Gezicht Grove porien Schone huid Vette huid Zon

Dermalogica tips: de perfecte voorbereiding voor een egale zongebruinde huid

Apotheek en Beauty
Geschreven door Apotheek en Beauty

Weg dode huidcellen, welkom zongebruinde glow

Dermalogica tips: de perfecte voorbereiding voor een egale zongebruinde huid

Een belangrijke stap in jouw zomerroutine is de huid exfoliëren. Door dit structureel te doen zal je huid gladder worden en je bruine teint langer blijven behouden. In dit artikel zetten we enkele producten van Dermalogica voor je op een rij die je daarbij een handje kunnen helpen.

Dermalogica Daily Microfoliant

Deze milde exfoliant op basis van Rijstextracten wordt geactiveerd met water. Hierdoor komen Papaja, Salicylzuur en Rijstenzymen vrij, die op zachte wijze dode huidcellen verwijderen. De huid voelt onmiddellijk zachter en frisser aan.

Het unieke Skin Brightening Complex zorgt voor een egalere teint en Groene thee en Haver kalmeren de huid. De Daily Microfoliant is geschikt voor alle huidtypen en mag dagelijks gebruikt worden.

Shop Online bij Apotheek&Huid

 

Dermalogica Cream Exfoliant

Deze exfoliant zonder korrel verwijdert dofmakende dode huidcellen en zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. Alpha en Beta Hydroxyzuren verweken samen met fruitenzymen dode huidcellen en stimuleren de celvenieuwing.

Gebruik maximaal 3 keer per week op onzuivere gedeeltes of over het volledige gezicht voor een gladder en zachter resultaat.

Let op: Deze exfoliant is niet geschikt voor de gevoelige huid.

Shop Online bij Apotheek&Huid

 

Dermalogica Skin Prep Scrub

Deze huidpolijstende scrub met fijngemalen Maiskolfmeel verwijdert dode huidcellen. De formule bevat Klimop, Komkommer en Aloë Vera om overstimulatie van de huid te voorkomen. De huid voelt glad en fris aan na gebruik.

De Skin Prep Scrub mag 3 keer per week gebruikt worden en is vooral geschikt voor de wat vettere huid.

Shop Online bij Apotheek&Huid

 

Dermalogica Daily Resurfacer

Deze unieke leave-on exfoliant verwijdert dode huidcellen en zorgt voor onmiddellijke en intensieve hydratatie dankzij de hoge concentratie Hyaluronzuur.

Bovendien verbetert de formule de huidtextuur dankzij Salicylzuur en Appelzuur. Breng ’s avonds aan na de reiniging door met het sachetje over de huid te gaan. Geschikt voor dagelijks gebruik en bovendien voor elk huidtype.

Shop Online bij Apotheek&Huid

 

Dit artikel is onderdeel van het Shops We Love dossier van Apotheek&Huid op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

Apotheek en Beauty

Apotheek en Beauty

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept waar dermocosmetica geshopt kan worden, maar ook huidbehandelingen geboekt kunnen worden. Apotheker Joost Roth staat met een team van huidtherapeuten garant voor deskundig advies en veilige behandeling van acne en rosacea tot zonschade aan de huid.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.