja, Salicylzuur en Rijstenzymen vrij, die op zachte wijze dode huidcellen verwijderen. De huid voelt onmiddellijk zachter en frisser aan.

Het unieke Skin Brightening Complex zorgt voor een egalere teint en Groene thee en Haver kalmeren de huid. De Daily Microfoliant is geschikt voor alle huidtypen en mag dagelijks gebruikt worden.

Shop Dermalogica hier online

 

Dermalogica Cream Exfoliant

Deze exfoliant zonder korrel verwijdert dofmakende dode huidcellen en zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. Alpha en Beta Hydroxyzuren verweken samen met fruitenzymen dode huidcellen en stimuleren de celvenieuwing.

Gebruik maximaal 3 keer per week op onzuivere gedeeltes of over het volledige gezicht voor een gladder en zachter resultaat.

Let op: Deze exfoliant is niet geschikt voor de gevoelige huid.

Shop Dermalogica hier online

 

Dermalogica Skin Prep Scrub

Deze huidpolijstende scrub met fijngemalen Maiskolfmeel verwijdert dode huidcellen. De formule bevat Klimop, Komkommer en Aloë Vera om overstimulatie van de huid te voorkomen. De huid voelt glad en fris aan na gebruik.

De Skin Prep Scrub mag 3 keer per week gebruikt worden en is vooral geschikt voor de wat vettere huid.

Shop Dermalogica hier online

 

Dermalogica Daily Resurfacer

Deze unieke leave-on exfoliant verwijdert dode huidcellen en zorgt voor onmiddellijke en intensieve hydratatie dankzij de hoge concentratie Hyaluronzuur.

Bovendien verbetert de formule de huidtextuur dankzij Salicylzuur en Appelzuur. Breng ’s avonds aan na de reiniging door met het sachetje over de huid te gaan. Geschikt voor dagelijks gebruik en bovendien voor elk huidtype.

Shop Dermalogica hier online

 

Lees ook